- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Burada konu açmasının nesi kötü?Iyi olursa kendinden kotu olursa elden oldugu denilir.peki bu kimden oldu.elden mi ? Bence sendn.yani kendim ettim kendim buldum.gul gibi sararip solmkta kndi elinde.en ufak biseyde ver misketlerimi yoksa seni foruma yazar 11 sayfa boyunca cekistiririm dersen gul gibi sararsan nolcak solsan nolcak.. peki ayni seyi erkek formunda kocan yazsaydi ne dusunurdun.ve ayni sekilde senin gibi dusunenlerin esleride yapsaydi o saygi deger muhterem hanimefendiler ne dusunurdu.senin yaptigin dereyi gecerken at degistirilmez denir ya alakasi yok.dereyi gormeden pacalari sivamak bile degil.her ailede olabilecek ve olan bir olayi buraya kadar tasiman ve insanlarin fikrini almis olman kendi fikrini verememis ve kendi kararini alamamis olman ne buyuk acizlik.
böyle tepkıler alacagımı bilseydım hııç sormazdıım bıle canım kardesım... ne yapmamı beklıyorlar ben ıcınde bulundugum cehennemden keyıf almıyorum ama kendımı paraya satacak kadarda adi degılım.. neden kaçtıgıma gelınce allah kahretsın keyfımdeen gelmedım buraya. ınanın artık vakıt gecsın dıye yasıyorum.. aılem manevı oğlumuz dedıgı dindar gecınen bırıyle evlenmem konusunda cok üzerıme geldı sureklı tartısma ıcındeydık. yemek yedıgım sofrada dahı laf sokuyorlardı kapı dısına cıkarmadılar baskasını bulurumda onların ıstedıgı cocukla evlenmem dıye. ddaha neler neler. babamın evınde mutlu olsaydım babam yasında bırınden mutluluk bekklmezdım. sımdı anladımkı düşenın dostu olmazmıs. ben düştüm düşene bır tekmede arkadaslar vuruyor.. allahh bılsın...
sayin konu sahibi.canim benim herkese hesap vermek zorunda degilsin bebegim ....ALLAHa havale et...mrb kardesım nasıl bir zihniyetın var bılemıyorum. demekkı para senın ıcın bu kadar önemli.. 1.150 tl gelırımız var bunun 200 tl si eski karısına nafaka. 350 tl de evimizin kirası. gercekten cok zengınız.. ha bide ben pırlatalar ıcındeyım.. parası tatlı gelıyo dayagına boyun egıyorum.. böyle düşünmene inanamııyorum... yüce rabbım kimseyı düşürmesin. düşene tekme vuracak sizin gibi insanlarıda ıslah eylesin.. kendı kızınızın veya kendınızın basına gelse ne derdiniz acaba..
leonela kardesim yorumlarin cok mantikli evet o igrenc msji bende okudum ve kibledim lutfen sende aynisini yap..Elifcim, samimi hitap seklin icin tesekkur ederim kardesim.
Bakma buradaki insanlara onlar belliki ya hic dusmemisler ya da dusmusler baskalarinin kendine attıkları tekmelerin hesaplarini senden cikariyorlar.
Bir cumle okudum az once agzim acik kaldi. Yazıklar olsun.
Cicim aylari bitti dimi simdi bilmemne aylari...
Cok ayip cok . Azcik elini vicdanina koymadan mi yazdin o yorumu ?
Ha birde ben sahsen sapiklik olarak degerlendirmiyorum.
Herkesin dogrulari kendine ama bu kimseyi bu sekilde suclama hakki vermez.
Sartlarini bilmiyorsunuz derken gayet net aciklama yaptim. Biraz irdeleme gucu biraz vicdan biraz merhamet ile gayet anlasilir.
Elifcim, samimi hitap seklin icin tesekkur ederim kardesim.
Bakma buradaki insanlara onlar belliki ya hic dusmemisler ya da dusmusler baskalarinin kendine attıkları tekmelerin hesaplarini senden cikariyorlar.
Bir cumle okudum az once agzim acik kaldi. Yazıklar olsun.
Cicim aylari bitti dimi simdi bilmemne aylari...
Cok ayip cok . Azcik elini vicdanina koymadan mi yazdin o yorumu ?
Ha birde ben sahsen sapiklik olarak degerlendirmiyorum.
Herkesin dogrulari kendine ama bu kimseyi bu sekilde suclama hakki vermez.
Sartlarini bilmiyorsunuz derken gayet net aciklama yaptim. Biraz irdeleme gucu biraz vicdan biraz merhamet ile gayet anlasilir.
Burada konu açmasının nesi kötü?
Ne yapacak?
Susup oturacak mı?
Bu nasıl bir düşünce inanamıyorum cidden.
Bu arada her ailede olmuyor.
Size göre bir kadın "şiddete" maruz kalıyorsa bacağını kırıp oturmalı mı?
"Kol kırılır yen içinde kalır" sözü bu tür durumlar için geçerli değil hanımefendi.
adam sana başından ,benden sana hayır gelmez demiş zaten yani durumu ortadaymış..eee cicim ayı bitti tabi..şimdi s...m ayı vakti..kolay gele sana
anlaşılan sizin için kadına şiddet her ailede olabılecek olagan normal bır durum.. ben kımseyı cekıstırmıyorum hayatımla ılgılı karar almakta zolandıgım ıcın aklı basında arkadaslardan fıkır alıyorum..
Ortada bir yuva yok ki,yıkmak kolay olmasın.arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?