dul biriyle evlendim 22 yasındayım pişmanım..

22 yaşındayım bende. çocuk hissedemiyorum hep gelecek kaygım olduğundan dolayı geç bile kaldım diye yiyip bitiriyorum kendimi

bende snn gbı dusunuyorum 21 yasındayım... ama cevrede kımı gorsem yaşın kaç 21 aaa cocuk daha
annem : sen cocuksun daha
ablam: sen cocuksun daha
aynı sekılde karsıma kım cıksa aaa daha yasınn kaç
gercı anneme sorsan sevgılım 27 yasındaa oda cocuk:)) cocuk daha yaaa dıyo:))
dun gulben ergendede aret vartanyan vardı 20 li yaşlara cocuk dedıler
ARTIK KABULLENMEYE BASLADIM evet cocuguz
snn gbı gelecek kaygılarıyla dolu atanayım atanamadım atanaydım ıyıydı herkes evlenıyo gecmi kaldım yok daha erken ıyı boyle ama ya evde kalırsam bı suru soru ısaretlerıni kafasında tasıyıp eglenmeye vakit ayıramayan BİR cocugum
gel araba surek

konu sahibi nereye gittin konu açip
"'bo$anip daha iyiisnmi bulacaksin, hali hazirda çocuk da var
adamin parasini ye keyfine bak, o sana bi vuruyorsa sende ona iki vur "mu dememizi istiyorsun

mutsuzsan bo$anacaksin tabiki ..

okumu$ etmi$ , guzel bi i$i ,geliri olan kimse evde kalmaz
aslinda herkesin ansibi vardir okumayanda evde kalmazdaaa , kariyer sahibi olunca bu risk çokkk azalir ebncee

yazık etmişsin kendine! biran önce ayrıl daha hayatının baharındasın kimbilir neler çıkar karşına.. kendine daha fazla haksızlık yapma..

ne iyiymiş senin anne kimse bana küçüksün demiyo. hatta evi dağıttığım zaman annem kızıyo evlendirsem çocuğu olur hala dağınık pasaklı diye veeee lisede ki arkadaşlarım ve yüksekokuldaki arkadaşlarımın hepsi kız ve hepsi evli nişanlandı. buluşmak için plan yapamıyoruz. kimisi eşim kızıyo diyo kimisi çocuk var diyo.

:) bızle bulusursun uzulme bızım kocamız yok kıskanan nısanlımız yok ızın vermeyen bı garıp anamız var oda ızın verir:))))

:) bızle bulusursun uzulme bızım kocamız yok kıskanan nısanlımız yok ızın vermeyen bı garıp anamız var oda ızın verir:))))

atanayım çıkarcam acısını. benim nişanlım yok ama zubidiğim var Allah kısmet ederse onun yanına atanmak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

hayatının en güzel yaşındasın. iyi bir insan olsaydı keşke ama madem şiddet var bence 1 dk durma derim . bunca yıl çekilmez.
sevdiğinle yıllar çabuk geçer ama sevmediğinle dakikalar bile geçmez , bu şekilde bir ömür bitmez.
senin yaşındakiler okul okuyor daha , anası babası bebek gibi bakıyor ama sen seni döven adamın 2 çocuğuyla yaşıyorsun. emin ol boşansan kendine gelsen hatadan dönsen asla pişman olmazsın..

çok saçmalamışsın hakketten sende . kaça kaça 40 yaşındaki iki çocuklu adamamı kaçtın benim babam yaşında bnde 21 yaşındayım düşün yani aradaki farkı . İlk eşindenden şiddet yüzünden ayrılmıştır belki... henüz çok gençsin bence hemen kurtul o sübyenciden . Şiddetin olduğu ortama yuva denmez hem kaç kurtar kendini. Hayatına kaldığın yerden devam et ünv. oku kendi yaşıtınla biriyle tanış hayatın ne kadar güzel olduğnu o zaman anlarsın ama baban yaşındaki adam yani eşin senin beklentilerini karşılayamaz . Boşanıp yeniden yuva kurup mutlu olan insan örnekleride var bunu unutma ama sağlam kararlar sağlam adımlar atman lazım . Kendine özgüvenin gelsin hayatının kontrolünü ele alma zamanı şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…