dul biriyle evlenmek?

Tartışmalar bizim evlenmek istememiz benim ailemin kabul etmeyisi kısacası belirsizlik yüzündendi ama biz söz sahibi olamayiz konu sahibi kendi karar verecek beş yıl tanimak için iyi bir süre
Evet işte ilerisini düşündüğümde çok çok zor bir karar

Bizim de tartışmalarımız bı zamana kadar genelde evlenemememiz Yüzünden oldu

Evet işte ilerisini düşündüğümde çok çok zor bir karar
İyi düşün sonuçta bi omur gecireceksin ve evlilik sevgililik gibi birşey değil daha zor daha uzun bi yol sen önemlisi sen istiyormusun onunla yaşlanmak bu önemli zaten huyunu suyunu biliyorsun dur bak cnm istiyorsan sana evlenme diyenleri zaten duymazsin istemiyorsan da zaten evlenmezsin kısacası cvb sende dusun taşın

Istiyorum seviyorum ama ilerisi çok zor işte ilerde muhtemelen yaşayacağım sıkıntıları düşünüp korkuyorum

14 yaş fark çok bence bir kez daha düşünün,evlenince kavgalarda bitmeyecek daha da kötü olabilir.
Adamla aranda 14 yaş varÇocuklu.Çok mu seviyorsun ki.Çok mu yakışıklı ki..Bu adamlar ondan bukadar özgüvenli.Bizim beş yaş küçük olsa laf ediyorlar.Ailen nasıl izin veriyor sen hiç evlenmemişsin genceciksin.Bırakın kökleri kurusun bunların.

Sevmek sadece yakışıklı olmakla ilgili olsaydı

aa çok şaşırdım.
sen bu adam bana dönsün çok seviyorum diye yazıp durmuyormuydun?
evlenip boşanmasını sorgulamak iş ciddiye binince mi aklına geldi?
ya kusura bakma bence ne istediğini bilmiyorsun sen.
adam seni terkedince deli divane olmuştun.
şimdi ise dul çocuğu var evlensen mi diyorsun.
5 yıldır bunu çözemediysen içinde biz ne diyebiliriz ki.

işte kafam çok karışık kendi içimde kafa karışıklığımız çözemediğim için kavga edip edip duruyoruz. şu an evlenip evlenmemek arasındayım seviyorum ama ilersini de düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…