Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar doktordan geldim ikizlerimmm olacak... dukan amcamla verdiğim tüm kilolarımı bu ikiz sıpalarla geri alıp kısa sürede tekrar bu sayfada zayıflamaya çalışıyor olacağım :))))

ayyy ne guzel canim masallh hayirli ugurlu olsn
dunyanin en guzel duygusu annelik 22 aylik kizim
var benim de senimkilern cinsiyeti ne acaba :40::3:

galiba benim siskinlik ve kilo vermeme sebebim belli oldu. Hamileyim:18:
s​imdi diyet yapamiyecekmigim? Kizlar yardimci olun ;(

Bende yaptım yarıda bıraktım ama kitabını okudum bana faydası özelikle ilk dört gün sadece haşlama yiyorsun sebze yemiyorsun vucudundaki suyu atıyor dört günde iki kilo vermiştım herkes yapımıyor biraz pahalı ama ve cok sıkı uygulaman gerek en ufakkacamakta alıyorsun

İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende yaptım yarıda bıraktım ama kitabını okudum bana faydası özelikle ilk dört gün sadece haşlama yiyorsun sebze yemiyorsun vucudundaki suyu atıyor dört günde iki kilo vermiştım herkes yapımıyor biraz pahalı ama ve cok sıkı uygulaman gerek en ufakkacamakta alıyorsun

İphon'e
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasil sadece haslama. Izgara fln olmuyor mu. Bugun 22 gunum, 4.5 kilo vermistim, 700 gr geri geldi. Bugun hamile oldugumu ogrendim. Diyete devam edebilirmigim?

Nasil sadece haslama. Izgara fln olmuyor mu. Bugun 22 gunum, 4.5 kilo vermistim, 700 gr geri geldi. Bugun hamile oldugumu ogrendim. Diyete devam edebilirmigim?

Dükan dietı yapmak icin önce kitabı okumak gerek yoksa anlamasınız, hamileyseniz diet icin doktorunuza başvurun o sizi bilgilendircektir bana sorarsınız doktorunza sormadan diet yapmayın

canım diyete güçlendirmeden devam edebilirsin... tabi aşermelere göğüs gerebilirsen... eğer fazla kiloyla hamile kaldıysan güçlendirmeyi harfiyyen uyguluyorsun... normal kilonda isen güçlendirme ilk ve 2. kısmı olduğu kadar uygularsın protein perşembelerini uygulamana gerek kalmaz...

kızlar doktordan geldim ikizlerimmm olacak... dukan amcamla verdiğim tüm kilolarımı bu ikiz sıpalarla geri alıp kısa sürede tekrar bu sayfada zayıflamaya çalışıyor olacağım :))))

Kuzummmm benimmmmmm hadi gozun aydinn. NAsil sevindim anlatamam 😊😊😊 biz bir beklerken 2 oldu sipalar desene 😊😊😊 allahim tez zamanda kucagina almayi nasip eder insallah. Darisi tum cocugu olmayanlarin basina insallah 😚

Kuzummmm benimmmmmm hadi gozun aydinn. NAsil sevindim anlatamam 😊😊😊 biz bir beklerken 2 oldu sipalar desene 😊😊😊 allahim tez zamanda kucagina almayi nasip eder insallah. Darisi tum cocugu olmayanlarin basina insallah 😚

amin güzelim benim... yanlız 1 ken 2 olunca alacağım kilolarda ye katlanıyor ikiz doğuranların hikayelerini okumaktayım inşallah az kilo alacağım bir yol bulacağım...

amin güzelim benim... yanlız 1 ken 2 olunca alacağım kilolarda ye katlanıyor ikiz doğuranların hikayelerini okumaktayım inşallah az kilo alacağım bir yol bulacağım...

Sen kilo vermenin kitabini yazmis hatunsun bee kim tutar senii. Varsin bu seferde boyle guzel bisey icin kilo al en fazla 4 aya veriyoruz zaten 😊😊😊

Canım tebrik ederim, ikizlerin olacak demek, Rabbim sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin

Neler yapıyorsun? Kilo almaya başladın mı?

Kiloları şimdiden kafaya takma, sen onlara bakarken, peşlerinde koşarken verirsin o kiloları merak etme :)

Hem artık nasıl kilo verildiğini de biliyorsun, diyete devam edebiliyor musun hamilelere uygun olanından ?

Ben güçlendirmeye devam ediyorum, 63.2 kiloyu görüyorum arada, ödüllerde biraz çıkıyor ama tekrar iniyor, şimdilik iyi gidiyor

İnşallah sonuna kadar bu şekilde tamamlayıp kilomun yerleşmesini sağlarım...

Slm kizlar bende 4 gün önce basladim dukan diyetine ve 4günde 3 kilo verdim bile. Süper bir diyet yani. Herkeze bol sans

Kızlar selam deneyimlerinize çok ihtiyacım var
Kitabı henüz almadım bugün bakıcam kısmetse.

Ben bişisorucam.

Atak evresinde nasıl beslenmek gerektiğini bolca araştırı öğrendim o 6-7 günlük süreçte gün içerisinde nasıl tüketiyorsunuz yemeniz gerekleri..

sabah: şudur
ara: şu
Öğlen: bu yenmeli diye bir liste verebilirmisiniz
bir kaç sayfa okudum konuyu bolca okumaya devam ediyorum.

yardımcı olursanız sevinirim sevgilir.

Gunde 1 kasik domates ceyrek sogan ..vs kucuk kucuk sebzeler yeme hakkimiz var zaten pek bisi olmaz kuzum dert etme :)
Valla bende gece proje basinda sabahladigim icin deliksiz uyumusum 9da kahvalti yaptim hala acikmadim. Bugunde evdeyim proje bugun bitmek zorunda yarin musteriye sunum yapicam 😮
Valla bugun bende pek mutluyum . Nedeni persembe olmamasina ragmen sabah tartinin bana gosterdigiydi 😊😊 ama persembeye kadar solemiyorum ...😊😊
Sevsınler senin Perşembeni :1::1::1:
Cok pismanin kizlar dub iki tane bira ictin sabah sis kaktim.korkudan tartiya bile cikmadim.bugun sebze gunumdu ama saf protein yapıp kendimi cezalandiricam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir şey olmaz yaw bol bol wc yaparsın sabahına, 2 gün atak yap geçer :D
Allah sana sabır ve kuvvet versin, İkizler seni 50 kilo yapar merak etmee.. :27:
Slm kizlar bende 4 gün önce basladim dukan diyetine ve 4günde 3 kilo verdim bile. Süper bir diyet yani. Herkeze bol sans
Sana da bol şans hoş geldinn

Merhaba güne yürüyüşle başladıktan sonra bakalım neler yiyoruz..

Sabah: 1 dukan krep, 1 yumurta, 2 dilim yağsız peynir, çay

Ara (şu an): yeşil çay

Öğle: yüksek ihtimal ayran ve tavuk ızgara

Akşam: Tavuk mangal ve bolcaa yoğurtla olayı kapatıp perşembe tartısına hazırlanmak için 1 saat yürüyüş yapcam :D

Sen kilo vermenin kitabini yazmis hatunsun bee kim tutar senii. Varsin bu seferde boyle guzel bisey icin kilo al en fazla 4 aya veriyoruz zaten 😊😊😊

ben 6 ayda verdim :27: dediğin gibi bu kez güzel birşey için alacağım ama işte onca zahmet zaman sonunda tekrar kilo alma fikri ürkütücü geliyor neyse az kilo alanlarda var kızartma hamur işi yemeyin yeter diyorlar onlarla alakam yok çok şükür...

geçen bir tatlı çekti canım hemen dukan helva yaptım bol peynirli... inşallah böyle geçiştiririm heveslerimi...

ben 6 ayda verdim :27: dediğin gibi bu kez güzel birşey için alacağım ama işte onca zahmet zaman sonunda tekrar kilo alma fikri ürkütücü geliyor neyse az kilo alanlarda var kızartma hamur işi yemeyin yeter diyorlar onlarla alakam yok çok şükür...

geçen bir tatlı çekti canım hemen dukan helva yaptım bol peynirli... inşallah böyle geçiştiririm heveslerimi...

Aynenn kuzum. Saglikli beslendigin abur cubur yemedigin surece aldigin kilolar sadece bebislere ait olacak. Onlarda dunyamiza hosgeldiklerinde sende cok fazla zorlanmamis olacaksin. Ozaman verecegib kilo 6 aylik degil max. 2 aylik olur. 😚😚

Kızlar selam deneyimlerinize çok ihtiyacım var
Kitabı henüz almadım bugün bakıcam kısmetse.

Ben bişisorucam.

Atak evresinde nasıl beslenmek gerektiğini bolca araştırı öğrendim o 6-7 günlük süreçte gün içerisinde nasıl tüketiyorsunuz yemeniz gerekleri..

sabah: şudur
ara: şu
Öğlen: bu yenmeli diye bir liste verebilirmisiniz
bir kaç sayfa okudum konuyu bolca okumaya devam ediyorum.

yardımcı olursanız sevinirim sevgilir.

netten bak atak evresi izinli gıdalara 100 tane besindi yanlış hatırlamıyorsam onları istediğin gibi yerleştir nasılsa sınırsız sabah şu öğlen bu demek normal diyet listelerinde bile sevimsiz birşey izinli listen var seç içinden hangisini canın çekerse ye.... ben diyete başlamadan http://www.dukanamca.com/dukan-diyeti-1-gun/
bu siteye baktım hep -1- gün diyor ya onu 2.3.4...... diye değiştir sayfaları adam neler yemiş görürsün...

Bugün 8.gün bitiyor ve seyirin 4. gününde sadece 200gr verebildim sizce normal mi? Toplam 8 günde 2.200 vermiş oldum

Back
X