- 6 Kasım 2016
- 550
- 705
- 18
bende düşünüyorum bazen ama ne bileyim onunla evlenmiş sonuçta
Ben sadece yaş olarak ele aldım, ona bakarsanız hiç bir şeyin garantisi yok şu yaşadığımız hayatın...ilerde hersey sıkıntı olabılır yaının garantısı yok kı
bilmiyorum işte seviyorum amaSorunlar bitecekmiymis evlenince kendi açısından bitebilir sonuçta vde onu bekleyen biri olacak ama sizin için ???????? Pembesi gitti tozu kaldı misali
Katlanabilirsen devam o zaman kardesmsorunlar var ama sevmeme engel değil ki(
bunlar hep olabılır ama sevıyorum ve kendımden buyuk olgun bırınden hoşlanıyorum yasıtlarım çocuk gibi geliyorBen sadece yaş olarak ele aldım, ona bakarsanız hiç bir şeyin garantisi yok şu yaşadığımız hayatın...
Şunu demek istedim yaş ilerledikçe hayat enerjisi azalıyor, örnek siz belki gezmeyi isteyeceksiniz ama o şahıs evde olmayı tercih edebilir yada etmeyebilir :)
düşünmüyordur değil mi?Bunu kaldıramıyorsanız asla girişmeyin bu işe
Çünkü ortak bir çocukları olduğu için ömür boyu görüşecekler bırakın düşünmeyi
Sevv kardesimmm cunku sevmek enn kolayyyy lalalayyylayy...bilmiyorum işte seviyorum ama
üvey anne olmayacağım ki çocuk neredeyse 20 yasında ben en fazla abla olurumSevgi bitiyo bi yerden sonra.mantik konusuyo ciddiyim bak sevmek güzel ama mantıklı Füsun sonra buraya konu açma sende üvey anne olmak istemiyorum diye
cesaretim yok evlnemyee böyle de sürmezSevv kardesimmm cunku sevmek enn kolayyyy lalalayyylayy...
Ozaman sus ve evlen.
evet ben 27 o 42 yaşlarındayız fark var yani
evette neden eski evlilik cüzdanını atmamıştır?Bence çocuğun büyük olması bir artı...
Çocuk yetiştirmediğiniz için onun psikolojisini anlamanız bakımında fayda sağlamanız zor olurdu..
18 yaşınızı net hatırlıyorsunuzdur bu nedenle işiniz daha kolay bence :)
ne gibi mesela?
evet ama ben olgun erkekleredn hoşlanıyorum15 yaş varmış aranızda biraz fazla ama..
en son 2 yıl önce görüştüm dedi mesela. çocuklarının doğum günlerini falan birlikte kutlamışlar hepEger hissetmediyseniz olmamistir. kafanizi orneklerle bulandirmayin.
evet şu an yıllar sonra benımle neden evlenmek ıstıyor olabılır?Evlenmiş ama boşanmış da
Yeniden de evlenmemiş
evet ama ben olgun erkekleredn hoşlanıyorum
evet şu an yıllar sonra benımle neden evlenmek ıstıyor olabılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?