dukan diyeti yapanlar :) yeni başlayacak olanlar birbirimize yardımcı olalım :)

dukan diyetini ben yapmıştım önceden..güzel sonuçlar da aldım.. şu an kendi yaptığım diyet listemi uyguluyorum aç kalmadan çok rahat kilo verebiliyorum.. 2 haftalık örnek diyet listesi için aşağıdaki linkten bakabilirsiniz

http://www.diyetto.com/ornek-diyet-listesi/

Teşekkürler Berrin Hanım siz kaç kilo verdiniz dukanla peki?

Dukan diyeti ile bir ayda yaklaşık 5 kilo vermiştim ama sonrasında doğum filan fazlasıyla aldım.. Sonradan kendim bir liste yaptım.. Aslında kendimizi yine en iyi biz tanıyoruz ve herkesin yemek zevki ayrı olduğundan ben sevdiğim şeyler üzerine yaptım listemi daha çok faydasını gördüm.. Bir de bir tavsiye verebilirim bu konuda.. Yaptığınız diyeti arkadaşlarınızla ya da instegram gibi sosyal medyada başkalarıyla paylaşın derim.. Hergün ne yediğinizi neler hissettiğinizi yazım derim.. İnanılmaz bir içsel motivasyon sağlıyor.. Yukarıda linkini verdiğim diyet listesine göz atarak siz de kendi programınızı yapabilir ve daha çok sahiplenebilirsiniz..
http://www.diyetto.com/ornek-diyet-listesi/

Dukani bnde 2hafta yaptm biraktim. Ramazndan snra baslicam tekrr, ama meyve olmamasi bni cok dusunduruyor, ilk diyetimi karpuza dayanamadgm icin bozmustum. Malzemelerim oldgu gbi duruyor, ins bu dafa guzel sonuclar alabilrm

nasılsınız hanımlar :) ben dukan diyeti yapmaya karar verdim inşaallah malzemelerim tam olunca başlayacağım :) testi yaptım 3 gün atak evresi 72 gün seyir evresi çıktı :) benim gibi zayıflamak isteyenler var mı :)
yardımcı olmayı isterim seve seve... deneyimlerimi paylaşabilirim

Merhaba,

Bey 8 aylık evliyim ve bu 8 aylık evliliğimde toplam 9 kilo aldım. 71 kg ile evlendim ve şimdi tam 80 kiloyum.
Bir arkadaşım daha önceden dukan diyetini yapmış ve 3,5 ayda 17 kilo verdiğini söyledi, tek sorun biraz maliyetli ve dikkatli olmam gerektiğini söyledi. Eyer sende uygulamak istersen kitabı bende var sana vereyim uygula dedi.
Arkadaşımdan kitabı dün aldım ve okumaya başladım. Bu arada da netden araştırma yaptım. Anladığım kadarıyla harfi harfine uyguladığında kiloların verildiğini gördüm.

Net üzerinden testide yaptım ve 6 gün ATAK evresi dedi. Fakat malzemelerim yok . Bu hafta sonu alıp Pazartesi başlamayı düşünüyorum. İnşallah sabırlı olur ve başarırım :(

Günaydın Hanımlar,

Söylediğim gibi pazar günü malzemeleri aldım. Aslında pek de bir şey yok , zaten atak evresinde 10 besinle besleniyorsun. Bu yüzden fazlada masraflı olmadı.

Neyse dün ilk gündü ve çok şükür hiç kaçırmadan ilk günümü tamamladım :KK9:

Bugün ikinci günüm hadi hayırlısı bakalım. İnat ettim atak evresinde kaçırmak yok :KK20:

Evet bugün ikinci günüde başarıyla tamamladım. Sadece az şekerli bir tane Türk kahvesi kaçamağım oldu. Onun dışında hiç bir şey kaçırmadım.
Bugün üçüncü gün ve günü yarıladım inşallah bugünü de kazasız belasız atlatırım :anneadayı:

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün Dukan Diyetimin 12 günü ve sabah tartıldığımda gözlerime inanamadım. 11 günde 4 kg verdiğimi gördüm.
Çok mutluyum :)

Diyeti bırakmak yok , ilk başta ki hedefim 10 kg vermekti . 4 kg gitti 6 kg kaldı. Allah' ın izniyle bu illet kilodan kurtulucam :KK59:

Bende varım, kitabı aldım, okuyorum fakat karışık geldi biraz. Hep ölçülü, gramlı diyetl yapmaya alışmışım. Sadece 2 gün, malzemeleri temin edeyim, hemen başlıyorum ;)

Back
X