- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Claramichy
bana da olabilir misin bayadır ara verdim hala bilgilerim mevcut ve taze gibi ama eminde olamıyorum.Claramichy eğer dukan ile devam etmek istiyorsan yardımcı olabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da olabilir misin bayadır ara verdim hala bilgilerim mevcut ve taze gibi ama eminde olamıyorum.Claramichy eğer dukan ile devam etmek istiyorsan yardımcı olabilirim
Diyeti birakmadim ki diyet yaparken 12 gun icinde 4 kilo verip 5 kilo aldimistediğiniz kiloya inip, diyeti bırakır ve eski yeme tarzınıza dönerseniz her diyette kilo alırsınız.
önemli olan verdikten sonra korumakta..
Karatay cok keskin cizgilere sahip gibi geldi bana. Sonucta hepimiz her oglen izgara pirzola yiyemeyiz. Biraz maddi sinirlari zorluyorSize katılıyorum benim ablam asla ekmek yemeden duramazdı, ama şimdi Karatay beslenmesiyle 14 kilo verdi.
Konu sahibi dukan çok zararlı diye biliyorum, feyste Karatay la zayıfla grubu var üye olun bi bakın bakalım umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
Diyeti birakmadim ki diyet yaparken 12 gun icinde 4 kilo verip 5 kilo aldim
tabiiibana da olabilir misin bayadır ara verdim hala bilgilerim mevcut ve taze gibi ama eminde olamıyorum.
Ay ustume alindim :))tabiii
şu an yapıyor musun peki dukan ?
ben de kitabı daha taze tekrardan okudum
yapıyorsan hangi evredesin ?
olsunSu anda seyir evresinde olmam lazim ama bu saat oldu bisey yemedim henuz cunku ise yaramadigini dusunuyorum artik
atak yapmadım ben zaten sık sık dukan ekmekleri sipariş eden biriyim alt yapım var hadi bismillah deyip geri kalanlara da dikkat edip net dukana başlayamadım şu an..bir gazlayan olursa hemen girişeceğimtabiii
şu an yapıyor musun peki dukan ?
ben de kitabı daha taze tekrardan okudum
yapıyorsan hangi evredesin ?
Yok devam etsem mi diye kararsizligimdan :))olsuniyi ki cevaplamışsın yakaladım seni
.
yemeden olmaz ki ama :S
aç kalarak kilo verilmiyor, karatayda da dukanda da önemli olan sağlıklı yiyecekleri tüketmek .
dukanda izinli olan 100 besin var. bunların 45 i benim yiyebileceğim şeyler .
bunları doyana kadar yiyorum şahsen . hiç aç bırakmıyorum kendimi.
ara öğün yapmıyorum . ama çok acıkırsam yoğurt , ayran , soda falan tüketiyorum . aç hissetmemen lazım .
Harfiyen uysaydiniz ac olmazdiniz kiloda almazdiniz.Merhaba hanimlar, 12 gundur dukan diyeti yapiyorum. Herseyine harfiyen uydum. Yulaf kepegi proteini falan. 5.gun tartildim 4 kilo vermisim. Mukemmel moral oldu. 66 kiloydum basladigimda. Simdi herkes zayiflamissin falan dedi. Az once tartildim 67 kiloyum. Ac kaldigima mi yanayim kilo veremedigime mi? Diyetisyene de gittim bi sorunum da yok ama deli oldum resmen. Nasl kurtulucam bu kilolardan?
ben o süper görünen kepekle yapılan tariflere güvenemiyorum. içinde diyeti etkileyen bişeyler olabilir diye tereddüt ediyorum açıkçası.atak yapmadım ben zaten sık sık dukan ekmekleri sipariş eden biriyim alt yapım var hadi bismillah deyip geri kalanlara da dikkat edip net dukana başlayamadım şu an..bir gazlayan olursa hemen girişeceğim![]()
Yok devam etsem mi diye kararsizligimdan :))
Karatay cok zengince :)her diyete herkese uyamayabiliyor bir de o var.
karatay diyetine de bir bak istersen. aslında dukanla aralarında çok az fark var ama biraz daha esnek
her günüm istisnasız tavuk ve yoğurtla geçiyor biliyor musunben o süper görünen kepekle yapılan tariflere güvenemiyorum. içinde diyeti etkileyen bişeyler olabilir diye tereddüt ediyorum açıkçası.
sen başla ben gaz veririm sana
öncelikle 100 besinden yiyebilecekleri seç ve bir liste yap hep göz önünde olsun . (hep aynı şeylere takılma diye)
yemekleri çeşitlendirmezsen çok çabuk sıkılırsın :Sher günüm istisnasız tavuk ve yoğurtla geçiyor biliyor musundaha tiksinmedim bekliyorum hafta sonu yumurta hindi füme falan en iyisi izinli besinleri indireyim bi seçim yapayım
![]()