Dukan yapip kilo aldim

Ama imkansiz kilo alman biseyi yanlis yapmissiniz kitabi var dukanin okudunuzmu onu dukan bi haftalik diyet degilki aylar suren bi diyet ve resmen tamamen beslenme aliskanliklarinizi degistiriyor kesinlikle bi yerde hata yapmissiniz cunku ben dukanla 6 ayda 25 kilo verdim ve hic almadim 4 yildir ayni kilodayim simdi hamileyim aliyorum tabide nasilsa dukan var veririm diyorum o kadar guveniyorum o diyete bence siz bi tamamen anlatin nasil yaptiginiz insanlarda yanlis yonlenmesin

Yazmissiniz zaten pardon hepsini okumamisim cok az yemissiniz simdi diceksiniz ne alaka dukanda kendinizi asla ac birakmamalisiniz bol bol protein yiyin ben bildigin etten kule yapardim aksamlari yani asla 100 gram
Et yiyip birakmadim doyana kadar yedim belki 400 gram et yedim ac kalinca vucut kendini korumaya aliyo cunku kilo verme duruyo surekli proteinle beslenin ben et diyorum siz hepsini anlayin ogle yemegindr sadece yogurt ve yulaf kepegi cok cok az onu ara ogun olarak yapin bence oglen izgara tavugunuzu yiyin bol bol kac porsiyon yeniyosa

Size katılıyorum benim ablam asla ekmek yemeden duramazdı, ama şimdi Karatay beslenmesiyle 14 kilo verdi.
Konu sahibi dukan çok zararlı diye biliyorum, feyste Karatay la zayıfla grubu var üye olun bi bakın bakalım umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
Karatay cok keskin cizgilere sahip gibi geldi bana. Sonucta hepimiz her oglen izgara pirzola yiyemeyiz. Biraz maddi sinirlari zorluyor

Diyeti birakmadim ki diyet yaparken 12 gun icinde 4 kilo verip 5 kilo aldim

diyeti tam kurallarına göre yapmak gerekiyor.
istediğin kadar ye diyor ama abartmamak lazım , ya da çok az yemeyin sakın .
sebzeyi proteinden fazla tüketmeyin.
kepekle yapılan bazı tarifler var , gluten, tatlandırıcı vs içeren onları bir süre tüketmeyin.
tuzlu şeyler yemeyin bir süre, turşe vs tüketmeyin.
bana çok garip geldi.
protein +sebze günlerinde biraz kilo artışı oluyor ama 5 kilo çok :S

Su anda seyir evresinde olmam lazim ama bu saat oldu bisey yemedim henuz cunku ise yaramadigini dusunuyorum artik
olsun :D iyi ki cevaplamışsın yakaladım seni :D.
yemeden olmaz ki ama :S
aç kalarak kilo verilmiyor, karatayda da dukanda da önemli olan sağlıklı yiyecekleri tüketmek .
dukanda izinli olan 100 besin var. bunların 45 i benim yiyebileceğim şeyler .
bunları doyana kadar yiyorum şahsen . hiç aç bırakmıyorum kendimi.
ara öğün yapmıyorum . ama çok acıkırsam yoğurt , ayran , soda falan tüketiyorum . aç hissetmemen lazım .

tabiii
şu an yapıyor musun peki dukan ?
ben de kitabı daha taze tekrardan okudum :KK70:
yapıyorsan hangi evredesin ?
atak yapmadım ben zaten sık sık dukan ekmekleri sipariş eden biriyim alt yapım var hadi bismillah deyip geri kalanlara da dikkat edip net dukana başlayamadım şu an..bir gazlayan olursa hemen girişeceğim ;)

olsun :KK70: iyi ki cevaplamışsın yakaladım seni :KK70:.
yemeden olmaz ki ama :S
aç kalarak kilo verilmiyor, karatayda da dukanda da önemli olan sağlıklı yiyecekleri tüketmek .
dukanda izinli olan 100 besin var. bunların 45 i benim yiyebileceğim şeyler .
bunları doyana kadar yiyorum şahsen . hiç aç bırakmıyorum kendimi.
ara öğün yapmıyorum . ama çok acıkırsam yoğurt , ayran , soda falan tüketiyorum . aç hissetmemen lazım .
Yok devam etsem mi diye kararsizligimdan :))

Merhaba hanimlar, 12 gundur dukan diyeti yapiyorum. Herseyine harfiyen uydum. Yulaf kepegi proteini falan. 5.gun tartildim 4 kilo vermisim. Mukemmel moral oldu. 66 kiloydum basladigimda. Simdi herkes zayiflamissin falan dedi. Az once tartildim 67 kiloyum. Ac kaldigima mi yanayim kilo veremedigime mi? Diyetisyene de gittim bi sorunum da yok ama deli oldum resmen. Nasl kurtulucam bu kilolardan?
Harfiyen uysaydiniz ac olmazdiniz kiloda almazdiniz.

atak yapmadım ben zaten sık sık dukan ekmekleri sipariş eden biriyim alt yapım var hadi bismillah deyip geri kalanlara da dikkat edip net dukana başlayamadım şu an..bir gazlayan olursa hemen girişeceğim :KK66:
ben o süper görünen kepekle yapılan tariflere güvenemiyorum. içinde diyeti etkileyen bişeyler olabilir diye tereddüt ediyorum açıkçası.
sen başla ben gaz veririm sana :D
öncelikle 100 besinden yiyebilecekleri seç ve bir liste yap hep göz önünde olsun . (hep aynı şeylere takılma diye)

ben o süper görünen kepekle yapılan tariflere güvenemiyorum. içinde diyeti etkileyen bişeyler olabilir diye tereddüt ediyorum açıkçası.
sen başla ben gaz veririm sana :KK70:
öncelikle 100 besinden yiyebilecekleri seç ve bir liste yap hep göz önünde olsun . (hep aynı şeylere takılma diye)
her günüm istisnasız tavuk ve yoğurtla geçiyor biliyor musun :D daha tiksinmedim bekliyorum hafta sonu yumurta hindi füme falan en iyisi izinli besinleri indireyim bi seçim yapayım ;)

her günüm istisnasız tavuk ve yoğurtla geçiyor biliyor musun :KK70: daha tiksinmedim bekliyorum hafta sonu yumurta hindi füme falan en iyisi izinli besinleri indireyim bi seçim yapayım :KK66:
yemekleri çeşitlendirmezsen çok çabuk sıkılırsın :S
tavuğunda çeşitli yerleri var sonuçta :D hep aynı olmuyor o yüzden :p
mesela yumurta deyip geçme bir sürü çeşiti var. kaç aydır yapıyorum hiç sıkılmadım ben :)

Back
X