dul derken ?5 yıllık çalkantılı bir ilişkim sonunda tartıştık ayrılmaya karar vermişken birden hersey döndü ve bana evlenmek istediğini söyledi daha önce de evlenmek istiyordu ama hemen evlenmek istiyorum artık huysuzlukların tartışmaların olmayacağı huzurlu bir hayat istiyorum dedi. evet dersem hemen nişan olacak. ama aklımı karıştıran bir konu var benden önce evlenmiş ayrılmış ve bir tane de çocuğu var eski eşyalarının içinde tesadüfen eski evlilik cüzdanını buldum neden atmamıştır? aslında seviyorum evlenmek istiyorum ama kafam karışıyor yardım edin lütfen
evet yeni gördüm 18 yaşında da olsa hala çocuk sayılır çocuk 18 yaşında ise siz kaç yaşındasınız,arkadaşınız kaç yaşında aranızda çok mu yaş farkı var.çocuk küçük bir çocuk değil ünv.çağına gelmiş bir çocuk küçük değil ki...18 yasında
Profilinize bakılırsa ,doğruysa 27 yaşındasınız.Aranızda yaş farkı da çok o zaman.çocuk küçük bir çocuk değil ünv.çağına gelmiş bir çocuk küçük değil ki...18 yasında
Yaş farkı çokmuş gibi geldi bana da.evet yeni gördüm 18 yaşında da olsa hala çocuk sayılır çocuk 18 yaşında ise siz kaç yaşındasınız,arkadaşınız kaç yaşında aranızda çok mu yaş farkı var.
banada öyle geldi evlenmiş boşanmış olmasından ziyade benim için yaş sorun olurdu.Yaş farkı çokmuş gibi geldi bana da.
bence oylesıne kalmıstır o evlılık cuzdanı yanı bısı ıfade etmıyordur kaç sene geçmiş aradan zaten....5 yıllık çalkantılı bir ilişkim sonunda tartıştık ayrılmaya karar vermişken birden hersey döndü ve bana evlenmek istediğini söyledi daha önce de evlenmek istiyordu ama hemen evlenmek istiyorum artık huysuzlukların tartışmaların olmayacağı huzurlu bir hayat istiyorum dedi. evet dersem hemen nişan olacak. ama aklımı karıştıran bir konu var benden önce evlenmiş ayrılmış ve bir tane de çocuğu var eski eşyalarının içinde tesadüfen eski evlilik cüzdanını buldum neden atmamıştır? aslında seviyorum evlenmek istiyorum ama kafam karışıyor yardım edin lütfen
Neden size evlenip boşandığını söylemedi de,siz eşyalarının arasında buldunuz eski evlilik cüzdanınızı.Bir korkusu olmasa size açıklamaz mıydı?Boşandığı eşiyle kendinizi tanıtmadan konuşabilirsiniz ,neden ayrıldığı hakkında.Erkeğe sorasanız kesin kadın suçludur.
Çocuklu kadın tatsın da erkek tatmasın bence.
Erkekler dengeyi kuramıyorlar çünkü. Kadını üzüyorlar.
Benim 2 çocuğum var, 40 yaşındayım, yeniden evlenebilirim, ama hayatta çocuklu adamla evlenmem. Olmuyor. Çok büyük sorunlar çıkıyor.
Adamın ailesi yeni eşe bakıcı, hizmetçi gibi bakıyor. Torunlarına en ufak bi eleştiriyi kabul edemiyorlar. Çocuğu terbiye eden kişi anne olduğu için bu sefer yeni eşin çocuk üzerinde yaptırımı kalmıyor. Çocuk şımartılıyor.
Eski karısı evin huzurunu bozmak için elinden geleni yapıyor.
Ama kadının çocukları varsa zaten evin içinde o ilgileniyor. İstediği gibi sevip disipline edebiliyor. Sorunlar çok fazla olmuyor.
Görüp gözlemlediklerime dayanarak yazdım bunları. Çocuklu boşanmış arkadaşlarım hiç evlenmemiş adamlarla evlendiler, gayet mutlular.
Çocuğu olan adamla evlenen doktor bir arkadaşım var, kocasının anne babası torunumuz da sizinle yatacak diye baskı yapmışlar. Kadın istemeyince sen bizim torunumuza kötü davranıyorsun. Kocası da ne varmış yanımızda yatsa, anne-babası boşanmış bir çocuk o, anlayışla davransana demeye başladı.
Valla büyük konuşuyorum ama Brad Pitt gelip evlenelim dese kabul etmem.
Çocuksuz adam gelecekse amenna.
Çok ön yargılı değil misin =)
Ben iki çocuklu bir adamla evlendim
İlk evliliğinden dersler çıkarmış, olgunlaşmış biri
Çocukları annede kalıyor, bizde yakın oturuyoruz, istediği her an görüyor onları, sorunlar çıksa da biz anlaşıyoruz
Hele ailesini hiç karıştırmaz bir işimize, kimse bana gözünün üzerinde kaşın var demez
Herkes bir değil =)
neden?Birkac ay sonra cok pismanim baslikli konunuzu okuyacagiz gbime geldi
sorunlar benımle alakalı son dönemlerde ailemle ılgılı sıkıntılarım oldu bu da işime ve ilişkime ister istemez yansıdıdul değil boşanmış kelimesi daha uygun bence.
5 yıllık ilişkide bunu sorun etmeyen birisinin şimdide etmemesi gerekir.
ayrıca evlenince o tartışmalarınızın on kat artmayacağı ne malum.
evlen düzelir çocuk yap düzelir gibi cümleler birer şehir efsanesi
sevdiğim için ... ayrıca sorun da etmedim5 sene adamla niye ilişki yürüttünüz evlenip boşanması sorun ise ?
evliliği yeni düşünmeye basladım o yuzden şimdi sorguluyorum5 yıl sonunda bu soruyu sormak anlamsız sanki
çocuğu küçük değil ama ya 18 yasındaÇocuklu kadın tatsın da erkek tatmasın bence.
Erkekler dengeyi kuramıyorlar çünkü. Kadını üzüyorlar.
Benim 2 çocuğum var, 40 yaşındayım, yeniden evlenebilirim, ama hayatta çocuklu adamla evlenmem. Olmuyor. Çok büyük sorunlar çıkıyor.
Adamın ailesi yeni eşe bakıcı, hizmetçi gibi bakıyor. Torunlarına en ufak bi eleştiriyi kabul edemiyorlar. Çocuğu terbiye eden kişi anne olduğu için bu sefer yeni eşin çocuk üzerinde yaptırımı kalmıyor. Çocuk şımartılıyor.
Eski karısı evin huzurunu bozmak için elinden geleni yapıyor.
Ama kadının çocukları varsa zaten evin içinde o ilgileniyor. İstediği gibi sevip disipline edebiliyor. Sorunlar çok fazla olmuyor.
Görüp gözlemlediklerime dayanarak yazdım bunları. Çocuklu boşanmış arkadaşlarım hiç evlenmemiş adamlarla evlendiler, gayet mutlular.
Çocuğu olan adamla evlenen doktor bir arkadaşım var, kocasının anne babası torunumuz da sizinle yatacak diye baskı yapmışlar. Kadın istemeyince sen bizim torunumuza kötü davranıyorsun. Kocası da ne varmış yanımızda yatsa, anne-babası boşanmış bir çocuk o, anlayışla davransana demeye başladı.
Valla büyük konuşuyorum ama Brad Pitt gelip evlenelim dese kabul etmem.
Çocuksuz adam gelecekse amenna.
neden?Çevremde bir tane boşanmış çocuklu bir adamla evli arkadaşım var, onunda çocuğu var ama şu an çıldırma noktasında....
evlilik düşünmüyordum en basta şimdi aklıma gelmeye basladı iş ciddiye bınınce sorguladım5 yıldır birliktesiniz yeni mi kafanız karışmaya başladı.
Ben insanları anlamıyorum gercekten. Biriyle birlikte olurken bütün özellikleri değerlendirilmez mi? Sonradan mı dank diye vuru kafanıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?