neden konunun dışına çıkılmış anlamadım geyik yeri değil jki bu konu :26:
neden konunun dışına çıkılmış anlamadım geyik yeri değil jki bu konu :26:
Evet abla aile baskısı vardı. İstemedıgım biriyle evlenmem için sıkıştırıyolardı beni. Kimse hak vermıyor bana. Yaptığı, şeyi savunmuyorum ama eşim o zamanlar kaçış yolu sığınma yöntemiydi. Kardeşim başka şehir eşime kaçmadan önce elin adamına gidecegıme kardesıme sığınayım dedım ama ordada rahat vermedıler,gonderın onu buraya dıye. dıe
nıye konu dısına cıkmak gunahmı burda harammı . ne yani?
ortada konu sahibi bile yok.
:44::44:
olsunn r geyik sohbeti bölümleri var bunun için dalga geçer gibi olmuş :26:
bence siz geyik gibi algılamışsınız. 22 yaşında birisi için çocuk derler genelde. ama çocuk olunmaması gereken bi yaş . sorumlulukların fazlalaştığı,gelecek kaygısının arttığı bi yaş dönemi. biz , 22 yaşında bi insanın bu sorumluluklarla uğraşması gereğini vurguladık aslında. insanın hayalleri olmalı felan diye mesela ben kpss yi kazanıp sevdiceğimin yanına atanmak istiyorum. hayalim bu .daha öncede yazdım. çok smley kullandığımız için böyle bi kanaate vardınız sanırım. kimseyle dalga geçmiyoruz bunada hakkımız yok. kendi yağımızda kavrulmaya çalışan insanlarız.
evet bende 22 yaşındayım ve bana göre de çocukluk cahillik işte ne bileyim hata gibi gelmiyor bu yapılanlar , umarım konu sahibi de en doğru kararı verir
inşallah. bana tuhaf gelen yanı benden büyük bi insan (10 yaş vs.) yakın davransa rahatsız olur sapık damgası vururum. nasıl beni kendine yakıştırır diye. hele ki evlenmek çok ayrı bi boyuta geçiş
bibicann sana ulaşamıyorum. geçici olarak pasif gözüküyormusunnıye konu dısına cıkmak gunahmı burda harammı . ne yani?
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın...
ahh çocuğum ahh,büyüklerin bir bildiği varmış değil mi
sen sana yapılan yorumları dinliyor musun
22 yaşındasınız daha 20 yaşında 2 çocuklu adama kaçmışsınız çok mu evlenme isteğiniz vardı evde kalacağınızdan mı korktunuz o yaşta, aileniz mi çok baskıcıydı kurtulmak için mi kaçtınız bu yaşta yazık değil mi. Zararın neresinden dönsen kardır aillen seninle görüşüyor mu bilmem ama ayrılacaksın ve yeni bir hayat kuracaksın daha çok gençsin yuva kurmak kolay değil ama baştan yanlış yapmışsın bunu düzeltmek için geç değil dönersin babanın evine çalışır kendi hayatını kurarsın. Böyle yaşamaktan çok daha iyi. Ah kızlarımızın aklı nerelerde acaba tanımadan etmeden kısa süre bu genç yaşta kaçanların çoğunun maalesef mutlu bir evliliği olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?