5 yıllık çalkantılı bir ilişkim sonunda tartıştık ayrılmaya karar vermişken birden hersey döndü ve bana evlenmek istediğini söyledi daha önce de evlenmek istiyordu ama hemen evlenmek istiyorum artık huysuzlukların tartışmaların olmayacağı huzurlu bir hayat istiyorum dedi. evet dersem hemen nişan olacak. ama aklımı karıştıran bir konu var benden önce evlenmiş ayrılmış ve bir tane de çocuğu var eski eşyalarının içinde tesadüfen eski evlilik cüzdanını buldum neden atmamıştır? aslında seviyorum evlenmek istiyorum ama kafam karışıyor yardım edin lütfen
Çocuk ile aranız nasıl,kiminle kalıyor,evlendikten sonra sizinle yaşamak isteyebilir,bunları göze alıyor musunuz,ayrıca 5 yıldır bitmeyen kavga evlenince mi bitecek daha kötü olmasın.5 yıllık çalkantılı bir ilişkim sonunda tartıştık ayrılmaya karar vermişken birden hersey döndü ve bana evlenmek istediğini söyledi daha önce de evlenmek istiyordu ama hemen evlenmek istiyorum artık huysuzlukların tartışmaların olmayacağı huzurlu bir hayat istiyorum dedi. evet dersem hemen nişan olacak. ama aklımı karıştıran bir konu var benden önce evlenmiş ayrılmış ve bir tane de çocuğu var eski eşyalarının içinde tesadüfen eski evlilik cüzdanını buldum neden atmamıştır? aslında seviyorum evlenmek istiyorum ama kafam karışıyor yardım edin lütfen
Çocuklu adamlarla evlenmeyin.
Tamam gerçekten zor, anlıyor ve hak veriyorum.. Bir erkek ya da kadın çocuk sahibi diye bir daha evliliği, aşkı tadamamalı mı?
5 yıldır birliktesiniz yeni mi kafanız karışmaya başladı.5 yıllık çalkantılı bir ilişkim sonunda tartıştık ayrılmaya karar vermişken birden hersey döndü ve bana evlenmek istediğini söyledi daha önce de evlenmek istiyordu ama hemen evlenmek istiyorum artık huysuzlukların tartışmaların olmayacağı huzurlu bir hayat istiyorum dedi. evet dersem hemen nişan olacak. ama aklımı karıştıran bir konu var benden önce evlenmiş ayrılmış ve bir tane de çocuğu var eski eşyalarının içinde tesadüfen eski evlilik cüzdanını buldum neden atmamıştır? aslında seviyorum evlenmek istiyorum ama kafam karışıyor yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?