Dukan Günlüğüm :)

Merhaba..gunlugunuz hayirli olsun.daha once dukanla 15 kilo vermis sigarayi birakinca 7 sini geri almis biri olarak gunlugunuzu dikkatle takip edecegim.bende kesin olarak tekrar dukan diyetine baslayacagim bayramdan hemen sonra.baska hicbir diyetle dukandaki gibi motive olamiyorum.gerci dukan yaparken kabizlik yuzunden korkunc bir donem gecirdim.halen sac dokulmeletim devam ediyor ama genede dukan yapmak istiyorum.sizi takip edecegim.belki bende yediklerimi size yazarim.boylelikle birbirimizi gaza getiririz.simdiden basarilar diliyorum.

Merhaba..gunlugunuz hayirli olsun.daha once dukanla 15 kilo vermis sigarayi birakinca 7 sini geri almis biri olarak gunlugunuzu dikkatle takip edecegim.bende kesin olarak tekrar dukan diyetine baslayacagim bayramdan hemen sonra.baska hicbir diyetle dukandaki gibi motive olamiyorum.gerci dukan yaparken kabizlik yuzunden korkunc bir donem gecirdim.halen sac dokulmeletim devam ediyor ama genede dukan yapmak istiyorum.sizi takip edecegim.belki bende yediklerimi size yazarim.boylelikle birbirimizi gaza getiririz.simdiden basarilar diliyorum.

Birbirimizi gaza getirmek çok çok güzel olur, günlüğüme her zaman beklerim :KK36: Ben de şimdilik çok motiveyim. Öğle yemeğimi de yedim omlet ve 50 gram light peynir. Dukan bence de güzel bir yöntem gibi. Umarım ben de verebilirim. Ben de sigarayı bırakınca aldım, ama artık önümde yeniden sigara bırakma gibi bir dönem yok bu yüzden bu kez verdiklerimi koruyacağım :)

Sen ne kadar sürede verdin 15 kiloyu canım? Ve kaçtan kaça düştün? Ben 6 kilo filan vermek istiyorum. 3 aylık bir hedef koydum, tam 1 ocakta bitireceğim umarım verebilirim.

Sabah: 50 gram light peynir, 2 dilim yulaf kepekli ekmek
Ara: 1 bardak light süt
Öğlen: 1 omlet, 50 gram light peynir
Akşam: Proteinli karışım (ton balığı, haşlanmış yumurta, 3 kaşık yoğurt, bol baharat)
Ara: Yarım kase yoğurt

Merhabalar ,

34 yaşında iki çocuk annesi olan biri olarak kilolarımın canıma tak etmesi , bir kat merdiven çıkmalarımda dahi nefes nefese kalmalarım , ayak ayak üstüne atamamalarımdan dolayı kesinlikle zayıflamaya karar verdim.Başlangıç kilom tam olarak 88,600 . Bugün atak evresinin 6.gündeyim ve bugünki kilom 86,0 . Bu kadar kilo ile birlikte dahi kendimde bir rahatlama hissediyorum ve kararlı olduğum için de hiçbir kaçamak yapmadım yapmayıda düşünmüyorum. Hedefim 65 kg.Dukan bloglarını okudukça kendimi motive ediyorum . Burdan da birlikte birbirimize destek olursak çok memnun olurum.

Merhabalar ,

34 yaşında iki çocuk annesi olan biri olarak kilolarımın canıma tak etmesi , bir kat merdiven çıkmalarımda dahi nefes nefese kalmalarım , ayak ayak üstüne atamamalarımdan dolayı kesinlikle zayıflamaya karar verdim.Başlangıç kilom tam olarak 88,600 . Bugün atak evresinin 6.gündeyim ve bugünki kilom 86,0 . Bu kadar kilo ile birlikte dahi kendimde bir rahatlama hissediyorum ve kararlı olduğum için de hiçbir kaçamak yapmadım yapmayıda düşünmüyorum. Hedefim 65 kg.Dukan bloglarını okudukça kendimi motive ediyorum . Burdan da birlikte birbirimize destek olursak çok memnun olurum.

Merhabalar hoş geldiniz, destek olursak ben de çok memnun olurum :) Ben de tarif bloglarını sıkça takip ediyorum gerçekten çok güzel şeyler var. Ekmeğimi yaptım mesela, çok güzel oldu ve yulaf kepeği tüketmek konusunda işimi kolaylaştırdı.

Eminim beraberce vereceğiz kiloları :KK36:

Bu arada kızlar bugün yediklerim:

Sabah: Biraz light peynir, 1 haşlanmış yumurta
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Öğlen: 2 dilim yulaf kepeği ekmeğine light peynirle sandviç
Ara: 1 kase yoğurt
Akşam: Tavuk haşlama (biraz kekik ve salçayla terbiyeledim)
Ara: 1 fincan sütlü kahve :)

O an mevcut olduğum malzemeler ne ise onun ile yapıyorum ekmeğimi ; 1 yumurta , bolca peynir yada lor , yoğurt , 1 kabartma tozu , 2 yemek kaşığı yulaf kepeği , azıcık karıştırıyorum.Peçeteyle mini yuvarlak borcam yuvarlayıp döküyorum üzerine bazen keten tohumu atıyorum mikrodalganın en yüksek sıcaklığında pişiriyorum.Peynirli kek gibi oluyor çayla güzel gidiyor...

O an mevcut olduğum malzemeler ne ise onun ile yapıyorum ekmeğimi ; 1 yumurta , bolca peynir yada lor , yoğurt , 1 kabartma tozu , 2 yemek kaşığı yulaf kepeği , azıcık karıştırıyorum.Peçeteyle mini yuvarlak borcam yuvarlayıp döküyorum üzerine bazen keten tohumu atıyorum mikrodalganın en yüksek sıcaklığında pişiriyorum.Peynirli kek gibi oluyor çayla güzel gidiyor...

Ben haftalık ekmek yapıyorum... 12 kaşık yulaf kepeği, 3-4 kaşık yoğurt, 1 bardak süt, 1 paket maya, 3 yumurta ve bir tutam tuzu iyice çırptıktan sonra silikon kek kalıbına döküp önce 50 derecede fırında 50 dakika mayalanmaya bırakıyorum. Sonra da 180 derecede 35-40 dakika daha pişiriyorum. Bunu da 12 dilime bölüyorum böylece her diliminde 1 kaşık yulaf kepeği oluyor, ona göre yiyorum. Bu tarz ekmeği sevdim çünkü hem tadı hem de görüntüsü normal kepek ekmeği gibi :)

öğün düzeninde güzelmiş menün hoşuma gitti... :nazar:

Çok teşekkür ederim, ama dukanda deneyimli başka bir arkadaşım bu menünün biraz az olduğunu ve daha çok yemem gerektiğini söyledi. Ama ben daha çok yiyemiyorum hem karnım doyuyor hem de maddi olarak beni çok zorluyor çünkü üniversite öğrencisiyim ve bu diyet gerçekten pahalı :( Dün akşam o tavuğu çok zor bitirdim. Protein çok tok tutuyor...

Bugün yediklerim:

Sabah: biraz peynir, 2 dilim yulaf kepekli ekmek
öğlen: omlet
Ara: yarım kase yoğurt
Aksam: protein karışımı (ton balığı, haşlanmış yumurta, 3 kaşık yogurt, bol baharat)
Ara: 1 fincan sütlu kahve :)

Benim bugün 8.atak günüm bu süredehiç boğmamıştım sadece dün işyerinde arkadaş şekeri sakız ikram etii unutup aldım bi güzel çiğnedim dukanda olmadığı cooooook sonra aklıma geldi üzüldüm yaaaa

Canim arkadasim benim , günlüğün hayirli olsun. Sigaraya da sakın başlama birdaha birakmakla harika bir şey yapmışsın tebrikler :) hirsinla herseyi basarirsin seni kocaman optum :):KK68:♥♥♥

Canim arkadasim benim , günlüğün hayirli olsun. Sigaraya da sakın başlama birdaha birakmakla harika bir şey yapmışsın tebrikler :) hirsinla herseyi basarirsin seni kocaman optum :):KK68:♥♥♥

Ay canım senin yazdığını yeni görüyorum... insallah başlamam bir daha, çok teşekkür ederim desteğin için :KK36:

Bugün atağım bitti ve ilk sebze günümü yaptım çok mutluyum :KK36:

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği
öğlen: 1 büyük kase yoğurt, 1 domates
Akşam: Fırında çipura balığı, 1 kase salata :)

Back
X