dul biriyle evlendim 22 yasındayım pişmanım..

oh almış adam kızı yaşında birini...gencecik..çoçuklarından da utanmadan..birde yetmez gibi şiddet..daha bu baban yaşındaki adamın neyinden vaz geçemiyorsun...daha ilerde o çoçuklarda sana eziyet edecekler..ben yuva diye bir şey göremiyorum..sen benim kızımın yaşındasın..kurtar kendini bu moruktan..yapmışsın bir hata..bari bu sefer hata yapıp katlanma..

Benden 1 yaş küçük bu kızın durumu maalesef ki acı...
Ama ondan daha acı olan şey varsa da, burdaki insanların acımasızca eleştirileri ve ortada bir sıkıntı vaarken, üzüntüyle açılan konuda geyiklerin dönmesi .
Yok hak etmiş, yok demekki zengin de ondan kaçmış, yok kapıcı olsa kaçarmıymış ?
Ne kadar ayıp ve bel altı cümleler bunlar. Yaptığınız şeyin karalamak olduğunun bile farkında olmadığınız gerçeği aşikar.
İnsan kendinden 20 yaş büyük birini nasıl sevebilir diyorsunuz da...
Olabilir sevmiş ve bir kaçış yolu olarak görmüş olabilir. Kimsenin hangi duygular ile neler yaşadığını ve yaşadıkları sonucu hangi duyguların içinde boğulduğunu kimse bilemez....
Siz kapıcı olana kaçmayabilirsiniz, ama başka biri bir kapıcıyı sevip ona kaçabilir.
Ya da siz anca zengin birine kaçabilecekken, o fakir birine de sevdiği için kaçabilir .
Dilerim siz asla "hak etmezsiniz" arkadaşlar ....
Fakat şu yorumlarınız bile neler hak ediyor bence ....
Siz kendinizle yaşıt seversiniz,5 yaş büyük seversiniz ama herkes siz değil yani. Çeşit çeşit insan var.
Kalabalık bir dünyada yaşıyoruz.
Bir de, bu kızcağız belki baba sevgisinden uzak büyüdü ve şefkati babası yaşında bir adamda buldu ? İnandı kaçtı ?
Olamaz mı? Olabilir .
Aaaa ama bu acımasız yorumları yapanlardan birinin fevkalade aile ilişkileri var, babası on numara,annesi on numara insan.
Düşünceleriniz anca sizin hayatınızı yaşayan insanları anlamaya mı yetiyor?
Başka hayatları anlamaya bu kadar mı yetersiz yüreğiniz? BU kadar mı merhamet yok ?
Kız kaçış yolu aramış ! Hata yapmış ! Olabilir ! Her insanın başına gelebilir her şey.

Konu sahibi arkadaşım, cevap vermemekte son derece haklısın burdaki insanlara. Ne canını sıkacaksın cevap verip ??
Ama eğer okuyorsan, bu adamdan boşan arkadaşım. Maddi imkanın var mı bilmiyorum ? Ya da arkanı dayayabileceğin dostların?
Ama imkanın varsa boşan bu adamdan, yoksa da imkan yaratmaya çalış, sonra boşan.
Mutlaka kurtulmalısın ...

arkadaşım çok güzel yazmışsın seninle aynı şeyleri düşünüyorum arkasında ailesi olsa zaten böyle bir hata yapmazdı rabbim yardımcısı olsun

arkadaşım çok güzel yazmışsın seninle aynı şeyleri düşünüyorum arkasında ailesi olsa zaten böyle bir hata yapmazdı rabbim yardımcısı olsun

belki bu arkadas ailesi arkasinda olmadigi icin yapmistir olabilir ama
bazi aileler yalvariyor yakariyor yinede kizlar kafasina göre davraniyor,
cogu anne baba cocuklari icin en iyisini ister, bazi insanlar mutsuzlugu
kendimi seciyor anlamiyorum, yinede ne olursa olsun yargilamak bize düsmez

şartlarını bilemezsiniz derken kastedilen şey ne??

babası yaşında bir adamla hayatını sürdürmek mi onu kurtaracak olan eğer böyleyse onaylamak mı gerekir? kızı yaşındaki kadına, babası yaşındaki adama aşık dahi olsa beraber olan iki insanın ilişkisine onay vermem mümkün değil.. oluru yok yani... ki olmamış da zaten şekil a... ama kolay olab bu tabi... 1 artı 1 gecekonduda gece gündüz çalışarak ayakta durmaya çalışmaktan çook daha kolay olduğu kesin... hatta biraz abartımı olur bilmiyorum ama düşüncem bunun bir sapıklık türü olduğu...

bence acilen boşanmalısın... gerekirse bir iş bul çalışmaya başla öyle ayrıl ama bir şekilde ayrıl. büyük hata yapmışsın...

Son düzenleme:

canim benim.butun yazdiklarinin noktasindan virgulune katiliyorum...
tepki verenleri anlamiyorum...herkes sizin kadar guclu olmayabilir.yada herkesin sizin gibi arkasinda ailesi olmayabilir...

yapmis bir hata dogru.ama bu kadar da bir insanin ustune gidilmez...
destek olmak yerine kostek oluyoruz...

ailesinin sozunu dilmedi diye kizanlar var.nerden biliyorsunuz belki de ailesi onu daha kotu hayata surukleyecekti...

vay efendm ben 20 yasimdayim surda okuyorum
boyle hayaller kuruyorum...sen neden kactin kocaya...evdemi kalmistin..acelen neydi...
konu sahibi uzerinden kendi reklamlarini yaptilar(sanarsin onlar hic hata yapmaz)

yaa arkadaslar bakin konu sahibine sordum aile baskisindanmi kactin dedim evet dedi...
ve hala konu sahibinden haber yok...

bi gelsede neden kactigini falan anlatsa..
evet suan bir hatanin icinde ama bu sekilde ona yardim edemeyiz ki.
bu arkadasa bu kadar tepki verenlere sesleniyorum...

bu kizin yasinda yuzlerce genc kizimiz burda konu aciyor.
yok sevgilim opusurken cinsel organini banA degdiriyor
yok sevgilim beni neden opmuyor...

onlara neden bu kadar tepki vermiyorsunuz?

ben bu foruna yeni uyeyim ama yillardir takip ediyorum
neler gordum neler....

bu aradA bu evliligi unluler yapmis olsaydi adi buyuk AŞK olurdu eminim.

adam sana başından ,benden sana hayır gelmez demiş zaten yani durumu ortadaymış..eee cicim ayı bitti tabi..şimdi s...m ayı vakti..kolay gele sana

Iyi olursa kendinden kotu olursa elden oldugu denilir.peki bu kimden oldu.elden mi ? Bence sendn.yani kendim ettim kendim buldum.gul gibi sararip solmkta kndi elinde.en ufak biseyde ver misketlerimi yoksa seni foruma yazar 11 sayfa boyunca cekistiririm dersen gul gibi sararsan nolcak solsan nolcak.. peki ayni seyi erkek formunda kocan yazsaydi ne dusunurdun.ve ayni sekilde senin gibi dusunenlerin esleride yapsaydi o saygi deger muhterem hanimefendiler ne dusunurdu.senin yaptigin dereyi gecerken at degistirilmez denir ya alakasi yok.dereyi gormeden pacalari sivamak bile degil.her ailede olabilecek ve olan bir olayi buraya kadar tasiman ve insanlarin fikrini almis olman kendi fikrini verememis ve kendi kararini alamamis olman ne buyuk acizlik.

anlaşılan sizin için kadına şiddet her ailede olabılecek olagan normal bır durum.. ben kımseyı cekıstırmıyorum hayatımla ılgılı karar almakta zolandıgım ıcın aklı basında arkadaslardan fıkır alıyorum..

tüm yorumları okuyamadım:44: naptın boşanabildinmı

benim söyleyemedıgım her seyı yazmıssın canım kardesım.. dusunsene para ıcın gittiğimi söyleyenler var.. bu nasıl zihniyet. bir insan para ıcın huzurunu vucudunu AİLESİNİ satacak kadar adi olabilirmi... bana bunları acımasızca söyleyen ınsan benı kınama ayıplama cunku peygamberımız s.a.v diyorkı: kınadıgınız sey basınıza gelmeden ölmesiniz..

Son düzenleme:
Merhaba konu sahibi arkadaşım,
öncelikle burada sizin ne şartlarda nasıl durumda ve neden evlendiğinizi bilmeden dalga geçerek yorum yapan arkadaşlara bakmamanız psikolojiniz açısından daha sağlıklı olur,zaten bozuk olan moralinizi daha da bozmanın anlamı yok diye düşünüyorum.. Dalga geçmeye çok fazla eğilimli bir toplumuz ne yazık ki..
Bunun dışında bence ne olursa olsun bu adamdan boşanmalısınız..22 yaş hayatın başlangıcı kendinize zindan etmeyin.. İleride tekrar sever evlenirsiniz. Çocugunuz olsa ayrılmak daha da güç olur.. Lütfen mantıklı kararlar vermeye calışın. ALLAH hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Konu dışına çıkmak günah ve ya haram değil ;Yasak

Konu sahibesi neredesin ne yaptın,her hangi bi karara vardın mı yoksa hala oturup dayak yeme faslındamısın

burdayım arkadasım.. cvb yazmadım kımseye cunku lafım sana degıl ama bazı ucuz zıhnıyetlı arkadaslar para ıcın kaçtıgımı yanı kendımı para ııcın yaktıgımı söylemısler.. inanın kaldıramadımm ondan sebep yazmak ıstemedım..

asıl sorun dul olması değil
yaş farkı olması değil
çocuklarının olması bile değil.

sorun seni döven, mutsuz eden bir adamla yaşamaya çalışıyor olman.
kendine bir imkan yarat ve boşan....

böyle tepkıler alacagımı bilseydım hııç sormazdıım bıle canım kardesım... ne yapmamı beklıyorlar ben ıcınde bulundugum cehennemden keyıf almıyorum ama kendımı paraya satacak kadarda adi degılım.. neden kaçtıgıma gelınce allah kahretsın keyfımdeen gelmedım buraya. ınanın artık vakıt gecsın dıye yasıyorum.. aılem manevı oğlumuz dedıgı dindar gecınen bırıyle evlenmem konusunda cok üzerıme geldı sureklı tartısma ıcındeydık. yemek yedıgım sofrada dahı laf sokuyorlardı kapı dısına cıkarmadılar baskasını bulurumda onların ıstedıgı cocukla evlenmem dıye. ddaha neler neler. babamın evınde mutlu olsaydım babam yasında bırınden mutluluk bekklmezdım. sımdı anladımkı düşenın dostu olmazmıs. ben düştüm düşene bır tekmede arkadaslar vuruyor.. allahh bılsın...

ne kadar bencilsin... evet çok zengin varmı itirazın. aylık 1.150 tl geliri var. bunun 200 tlsi eskı karısına nafaka. 350 tl si ev kirası. zenginlik anlayısın buysa evet bak ne kadar zengin..

Ne Olabilir para tabiki....

mrb kardesım nasıl bir zihniyetın var bılemıyorum. demekkı para senın ıcın bu kadar önemli.. 1.150 tl gelırımız var bunun 200 tl si eski karısına nafaka. 350 tl de evimizin kirası. gercekten cok zengınız.. ha bide ben pırlatalar ıcındeyım.. parası tatlı gelıyo dayagına boyun egıyorum.. böyle düşünmene inanamııyorum... yüce rabbım kimseyı düşürmesin. düşene tekme vuracak sizin gibi insanlarıda ıslah eylesin.. kendı kızınızın veya kendınızın basına gelse ne derdiniz acaba..

allah razı olsun kardesım. seni gibi düşünen aşagılamayan cok az ksı var forumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…