• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

Evet bir yarisin daha sonuna geldik.ve bu yarisin birincisi Sevgili hypatia oluyor.:52::52::52:Kutlamalar ve tac giyme toreni aksama :1::1:Ben taci hazirlayayim:10:Hepinizi cok tebrik ediyorum arkadaslar cok iyi kilolar verdik vermeye devam edecegiz :29:

fireworks2.gif
fireworks3.gif
fireworks2.gif
fireworks3.gif

a.gif
y.gif
i.gif
n.gif

d.gif
u.gif
k.gif
a.gif
n.gif
i.gif
c.gif
e.gif
s.gif
i.gif

h.gif
y.gif
p.gif
a.gif
t.gif
i.gif
a.gif

fireworks2.gif
fireworks3.gif
fireworks2.gif
fireworks3.gif

güncel 62.9 :((((( geçen haftayla aynı

bir ara 62.3 ü gördüm hemen çizelgemi değiştirim.ne zaman çarşamba sp gününe denk gelse tartı gününde hep böyle oluyor. kabızlık zaten cabası:5:

bak bak dionecim ne oldu. yine geçmişsin beni...maşallah:nazar::nazar:
hani kaçamak yaptım yok bildirim yapmayayım falan... bravo bravooo:54:

canımcım evet geçtim seni 100 gr la da olsa:1::1:gene 1 ayda verdiğimiz toplam kiloya bakarsan sende beni geçmişsin şekerim...:20::20:
tebrik ederim seni devam devam haftaya bomba gibi gelicem inşallah haberin olsun:51::51::32::32:

ayrıca tebrikler hypatia cımmmmm....

Son düzenleme:
Kizlar sizinde fikrinizi almak istiyorum,yeni yaris yapalimmi ne dersiniz?

:52::52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52:

Yabaaaa daba duuuu, dukaniçe oldum sonunda:))) bir aylık duraklamaya rağmen diyetimi bozmadan istikrarla hem spora hem de dukana devam etmenin en güzel iki ödülü hem kilolarımdan kurtuluyorum hem de hayatımdaki ilk defa dukaniçe oluyorum:)) kupam da çoook şıkmış:)) hiç aklıma gelmezdi:))

başta lisabella olmak üzere ben de diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve onları tebrik ediyorum.
:46::46::46::46::46:

Eveet, yeni bir yarış yapalım. Ben varım:)))

:52::52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52:

Yabaaaa daba duuuu, dukaniçe oldum sonunda:))) bir aylık duraklamaya rağmen diyetimi bozmadan istikrarla hem spora hem de dukana devam etmenin en güzel iki ödülü hem kilolarımdan kurtuluyorum hem de hayatımdaki ilk defa dukaniçe oluyorum:)) kupam da çoook şıkmış:)) hiç aklıma gelmezdi:))

başta lisabella olmak üzere ben de diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve onları tebrik ediyorum.
:46::46::46::46::46:

Eveet, yeni bir yarış yapalım. Ben varım:)))

Rica ederim sekerim.:29:

Dukan boyle surprizlerle dolu bir diyet.uzunca bir sure ayni kiloda giderken birden bir Sabah -1-2 ile uyanabiliyosun yada bir haftada buyuk degisiklikler olabiliyor bende yasadim bu durumu vede gercekten keyif verici:52::52:

tamam yapalim :13:bugun yeni listeyi yaparim persembe bildirilen kilolarla:34:

yapalımmm, artık daha iddialıyım :)

bendeee:52::52::52:

Bende bugun basladım kızlarr.. Atak evresindeyim 3 gün boyunca:) 63 gün sonunda ideal kikloma kavusur musum dukancığıma göre:) Su anda 69.3 kiloyum, boyum 164 cm. Hedefim 60 kilo ama 59 da falan bırakacagım. Çünkü 1-2 kilo geri alınırmış.

Bende bugun basladım kızlarr.. Atak evresindeyim 3 gün boyunca:) 63 gün sonunda ideal kikloma kavusur musum dukancığıma göre:) Su anda 69.3 kiloyum, boyum 164 cm. Hedefim 60 kilo ama 59 da falan bırakacagım. Çünkü 1-2 kilo geri alınırmış.

Aramızda tam 1 kg 100 gram var, hedeflerimiz aynı:) umarım ikimiz de istediğimiz kilolara kavuşuruz:))

Hypatiacım:) Seninle birlikte kilo vermek super olur. Deneyimlisin nede olsa. Umarım istediğimiz kilolara ulaşırız. Benim en buyuk derdim vucudumun fazla odem oluşturması. Sabah ve aksam tartımlarımda 3 kilo kadar oynuyor. Tuzuda azalttım. Ama dün akşam dayanamayıp 1 adet çiğ köfte yedim. Sence yeniden mi başlamalıyım yola:(

Kızlarr sizce ben 5+5 mi yapmalıyım yoksa 1+1 mi. Bİrde biraz hızlı vermek istiyorum kiloları. 1 ay gibi bi sürede:) Hadi 1.5 olsun:) Sİz ne önerirsiniz..

Oncelikle merhaba,hosgeldin:16:
Hypatiacım:) Seninle birlikte kilo vermek super olur. Deneyimlisin nede olsa. Umarım istediğimiz kilolara ulaşırız. Benim en buyuk derdim vucudumun fazla odem oluşturması. Sabah ve aksam tartımlarımda 3 kilo kadar oynuyor. Tuzuda azalttım. Ama dün akşam dayanamayıp 1 adet çiğ köfte yedim. Sence yeniden mi başlamalıyım yola:(

yemesen iyiydi heleki atakta oldugun yerden devam et ama bir daha kacamak yapma :20:yoksa o 9-10 kiloyu vermen 63 gun degil 83 gun surer
Kızlarr sizce ben 5+5 mi yapmalıyım yoksa 1+1 mi. Bİrde biraz hızlı vermek istiyorum kiloları. 1 ay gibi bi sürede:) Hadi 1.5 olsun:) Sİz ne önerirsiniz..

ikiside ayni sonucu veriyor lakin diyetten SIKILMAMAN icin cogunlugumuzun yaptigi gibi 1+ 1yap derim..oyle cok hizli verecegim diye bekleme kacamak yapmazsan dukanin sana verdigi surede ulasirsin hedefine.ama kacamaklar falan uzatir bu sureyi.ama yinede 1-1.5 ayda bile yuzunu guldurecek sonuclar alirsin.

BU arada burasi dukan yaris topigi seni deneyimlere yonlendireyim.cunku buraya yaris oldugundan persembeden persembeye bakiyoruz genelde ama diger taraf 7/24 aktif :1::1:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-9119.html

Son düzenleme:
günaydınnnnn ilk bildirim benden olsun :)))

Başlangıç tarihi :10-06-2013
Başlangıç kilo : 114
Hedef : 70
Boy : 1.72
Geçen hafta : 108,3
Güncel : 106,2
Aradaki fark : 2,1

reglimin 5.günü ama yinede iyi sanırım verdiğim kilo :))))

tuzu hiç kullanma, bitki çayları iç ve bol ter atmaya bak canım. bende de ödem tutar fazla ve hemen bacaklarım şişer.. motivasyonunu bozma ve hemen yeniden başla...

günaydın hanımlar,
71 kg. ile aranızdayım, yarıştayım ben de...

Back
X