- 6 Mart 2012
- 17.791
- 28.633
- 798
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güncel 62.9(((( geçen haftayla aynı
bir ara 62.3 ü gördüm hemen çizelgemi değiştirim.ne zaman çarşamba sp gününe denk gelse tartı gününde hep böyle oluyor. kabızlık zaten cabası
bak bak dionecim ne oldu. yine geçmişsin beni...maşallah
hani kaçamak yaptım yok bildirim yapmayayım falan... bravo bravooo![]()
Kizlar sizinde fikrinizi almak istiyorum,yeni yaris yapalimmi ne dersiniz?
Kizlar sizinde fikrinizi almak istiyorum,yeni yaris yapalimmi ne dersiniz?
Yabaaaa daba duuuu, dukaniçe oldum sonunda:))) bir aylık duraklamaya rağmen diyetimi bozmadan istikrarla hem spora hem de dukana devam etmenin en güzel iki ödülü hem kilolarımdan kurtuluyorum hem de hayatımdaki ilk defa dukaniçe oluyorum:)) kupam da çoook şıkmış:)) hiç aklıma gelmezdi:))
başta lisabella olmak üzere ben de diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve onları tebrik ediyorum.
Eveet, yeni bir yarış yapalım. Ben varım:)))
tamam yapalim :13:bugun yeni listeyi yaparim persembe bildirilen kilolarlaYapalim yapalim![]()
yapalımmm, artık daha iddialıyım :)
Bende bugun basladım kızlarr.. Atak evresindeyim 3 gün boyunca:) 63 gün sonunda ideal kikloma kavusur musum dukancığıma göre:) Su anda 69.3 kiloyum, boyum 164 cm. Hedefim 60 kilo ama 59 da falan bırakacagım. Çünkü 1-2 kilo geri alınırmış.
Bende bugun basladım kızlarr.. Atak evresindeyim 3 gün boyunca:) 63 gün sonunda ideal kikloma kavusur musum dukancığıma göre:) Su anda 69.3 kiloyum, boyum 164 cm. Hedefim 60 kilo ama 59 da falan bırakacagım. Çünkü 1-2 kilo geri alınırmış.
Hypatiacım:) Seninle birlikte kilo vermek super olur. Deneyimlisin nede olsa. Umarım istediğimiz kilolara ulaşırız. Benim en buyuk derdim vucudumun fazla odem oluşturması. Sabah ve aksam tartımlarımda 3 kilo kadar oynuyor. Tuzuda azalttım. Ama dün akşam dayanamayıp 1 adet çiğ köfte yedim. Sence yeniden mi başlamalıyım yola![]()
Kızlarr sizce ben 5+5 mi yapmalıyım yoksa 1+1 mi. Bİrde biraz hızlı vermek istiyorum kiloları. 1 ay gibi bi sürede:) Hadi 1.5 olsun:) Sİz ne önerirsiniz..
Hypatiacım:) Seninle birlikte kilo vermek super olur. Deneyimlisin nede olsa. Umarım istediğimiz kilolara ulaşırız. Benim en buyuk derdim vucudumun fazla odem oluşturması. Sabah ve aksam tartımlarımda 3 kilo kadar oynuyor. Tuzuda azalttım. Ama dün akşam dayanamayıp 1 adet çiğ köfte yedim. Sence yeniden mi başlamalıyım yola![]()