- Konu Sahibi strawberries927
canım sende kitabını okumuşsun ya,ve sen o 50 lilerde ayça kayayı yaparken 4232 mi yapıyordun yoksa 3232 mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sende kitabını okumuşsun ya,ve sen o 50 lilerde ayça kayayı yaparken 4232 mi yapıyordun yoksa 3232 mi
Merhaba..gunlugunuz hayirli olsun.daha once dukanla 15 kilo vermis sigarayi birakinca 7 sini geri almis biri olarak gunlugunuzu dikkatle takip edecegim.bende kesin olarak tekrar dukan diyetine baslayacagim bayramdan hemen sonra.baska hicbir diyetle dukandaki gibi motive olamiyorum.gerci dukan yaparken kabizlik yuzunden korkunc bir donem gecirdim.halen sac dokulmeletim devam ediyor ama genede dukan yapmak istiyorum.sizi takip edecegim.belki bende yediklerimi size yazarim.boylelikle birbirimizi gaza getiririz.simdiden basarilar diliyorum.
Merhabalar ,
34 yaşında iki çocuk annesi olan biri olarak kilolarımın canıma tak etmesi , bir kat merdiven çıkmalarımda dahi nefes nefese kalmalarım , ayak ayak üstüne atamamalarımdan dolayı kesinlikle zayıflamaya karar verdim.Başlangıç kilom tam olarak 88,600 . Bugün atak evresinin 6.gündeyim ve bugünki kilom 86,0 . Bu kadar kilo ile birlikte dahi kendimde bir rahatlama hissediyorum ve kararlı olduğum için de hiçbir kaçamak yapmadım yapmayıda düşünmüyorum. Hedefim 65 kg.Dukan bloglarını okudukça kendimi motive ediyorum . Burdan da birlikte birbirimize destek olursak çok memnun olurum.
Bende ekmek şeklinde tüketiyorum yulaf kepeğini , hazırlaması da tok tutmasıda daha iyi oluyor
O an mevcut olduğum malzemeler ne ise onun ile yapıyorum ekmeğimi ; 1 yumurta , bolca peynir yada lor , yoğurt , 1 kabartma tozu , 2 yemek kaşığı yulaf kepeği , azıcık karıştırıyorum.Peçeteyle mini yuvarlak borcam yuvarlayıp döküyorum üzerine bazen keten tohumu atıyorum mikrodalganın en yüksek sıcaklığında pişiriyorum.Peynirli kek gibi oluyor çayla güzel gidiyor...
öğün düzeninde güzelmiş menün hoşuma gitti...![]()
Benim bugün 8.atak günüm bu süredehiç boğmamıştım sadece dün işyerinde arkadaş şekeri sakız ikram etii unutup aldım bi güzel çiğnedim dukanda olmadığı cooooook sonra aklıma geldi üzüldüm yaaaa
Canim arkadasim benim , günlüğün hayirli olsun. Sigaraya da sakın başlama birdaha birakmakla harika bir şey yapmışsın tebrikler :) hirsinla herseyi basarirsin seni kocaman optum :)♥♥♥