malesef zengin değilimZenginsin herhalde
Paran için olabilir
hayat vurmasa bari bana o sopayı....:)Ne yardan ne serden geciyon..Sen sopayi hakediyon ama
evet ama oluyor işte hayat bu hersey oluyorgercektenTamam olgun olması iyide,bunun ileriki zamanlarıda var bunu düşündünüzmü hiç..
Bakın benim kızımda 27 yaşında evli,bize gelip böyle bir durum var deseydi biz kabul etmezdik mesela..
en son 2 yıl önce görüştüm dedi mesela. çocuklarının doğum günlerini falan birlikte kutlamışlar hep
evet ama oluyor işte hayat bu hersey oluyorgercekten
düşünmüyordur değil mi?
5 yıllık çalkantılı bir ilişkim sonunda tartıştık ayrılmaya karar vermişken birden hersey döndü ve bana evlenmek istediğini söyledi daha önce de evlenmek istiyordu ama hemen evlenmek istiyorum artık huysuzlukların tartışmaların olmayacağı huzurlu bir hayat istiyorum dedi. evet dersem hemen nişan olacak. ama aklımı karıştıran bir konu var benden önce evlenmiş ayrılmış ve bir tane de çocuğu var eski eşyalarının içinde tesadüfen eski evlilik cüzdanını buldum neden atmamıştır? aslında seviyorum evlenmek istiyorum ama kafam karışıyor yardım edin lütfen
evet öyle zorluğu olmaz benım tek düşüncem acaba eski evlilik cüzdanını neden atmadı?Benim komşum var. Böyle bir evlilik yaptı. Adamın 18 yaşında oğlu vardı. Bekar ve yaşı küçük bir kadınla evlendi. Bir kızları oldu ve gayet de mutlular. Abinin kadına hiç bir zorluğu olmuyor. Zaten o da annede kalıyor. Arada kalmaya geliyor. Zorluğu geçtim tam tersi iyi anlaşıyorlar, üstelik abi kız kardeşine çok düşkün. Eve geldiğinde faydası bile oluyor.
Benim tecrübem de bu. Çocuk küçük olsa zor olurdu ama kocaman çocuk. Sizi yıpratacak bir zorluğu olacağını sanmam.
hayır okuyorum da neden atmadı ki o zaman eski cüzdanı? ben oraya takıldımKesin aşıktır eski eşine, pişmandır boşandığına =))
Allah aşkına yazdıklarımı okumuyor musunuz, yoksa dalga mı geçiyorsunuz ?
haklısınızHayatın ne getireceğini bazen bilemeyiz,ama bazende zemini bizler hazırlarız..
evet ben ona karışamam ben sadece evlilik cüzdanını saklamasının bir anlamı var mııdr dıye düşündümYani ortak çocuk varken olabilecek şeyler bunlar. İlerde çocuğun mezuniyetinde düğününde falan da bir araya gelecekler. O konuda yapacak bir şey yok ki.
haklısınız
yapma demek mi oluyor bu?Bu evliliği iyi düşünn derim..
yapma demek mi oluyor bu?
hayır okuyorum da neden atmadı ki o zaman eski cüzdanı? ben oraya takıldım
öyle bir şüphem yok ama yıne de orda bulunması nedendir diye düşündürdü
onu düşündüğünü göstermez mi evlilik cüzdanı?
benıı sevdiiğini biliyorum ama eskiyi de düşünüyor olabılır mı dıye içimden geçiyor arada olamaz mı sonuçta evlenmişDefne, bana verdigin cevapla arkadasa verdigin cevap celisiyor. Bence sen bu adamdan emin degilsin. Bir yandan seviyorsun vazgecmek de istemiyorsun. Sevgiliyken bir dargin bir barisik gider de evlilik baska bir sey.. iyi dusun derim.
anladım bunu ona sorduğumda çocuğuma vereceğim falan diyor ama bilmiyorum kıskançlık ve takıntı oldu bu bende bırazBende izah ettim sana, bunun altında duygusal bir şey aramaman için
Lakin yazdıklarımı anlamadın sanırım
eski eşi düşünüyor olabilir mi? çünkü evlilik cüzdanını atmamış baksana?Yaş farkı ve çocuktan dolayı bana göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?