dul biriyle evlenmek?

dul derken ?
eski eşi vefat mı etmiş? EŞİ ÖLENE DUL DENİR
boşanmış deseniz daha uygun değil mi
tc kimliklerinden bile DUL ibaresi kalkalı senelerrrrrr oluyor.

çocuk küçük bir çocuk değil ünv.çağına gelmiş bir çocuk küçük değil ki...18 yasında
evet yeni gördüm 18 yaşında da olsa hala çocuk sayılır çocuk 18 yaşında ise siz kaç yaşındasınız,arkadaşınız kaç yaşında aranızda çok mu yaş farkı var.

evet yeni gördüm 18 yaşında da olsa hala çocuk sayılır çocuk 18 yaşında ise siz kaç yaşındasınız,arkadaşınız kaç yaşında aranızda çok mu yaş farkı var.
Yaş farkı çokmuş gibi geldi bana da.

bence oylesıne kalmıstır o evlılık cuzdanı yanı bısı ıfade etmıyordur kaç sene geçmiş aradan zaten....
önemli olan bırbırınızı tolere edebılırmısınız, evlenırse yenıden cocuk sahıbı olmak ıstıyormu, senın cocuguyla aran nasıl ve cocuk kımınle ıkamet edıyor, bunları dusun kararını sonra ver, ayrıca bosanmıs herkes=bekardır, dul terımı bana cok kaba gelıyor..

Evlenip boşandığını ve çocuğu olduğunu söylemiş büyük ihtimalle.

Ama evlenme cüzdanını sakladığını söylememiş.

Konu sahibi de neden sakladı diyor.

Neden sorunlarin sadece kendinizden kaynaklandigini dusunuyorsunuz?

Anlasmazliklar tartismalar tek tarafli olmaz ki. 2 kisi gerekli sorun yasamak icin. Acaba siz sorun sende sen cikartiyorsun dusuncesi 5 yil icinde size empoze mi edildi.

Saglikli bir evlilik olmaz gibi geliyor. Ayrilip gitmis evlenelim diye gelmis.

Sormadiniz mi sorunlarimizi cozmedik nasil neden evlilik istiyorsun diye.

Çok ön yargılı değil misin =)
Ben iki çocuklu bir adamla evlendim
İlk evliliğinden dersler çıkarmış, olgunlaşmış biri
Çocukları annede kalıyor, bizde yakın oturuyoruz, istediği her an görüyor onları, sorunlar çıksa da biz anlaşıyoruz
Hele ailesini hiç karıştırmaz bir işimize, kimse bana gözünün üzerinde kaşın var demez
Herkes bir değil =)

İstisnalar kaideyi bozmaz :)))
Sizin adınıza çok sevindim. Ben cesaret edemem. Eşiniz kişilik sahibi demek ki, ailesini evliliğine karıştırmayan erkek bulmak çok zor.

Dul mu ?Boşanmış demek istediniz sanırım..
Boşanmış olması değilde çocuğunun olması kafamı karıştırabilirdi benim..

sorunlar benımle alakalı son dönemlerde ailemle ılgılı sıkıntılarım oldu bu da işime ve ilişkime ister istemez yansıdı

çocuğu küçük değil ama ya 18 yasında

5 yıldır birliktesiniz yeni mi kafanız karışmaya başladı.

Ben insanları anlamıyorum gercekten. Biriyle birlikte olurken bütün özellikleri değerlendirilmez mi? Sonradan mı dank diye vuru kafanıza?
evlilik düşünmüyordum en basta şimdi aklıma gelmeye basladı iş ciddiye bınınce sorguladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…