- Konu Sahibi strawberries927
Ayy benimki kötü oldu yaa tatlandırıcı olsaydı iyi olacaktı da onu bulamadık yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esracım splenta tatlandırıcıları nerden temin ettin?? eczanelerden mi marketlerden mi internetten mi?
Gözünaydın esracım
Esracım canını sıkma her ilaç her kişide farklı etki gösterir şunuda düşün rahatsızlsnınca vücudunda rahatlar ödeminde gider
esracığım canım geçmiş olsun inşallah tedavin başarıyla sonuçlanır,sonuçta hem zayıflıycan hemde tedavi olacaksın ve sonunda bakmısınki düzenli adet oluyosun ve kgcuklar gitmiş:) canım ya gurme netet kapıda ödeme varmı ben internetten hiç sipariş vermedimde
esracım çok geçmiş olsun. bende de o problem hep olur ama adet söktürücü içince cevap verirdi. bende yıllarca hap falan kullandım hatta o yıllarda sadece hap kullanarak adet olabiliyordum....ama merak etme bir şey olmaz.bir sürü hap değiştirdim tabi doktor kontrolündee. kimisi sinir hastası yaptı, kimisi kilo... deneye deneye bana etkisi en az olanı bulmuştum. aklıma bir şey geldi canım. ben en son diyetisyene gittiğimde bana seni 53 kilonun altına düşürürsem adetlerin kesilir demişti. vucut belli bir kilo ve yağın altında olunca adet olmuyormuşsun.hatta kendisi kilo alamıyormuş.170 üstünde boy 50 li kilosu varmış ve sadece hap kullanarak adet oluyormuş...acaba sende çok az yiyorsun bu yüzden olabilirmi, veya hocalarına dukan yaptığını vs..söyledinmi , meyve falan yokya alman gereken gıdaları alamayınca vücut tepki veriyor olabilirmi acaba?
Selamm..geç cevabım için üzgünüm.mesajınızı yeni okudum.öncelikle konjiak bitkisi moodle shiritski noodle oluyır.tadı biraz garip gelebilir ama ben alıştım artık.biraz gıcır gıcır gelebilir yerken.benim gibi moodle düşlünüyseniz ihtiyacınızı bastırabilir.ben genelde çok az soya sosu ve yapsız tavukla tüketiyorum.bir kere sarımsaklı yoüurtla denegin.o da fena değildi.ben çin'de yaladığım için burada çok kolay buluyorum.çok da ucuz burada.türkiyede olsamçok para verip alırmıydım onu bilemiycem.ikinci sorunuza gelirsek dukanla geçen sene 15 kilo verdim.ilk başta herşey yolundaydı.sonradında yağsız yemeğe bağlı olarak kabız oldum.sonradındada hemoroidBen de maalesef karbonhidrata baya düşkünüm... O yüzden bazen tatlandırıcıyla dondurma yapıyorum (yoğurttan). Bir de puding tarifi aldım, tatlı krizim gelirse bir ara ondan yapacağım.
Canım senin konjiak dediğin shirataki noodle mı? Nasıl onun tadı? Ben de makarnaya baya düşkünüm de kendimi kandırarak onu makarna gibi tüketebilir miyim merak ediyorum açıkçası... Bir de son bir şey tatlım, sağlığım bozuldu derken? Dukanda neden sağlığın bozuldu ne oldu ki![]()
Selamm..geç cevabım için üzgünüm.mesajınızı yeni okudum.öncelikle konjiak bitkisi moodle shiritski noodle oluyır.tadı biraz garip gelebilir ama ben alıştım artık.biraz gıcır gıcır gelebilir yerken.benim gibi moodle düşlünüyseniz ihtiyacınızı bastırabilir.ben genelde çok az soya sosu ve yapsız tavukla tüketiyorum.bir kere sarımsaklı yoüurtla denegin.o da fena değildi.ben çin'de yaladığım için burada çok kolay buluyorum.çok da ucuz burada.türkiyede olsamçok para verip alırmıydım onu bilemiycem.ikinci sorunuza gelirsek dukanla geçen sene 15 kilo verdim.ilk başta herşey yolundaydı.sonradında yağsız yemeğe bağlı olarak kabız oldum.sonradındada hemoroid(5 ay boyunca çok sıkıntı çektim.saç dökülmesi oldu ayrıca.burdaki dr ların tavsiyesiyle normal yaşantıma geri döndüm.tüm evreleri tamamlamış incecik biri olarak hayatıma kaldıüım ywrden devam ettim.işte ne olduysa bundan sonra oldu.sağloğımla birlikte kilolarıda geri almaya başladım.çünkü inanılmaz bir iştah patlaması oluşuyor.sadece yemek yemek oluyor amacın:))normal yeme düzenine geçinceister istemez kilolar geri geliyor.bunu kabul edin.asla eskisi gibi yememelisiniz.börekler,keklet,pastalar,pizzslar olmamalı hayatınızda.beslenme şekşini tamamen değiştirmelisiniz.dukan kitabındaok önemli bir söz vardı.nir insan hayatı boyunca sadece 2 kere dukan diyeti yapabilir deniyordu.bunun nedemek olduğunu şindi znlıyorum.çünkü beyniniz yasadığı zorlu diyet sürecini unutmadığından asla eskisi gibi motive olamıyorsunuz.beyniniz konyrolü ele geçiriyor.asla diyey yapamıyorsunuz.benim gibi kendinizi zorlarsanız hipoglisemi krizi ile hastanelik olursunuz.gözünüzü korkutmak istemem sma geçen hafta geçirdiğim hipoglisemi krixi sonrası hastanelik oldum ve dr um dıkan diyetini kesin olarak bıraktırdı.şuan korkudan ölüyorum aynı hipoglisemi krizinden geçireceğim diye
(ölüyorum sandım.bayıldım.şekerim 50 ye düşmüş.dr umun söylediğine göre metabolizmam çökmüş sağlıksız dengesiz beslendiğim için
(size tavsiyem başladığınız tüm evreleti tamamlayın ve sonrasındada verdiklerinizi slmanak için asla eski yeme alışkanlığınıza dönmeyin.karbonhidratsız bol sevze ve meyveli bir beslenme düzeni kurun.ben ne yazıkki ıygulsyamadım.diyetisyenden tandevu aldım.inşallah onun verdiği listeyi ıygulayabilirim..sizlere sağlıklı,mutlu,huzurlu günler diliyorum