benden size bikac bilgi kizlar;
sut urunleri gunde bir lt yi asmamali (sut bir bardakla kisitli ben bunu bazen bir bardak sute bir tatli kasigi yagi azaltilmis kakao ve tatlandirici ekleyerek sicak cikolata seklinde iciyorum tabiki hergun degil cunku kakao hergun yasak veya gun boyu bir iki kez sutlu kahve seklinde) light meyveli yogurtlar iki taneden fazla yenmemeli hatta kilo vermeye engel oluyosa tamamen kesilmeli
yulaf kepegi seyirde iki yemek kasigi ben bunun bir kasigini kahvaltida bir yumurta ve biraz sutle birlikte cirpip zeytinyagi damlatilmis krep tavasini peceteyle silip tamamini dokup pisiriyorum boylelikle diger hakkimi ogleden sonra kek veya tekrar krep seklinde ikinci kez tuketiyorum
yumurta sinirsiz densede sarisi iki taneden fazla tuketilmemeli beyazi dilediginiz kadar yenebilir
seyir sebze gunlerinde her ne kadar belirli sebzeler izinli olsada atiyorum oturup bir tabak fasulye yemek degil mesele tabagimizin ucte biri sebze diger kismi protein olacak sekilde yenmeli
bu arada bir yemek kasigi zeytin yagini ben hemen hergun kullaniyorum ozelikle sebze gunlerinde yemek yaparken kullaniyorum aklima gelen seyler oldukca eklerim daha hatam varsada bildirin lutfen
Bilgiler için çok sağol.Ben herşeye uyuyorum ama bir şeyi yanlış yaptığımı farkettim.Sebze günlerinde dediğin gibi bir tabak sebzeyi oturup yiyorum ama kıymalı olarak ve yoğurtla.Sence bu şekilde olmaz mı ? Acaba her ne kadar kıyma olsa da bolca sebze yemiş olduğum için ters etki yapar mı ? Artı seyire geçtim geçeli kilo veremiyorum , 5 gün oldu