22 yaşındayım bende. çocuk hissedemiyorum hep gelecek kaygım olduğundan dolayı geç bile kaldım diye yiyip bitiriyorum kendimi
bende snn gbı dusunuyorum 21 yasındayım... ama cevrede kımı gorsem yaşın kaç 21 aaa cocuk daha
annem : sen cocuksun daha
ablam: sen cocuksun daha
aynı sekılde karsıma kım cıksa aaa daha yasınn kaç
gercı anneme sorsan sevgılım 27 yasındaa oda cocuk:)) cocuk daha yaaa dıyo:))
dun gulben ergendede aret vartanyan vardı 20 li yaşlara cocuk dedıler
ARTIK KABULLENMEYE BASLADIM evet cocuguz
snn gbı gelecek kaygılarıyla dolu atanayım atanamadım atanaydım ıyıydı herkes evlenıyo gecmi kaldım yok daha erken ıyı boyle ama ya evde kalırsam bı suru soru ısaretlerıni kafasında tasıyıp eglenmeye vakit ayıramayan BİR cocugum
gel araba surek
:)))))))))))))))))))))))))))) allahtan okuduk da atanmayı beklıyok:)okumu$ etmi$ , guzel bi i$i ,geliri olan kimse evde kalmaz
aslinda herkesin ansibi vardir okumayanda evde kalmazdaaa , kariyer sahibi olunca bu risk çokkk azalir ebncee
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın...
bende snn gbı dusunuyorum 21 yasındayım... ama cevrede kımı gorsem yaşın kaç 21 aaa cocuk daha
annem : sen cocuksun daha
ablam: sen cocuksun daha
aynı sekılde karsıma kım cıksa aaa daha yasınn kaç
gercı anneme sorsan sevgılım 27 yasındaa oda cocuk:)) cocuk daha yaaa dıyo:))
dun gulben ergendede aret vartanyan vardı 20 li yaşlara cocuk dedıler
ARTIK KABULLENMEYE BASLADIM evet cocuguz
snn gbı gelecek kaygılarıyla dolu atanayım atanamadım atanaydım ıyıydı herkes evlenıyo gecmi kaldım yok daha erken ıyı boyle ama ya evde kalırsam bı suru soru ısaretlerıni kafasında tasıyıp eglenmeye vakit ayıramayan BİR cocugum
gel araba surek
:)))))))))))))))))))))))))))) allahtan okuduk da atanmayı beklıyok:)
:) bızle bulusursun uzulme bızım kocamız yok kıskanan nısanlımız yok ızın vermeyen bı garıp anamız var oda ızın verir:))))ne iyiymiş senin annekimse bana küçüksün demiyo. hatta evi dağıttığım zaman annem kızıyo evlendirsem çocuğu olur hala dağınık pasaklı diye veeee lisede ki arkadaşlarım ve yüksekokuldaki arkadaşlarımın hepsi kız ve hepsi evli nişanlandı. buluşmak için plan yapamıyoruz. kimisi eşim kızıyo diyo kimisi çocuk var diyo.
i$ini $ans abirakma bi dene daha uni oku :):)))))))))))))))))))))))))))) allahtan okuduk da atanmayı beklıyok:)
:) bızle bulusursun uzulme bızım kocamız yok kıskanan nısanlımız yok ızın vermeyen bı garıp anamız var oda ızın verir:))))
i$ini $ans abirakma bi dene daha uni oku :)
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın...
i$ini $ans abirakma bi dene daha uni oku :)
oda bi dert anacım
atanayım çıkarcam acısını. benim nişanlım yok ama zubidiğim varAllah kısmet ederse onun yanına atanmak istiyorum
:))) en buyuk dert ve tekkk buyuk dert o zaten .. sende mı atanmayı beklıosun
2014 cüyüm ben
matın iyiyse musallat olabilirim sana
MAT-ı ıyı olan varsa bırlıkte musalllat olalımbnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?