Verirsin ama kaçamak yapmaman lazim ne yazık ki...Merhaba kizlarr bende araniza katilabilir miyim 😊
Dukan yapiyorum ama parca psrca yaptigim icin ne ara basladim orasi biraz mechul 🙈🙈
Seyirden gidiyorum kacamaklarim cokkk fazla oluyor burda beni toplar misiniz 😔😔
155 boyunda 56 kiloyum gunlugumde var ordan da yaziyorum
Bi 10 kilo versem harika olur 😞
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlandırıcıyı sadece cikolataya keke koymak lazım. Gerçekten cirkin tadii... bir tek yoğurt suflede belli olmadı.günlük 1 yemek kaşığı mısır nişastası ve 1 tatlı kaşığı kakao serbest, ama aynı anda bi de sürekli tüketilmesi önerilmiyor, kahveyi çok severim ama o kadar emeğimin kahveyle boşa gitmesini istemiyorum, ben de kahve alışkanlığımı değiştirdim, artık filtre kahve ve light süttatlandırıcı en azından tatlı ataklarını geçiştiriyor ve diyete daha uzun süre devam edebiliyorsun, bence damak tadına uygun tarifler bulabilirsin, bir sürü tarif var
![]()
Saol tatlımmmpuding tarifinden 4 kase çıkıyor, kakao hesabına göre günlük bir kase hakkımız var, "o da üst üste olmamak şartıyla" diye yazmış tarifin sahibi, ben de yarım ya da çeyrek ölçü yapıyorum![]()
Bugun kendime ödül vermiştim. 62.8 gördüm ya şımardım herhalde. 6 hazirana kdr sürem var nasılsane zaman aklıma bi kaçamak yapmak gelse dukanın sözünü hatırlıyorum.. "Diyette en ufak bir kaçamak, en ufak bir sapma; iğne ile balona dokunmaya benzer." bence kaçamak yapmak yerine dukanın tatlı tuzlu tariflerini yapabilirsin, atıştırmalık ihtiyacını yeterince karşılıyor..