dul biriyle evlendim 22 yasındayım pişmanım..

o zaman baskı yapan aile boşandıktan sonra da çok laf eder seni kim alır şimdi rezil olduk bilmem ne diye.. eşinle konuşmayı denedinmi belki bir problemi var sana açılamıyor gerçi hiçbir sebep şiddet uygulamasını haklı göstermez..

:44::44:
olsunn r geyik sohbeti bölümleri var bunun için dalga geçer gibi olmuş :26:

bence siz geyik gibi algılamışsınız. 22 yaşında birisi için çocuk derler genelde. ama çocuk olunmaması gereken bi yaş . sorumlulukların fazlalaştığı,gelecek kaygısının arttığı bi yaş dönemi. biz , 22 yaşında bi insanın bu sorumluluklarla uğraşması gereğini vurguladık aslında. insanın hayalleri olmalı felan diye mesela ben kpss yi kazanıp sevdiceğimin yanına atanmak istiyorum. hayalim bu .daha öncede yazdım. çok smley kullandığımız için böyle bi kanaate vardınız sanırım. kimseyle dalga geçmiyoruz bunada hakkımız yok. kendi yağımızda kavrulmaya çalışan insanlarız.

evet bende 22 yaşındayım ve bana göre de çocukluk cahillik işte ne bileyim hata gibi gelmiyor bu yapılanlar , umarım konu sahibi de en doğru kararı verir

evet bende 22 yaşındayım ve bana göre de çocukluk cahillik işte ne bileyim hata gibi gelmiyor bu yapılanlar , umarım konu sahibi de en doğru kararı verir

inşallah. bana tuhaf gelen yanı benden büyük bi insan (10 yaş vs.) yakın davransa rahatsız olur sapık damgası vururum. nasıl beni kendine yakıştırır diye. hele ki evlenmek çok ayrı bi boyuta geçiş

inşallah. bana tuhaf gelen yanı benden büyük bi insan (10 yaş vs.) yakın davransa rahatsız olur sapık damgası vururum. nasıl beni kendine yakıştırır diye. hele ki evlenmek çok ayrı bi boyuta geçiş

banada öyleee

konu sahibi ne yaşadı bilmiyoruz tabi ama bu yanlıştan dönmesinde yarar varr

Akıl almak sadece kötü durumlar için gereken birşey değildir o aklı aileni yok sayıp 40 yaşında adama kaçmadan önce alsaydın keşke, ama işte başınıza bunlar gelmeden kendi aklınızın yettiğini sanıyorsunuz kim bilir ailen ne kadar konuştu yalvardı sana kimsenin aklını beğenmedin bu saatten sonra ne Denirki dayakçı problemli bir adam boşanmak tek çağren yuva yıkmak kolay değil diyorsunda daha ne sebeple boşanılır bir sor kendine.. kimse senin durumundaki bir insan için şöyle yap böyle yap düzelir demez tek çıkış yolun var oda belli zaten.. Boşanırsın boşamazsın senin kararın

Evet yuva yıkmak kolay değil ama içinde şiddet olan bir ev maalesef yuva olamıyor..
Bir arkadaşın dediği gibi; "Zararın neresinden dönerseniz kâr'dır"..
O evlilikte geçirdiğiniz her dakika sizin için zarardan başka bir şey değil..
Henüz hayatınızın baharındasınız, bu size kötü bir tecrübe olmuş ama bunu devam ettirmeye mahkum değilsiniz..
Lütfen bu tecrübeye dayanarak bu saatten sonra doğru kararlar vermeye bakın..

yuva yıkmak kolay değil demişsiniz ama siz 22 eşiniz 40 yaşında daha hayatın başındasınız. siz nasıl bu yaşta seviyorum diyip hayatınızı ona sunmuşsanız sizi de gerçekten hakedecek bir insan olacaktır mutlaka. gerçekten mutsuzsanız ve şiddet görüyorsanız kendinizden başkasını düşünmeyin derim daha çok gençsiniz allah yardımcınız olsun.

22 yaşındasınız daha 20 yaşında 2 çocuklu adama kaçmışsınız çok mu evlenme isteğiniz vardı evde kalacağınızdan mı korktunuz o yaşta, aileniz mi çok baskıcıydı kurtulmak için mi kaçtınız bu yaşta yazık değil mi. Zararın neresinden dönsen kardır aillen seninle görüşüyor mu bilmem ama ayrılacaksın ve yeni bir hayat kuracaksın daha çok gençsin yuva kurmak kolay değil ama baştan yanlış yapmışsın bunu düzeltmek için geç değil dönersin babanın evine çalışır kendi hayatını kurarsın. Böyle yaşamaktan çok daha iyi. Ah kızlarımızın aklı nerelerde acaba tanımadan etmeden kısa süre bu genç yaşta kaçanların çoğunun maalesef mutlu bir evliliği olmuyor.

çok fazla yaş farkı var, o 40 yaşında iken sizin pembe dünyanıza ayak uyduramaz ki üstelik 2 çocuklu ve sorumlulukları olan biri.
kaçmakla en başta hata yapmışsın, çoluk çocuk yapmadan ayrılman iyi olur, herkes dengi dengine, millet maddi manevi dengesizliklerden bile boşanıyor. Zararın neresinden dönersen kardır bence de.

20 değil 40 yaşnda 2 çocuklu adama kaçmş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…