Benden 1 yaş küçük bu kızın durumu maalesef ki acı...
Ama ondan daha acı olan şey varsa da, burdaki insanların acımasızca eleştirileri ve ortada bir sıkıntı vaarken, üzüntüyle açılan konuda geyiklerin dönmesi .
Yok hak etmiş, yok demekki zengin de ondan kaçmış, yok kapıcı olsa kaçarmıymış ?
Ne kadar ayıp ve bel altı cümleler bunlar. Yaptığınız şeyin karalamak olduğunun bile farkında olmadığınız gerçeği aşikar.
İnsan kendinden 20 yaş büyük birini nasıl sevebilir diyorsunuz da...
Olabilir sevmiş ve bir kaçış yolu olarak görmüş olabilir. Kimsenin hangi duygular ile neler yaşadığını ve yaşadıkları sonucu hangi duyguların içinde boğulduğunu kimse bilemez....
Siz kapıcı olana kaçmayabilirsiniz, ama başka biri bir kapıcıyı sevip ona kaçabilir.
Ya da siz anca zengin birine kaçabilecekken, o fakir birine de sevdiği için kaçabilir .
Dilerim siz asla "hak etmezsiniz" arkadaşlar ....
Fakat şu yorumlarınız bile neler hak ediyor bence ....
Siz kendinizle yaşıt seversiniz,5 yaş büyük seversiniz ama herkes siz değil yani. Çeşit çeşit insan var.
Kalabalık bir dünyada yaşıyoruz.
Bir de, bu kızcağız belki baba sevgisinden uzak büyüdü ve şefkati babası yaşında bir adamda buldu ? İnandı kaçtı ?
Olamaz mı? Olabilir .
Aaaa ama bu acımasız yorumları yapanlardan birinin fevkalade aile ilişkileri var, babası on numara,annesi on numara insan.
Düşünceleriniz anca sizin hayatınızı yaşayan insanları anlamaya mı yetiyor?
Başka hayatları anlamaya bu kadar mı yetersiz yüreğiniz? BU kadar mı merhamet yok ?
Kız kaçış yolu aramış ! Hata yapmış ! Olabilir ! Her insanın başına gelebilir her şey.
Konu sahibi arkadaşım, cevap vermemekte son derece haklısın burdaki insanlara. Ne canını sıkacaksın cevap verip ??
Ama eğer okuyorsan, bu adamdan boşan arkadaşım. Maddi imkanın var mı bilmiyorum ? Ya da arkanı dayayabileceğin dostların?
Ama imkanın varsa boşan bu adamdan, yoksa da imkan yaratmaya çalış, sonra boşan.
Mutlaka kurtulmalısın ...
arkadaşım çok güzel yazmışsın seninle aynı şeyleri düşünüyorum arkasında ailesi olsa zaten böyle bir hata yapmazdı rabbim yardımcısı olsun
Benden 1 yaş küçük bu kızın durumu maalesef ki acı...
Ama ondan daha acı olan şey varsa da, burdaki insanların acımasızca eleştirileri ve ortada bir sıkıntı vaarken, üzüntüyle açılan konuda geyiklerin dönmesi .
Yok hak etmiş, yok demekki zengin de ondan kaçmış, yok kapıcı olsa kaçarmıymış ?
Ne kadar ayıp ve bel altı cümleler bunlar. Yaptığınız şeyin karalamak olduğunun bile farkında olmadığınız gerçeği aşikar.
Olabilir sevmiş ve bir kaçış yolu olarak görmüş olabilir. Kimsenin hangi duygular ile neler yaşadığını ve yaşadıkları sonucu hangi duyguların içinde boğulduğunu kimse bilemez....
Siz kapıcı olana kaçmayabilirsiniz, ama başka biri bir kapıcıyı sevip ona kaçabilir.
Ya da siz anca zengin birine kaçabilecekken, o fakir birine de sevdiği için kaçabilir .
Siz kendinizle yaşıt seversiniz,5 yaş büyük seversiniz ama herkes siz değil yani. Çeşit çeşit insan var.
Bir de, bu kızcağız belki baba sevgisinden uzak büyüdü ve şefkati babası yaşında bir adamda buldu ? İnandı kaçtı ?
Olamaz mı? Olabilir .
Aaaa ama bu acımasız yorumları yapanlardan birinin fevkalade aile ilişkileri var, babası on numara,annesi on numara insan.
Başka hayatları anlamaya bu kadar mı yetersiz yüreğiniz? BU kadar mı merhamet yok ?
Kız kaçış yolu aramış ! Hata yapmış ! Olabilir ! Her insanın başına gelebilir her şey.
Konu sahibi arkadaşım, cevap vermemekte son derece haklısın burdaki insanlara. Ne canını sıkacaksın cevap verip ??
Ama eğer okuyorsan, bu adamdan boşan arkadaşım. Maddi imkanın var mı bilmiyorum ? Ya da arkanı dayayabileceğin dostların?
Ama imkanın varsa boşan bu adamdan, yoksa da imkan yaratmaya çalış, sonra boşan.
adam sana başından ,benden sana hayır gelmez demiş zaten yani durumu ortadaymış..eee cicim ayı bitti tabi..şimdi s...m ayı vakti..kolay gele sanaarkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın...
Iyi olursa kendinden kotu olursa elden oldugu denilir.peki bu kimden oldu.elden mi ? Bence sendn.yani kendim ettim kendim buldum.gul gibi sararip solmkta kndi elinde.en ufak biseyde ver misketlerimi yoksa seni foruma yazar 11 sayfa boyunca cekistiririm dersen gul gibi sararsan nolcak solsan nolcak.. peki ayni seyi erkek formunda kocan yazsaydi ne dusunurdun.ve ayni sekilde senin gibi dusunenlerin esleride yapsaydi o saygi deger muhterem hanimefendiler ne dusunurdu.senin yaptigin dereyi gecerken at degistirilmez denir ya alakasi yok.dereyi gormeden pacalari sivamak bile degil.her ailede olabilecek ve olan bir olayi buraya kadar tasiman ve insanlarin fikrini almis olman kendi fikrini verememis ve kendi kararini alamamis olman ne buyuk acizlik.
burdayım bir yere gıtmedım ders calısıyorum her dk bakamıyorum..ortada konu sahibi bile yok.
benim söyleyemedıgım her seyı yazmıssın canım kardesım.. dusunsene para ıcın gittiğimi söyleyenler var.. bu nasıl zihniyet. bir insan para ıcın huzurunu vucudunu AİLESİNİ satacak kadar adi olabilirmi... bana bunları acımasızca söyleyen ınsan benı kınama ayıplama cunku peygamberımız s.a.v diyorkı: kınadıgınız sey basınıza gelmeden ölmesiniz..Benden 1 yaş küçük bu kızın durumu maalesef ki acı...
Olamaz mı? Olabilir .
Konu dışına çıkmak günah ve ya haram değil ;Yasak
Konu sahibesi neredesin ne yaptın,her hangi bi karara vardın mı yoksa hala oturup dayak yeme faslındamısın
canim benim.butun yazdiklarinin noktasindan virgulune katiliyorum...
tepki verenleri anlamiyorum...herkes sizin kadar guclu olmayabilir.yada herkesin sizin gibi arkasinda ailesi olmayabilir...
yapmis bir hata dogru.ama bu kadar da bir insanin ustune gidilmez...
destek olmak yerine kostek oluyoruz...
ailesinin sozunu dilmedi diye kizanlar var.nerden biliyorsunuz belki de ailesi onu daha kotu hayata surukleyecekti...
vay efendm ben 20 yasimdayim surda okuyorum
boyle hayaller kuruyorum...sen neden kactin kocaya...evdemi kalmistin..acelen neydi...
konu sahibi uzerinden kendi reklamlarini yaptilar(sanarsin onlar hic hata yapmaz)
yaa arkadaslar bakin konu sahibine sordum aile baskisindanmi kactin dedim evet dedi...
ve hala konu sahibinden haber yok...
bi gelsede neden kactigini falan anlatsa..
evet suan bir hatanin icinde ama bu sekilde ona yardim edemeyiz ki.
bu arkadasa bu kadar tepki verenlere sesleniyorum...
bu kizin yasinda yuzlerce genc kizimiz burda konu aciyor.
yok sevgilim opusurken cinsel organini banA degdiriyor
yok sevgilim beni neden opmuyor...
onlara neden bu kadar tepki vermiyorsunuz?
ben bu foruna yeni uyeyim ama yillardir takip ediyorum
neler gordum neler....
bu aradA bu evliligi unluler yapmis olsaydi adi buyuk AŞK olurdu eminim.
HEm genc hemde zengin birini evlenmeye ikna etmek zor ama..ayrica o durumda bir insan kendi standartinda istiyor. ..ama yasi geckin erkekler citir diye kapiyor olay bu.adam kapici olsa asla evlenmezdi.simdi cikicak yoo zengin degil diyecek ..kimse kinseyi yemesin..babasi yaşında adama kimse asik olamaz. ..
Ne Olabilir para tabiki....
Merhaba konu sahibi arkadaşım,
öncelikle burada sizin ne şartlarda nasıl durumda ve neden evlendiğinizi bilmeden dalga geçerek yorum yapan arkadaşlara bakmamanız psikolojiniz açısından daha sağlıklı olur,zaten bozuk olan moralinizi daha da bozmanın anlamı yok diye düşünüyorum.. Dalga geçmeye çok fazla eğilimli bir toplumuz ne yazık ki..
Bunun dışında bence ne olursa olsun bu adamdan boşanmalısınız..22 yaş hayatın başlangıcı kendinize zindan etmeyin.. İleride tekrar sever evlenirsiniz. Çocugunuz olsa ayrılmak daha da güç olur.. Lütfen mantıklı kararlar vermeye calışın. ALLAH hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?