dul biriyle evlenmek?

en son 2 yıl önce görüştüm dedi mesela. çocuklarının doğum günlerini falan birlikte kutlamışlar hep

Yani ortak çocuk varken olabilecek şeyler bunlar. İlerde çocuğun mezuniyetinde düğününde falan da bir araya gelecekler. O konuda yapacak bir şey yok ki.

Benim komşum var. Böyle bir evlilik yaptı. Adamın 18 yaşında oğlu vardı. Bekar ve yaşı küçük bir kadınla evlendi. Bir kızları oldu ve gayet de mutlular. Abinin kadına hiç bir zorluğu olmuyor. Zaten o da annede kalıyor. Arada kalmaya geliyor. Zorluğu geçtim tam tersi iyi anlaşıyorlar, üstelik abi kız kardeşine çok düşkün. Eve geldiğinde faydası bile oluyor.

Benim tecrübem de bu. Çocuk küçük olsa zor olurdu ama kocaman çocuk. Sizi yıpratacak bir zorluğu olacağını sanmam.

evet öyle zorluğu olmaz benım tek düşüncem acaba eski evlilik cüzdanını neden atmadı?

Yani ortak çocuk varken olabilecek şeyler bunlar. İlerde çocuğun mezuniyetinde düğününde falan da bir araya gelecekler. O konuda yapacak bir şey yok ki.
evet ben ona karışamam ben sadece evlilik cüzdanını saklamasının bir anlamı var mııdr dıye düşündüm

öyle bir şüphem yok ama yıne de orda bulunması nedendir diye düşündürdü

onu düşündüğünü göstermez mi evlilik cüzdanı?

Defne, bana verdigin cevapla arkadasa verdigin cevap celisiyor. Bence sen bu adamdan emin degilsin. Bir yandan seviyorsun vazgecmek de istemiyorsun. Sevgiliyken bir dargin bir barisik gider de evlilik baska bir sey.. iyi dusun derim.

Defne, bana verdigin cevapla arkadasa verdigin cevap celisiyor. Bence sen bu adamdan emin degilsin. Bir yandan seviyorsun vazgecmek de istemiyorsun. Sevgiliyken bir dargin bir barisik gider de evlilik baska bir sey.. iyi dusun derim.
benıı sevdiiğini biliyorum ama eskiyi de düşünüyor olabılır mı dıye içimden geçiyor arada olamaz mı sonuçta evlenmiş

Konuya güzel cevaplar geliyor konu sahibi ya okumuyorsun ya salliyorsun

Sen zaten kararını vermişsin bak bende bunu görüyorum

Adamla evlenmeyeceksin

Evlilik cüzdanı meselesini on kişi açıklamış hala neden diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…