Canim kitabin yoksa internette iyice arastirmani yap ne yiyip ne yememen hakkinda cunku atakla baslayacaksin atak donemide hata kabul etmiyor cok hizli bir baslangic daha ilk gunden yanlislikla zarar verme diyetine
yok canim kesinlikle kutu sut degil seker yuvasi onlar :) yagsiz sicak sute 1 tatli kasigi ( bu tatli kasigi fazla bile gelecektir istersen daha az koy ) istedigin kadar da tatlandirici ohhh mis
Ayy ellerine saglik ne guzel olmus oyleee afiyet olsun :)
Wisperr seni hatirlar gibiyim :) 4 ayda 5 kilo cok degil dukan yagdan verdirdigi icin verdigimiz kilolari almamiz icin insan ustu basari saglamamiz gerekiyor (ben kesinlikle o basariyi sagladim 1 ayda 3 kilo aldim

) dukan gercekten en iyi diyet ama sabri zorladigi yerler de yok degil malesef en cokta disarda :/ okulunuzda mesela yagsiz kucuk yogurtlardan satilsa belki de o kacamagi yapmayacaktin ama iste bizim ulkemizde yagsiz seyler pek satilmiyor disarda :/ ama yilmak yok ekmeginide yapmissin ne guzel afiyet olsun bundan sonra oglende tostunu krebini yersin ohh :) aramiza hosgeldin :)
Gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda duzelirsin .regl olmamanin nedenini buldular mi ? Stresten de olabilir ben bi ara cok stresli bir donem gecirdim 6 ay bir oluyordum seninkide oyle bisey olabilir mi ki :/
Off hamsi tavayi biran dissrda yedin sandim izinli mi ki diye kafamda senaryolar kurdum benimde canim acayip hamsi tava cekiyor ama yagli yagli olanindan

afiyet bal seker olsun sanadaa :)
Karatayida merak ediyorum ya nasil kilo vermis miydin sanki karatay biraz daha esnek gibi bir ara fukandan akarataya gececrtim nerdeyse dusuncen nedir (suanda gecmek gibi bi fikrim yok ama olursa yani

)
anladim canim kabizlik cok buyuk dert ya

2 haftada 1 falan sinameki iciyorum bazen ki anca biseyler olsun birde sakizi biraz fazla tuketiyorum laktasif etki yapiyor o da ide yariyor ..bi ara cok kotuydum ben bu konuda spor yapmistim aninda etki ediyor aslinda birazcik hareketi arttirsak ozellikle soyle karna dogru hemen gosterir gibi
Light kasarinizin yag orani nedir ?
Yag orani yuzde 2den yuksekse ki yuksek 50 gr yemeniz baya fazla oluyor normalde sinirli izinli olarak %7likten 30 gr yeme hakkimiz var ama bu onuda asmis :/