dul biriyle evlenmek?

o da aynen bunları söylüyor sanki ruhunu okudunuz

kötü niyetli biri değil

geniş insanlar eski eşte çocukta çocuk 18 yasında bu arada

Bana sürekli sen benim ilk aşkımsın diyor

Çok toysun be cnm

Sana gelip o da benim ilk aşkımdı sen ikinci aşkımsin diyecek değil ya

Konu zaten kimin kaçinci aski oldugu degil sen onun olgunluguna erismen icin cok firin ekmek yemen lazim ayrica 20 yasina yaklasmis oglu varmis

Sen 28 yasindasin adam 42 cocugu 18
Seninle cocugu arasinda 10
Seninle adam arasinda 14 yas var
Adamla cocugunun arasinda da 24
Neredeyse baban yasinda bosanmis cocuklu bi adamla evlenmek ?
Birde dugune eski karisini cagirmayi normal gormek ?
Biri bana burda mantigi bulsun beynim yandi

Çocukluyla da evlenilir , bosanmisla da evlenilir, bekarla da evlenilir ama davul bile dengi dengine..
O cocugun evliligi olacak, sorunlari olacak anne baba bir araya gelmek zorunda kalacak vs Bunlari kadirabilecek misin ? Bu kadar ayrintiya takilan sen.. Onu ellerinle cocugun ve annesinin yanina gonderebilecek misin ?
Surekli telini kurcalayacaksin acaba o kadin aradimi diye
Sana surat assa acaba o kadinla mi gorustu diyeceksin
Herseyin altinda bisey arayacaksin
Herkesin kendi hayati bisey diyemem ama yanlis yapiyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
garanti veriyorum evlenince o sorunlar bitmiyor onla carpilarak cogaliyor.. cünkü kocalarimiz artik kibarlasmayi birakip dogal hallerine dönüyorlar, bu bile baya zor ken, bir de diger kadin diger cocuk... ben bu senaryoyu kendi hayatimda cok gördüm ve cok yipratici oluyor.. özellikle sizde cocuk sahibi olduktan sonra.. cünkü ömür boyu maddi manevi o ococuga sahip cikcak zaman ayircak para harciycak. ve siz sürekli diger cocukla kendi cocugunuzu kiyasliycaksiniz... kendine hak görüdügünü o cocuga cok görceksin... sakinn yoooooooo yapmam demeyin cok örnegini gördüm cünkü

Haklısınız ama duygularıma da engel olamıyorum bir yandan da

Illa ki olur böyle Şeyler çünkü insanız en nihayetinde

Haklısınız ama duygularıma da engel olamıyorum bir yandan da

Çocuk degilsin 28 yasindasin nerde durman gerektigini bilmen lazim

Insanlar deli gibi severken o evliligin yurumeyecegini anlayip yollarini ayiriyorlar sen sadece duygusal bagin olan birinden kopamiyosun isin cok zor..

Çocuk degilsin 28 yasindasin nerde durman gerektigini bilmen lazim

Insanlar deli gibi severken o evliligin yurumeyecegini anlayip yollarini ayiriyorlar sen sadece duygusal bagin olan birinden kopamiyosun isin cok zor..
Uzun yıllardır birlikteyim

çocuğunuz oldu mu? ve evlenmeden önceki ilişkiniz ne kadar sürdü?
Görüştüğün kişi yaşça olgun biri,ilerde çocuk düşünüyor musun,gençliğe dair hayallerin var mı bu çok önemli. O yaştaki bir adam senin kadar hevesli olmayabilir ben bunları yaşadım o yüzden çok iyi düşün canım, benim çocuğum yok, kendisi istemedi bir tane çocuğu olduğu için.
Eğer böyle bir düşüncen varsa ilerde sorun yaşayabilirsin.
Eski eşini kendi düğününe çağırmak saçmalığın dibi olmuş, kafası çok farklı...

Onu söz gelini söyledi artık aramızda ilişki kalmadı gelde bile olur anlamında çocuk konusunda o ısrarlı zaten hemen bebek istiyor ve tabi ki yaşım daha çok genç ve gençliğe dair planlarım var

Kendi adıma söylüyorum bitti :) evlenince çok şükür bitti bütün kavgalar şimdi huzurluyuz evimizdeyiz
Tartismalarin ne olduguna bagli.. 5 sene kavga, huzursuzluk, tartisma gırla surup evlendigin dakika her sey tam tersine dönmez.. Ve istisnalar kaideyi bozmaz..

Buna kimse karar veremez olc tart benim de eşim evlenip boşanmış bi oğlu var bana herkes ayrıl dedi ben vazgecmedim çok şükür şimdi hepsi geçti bütün kavgalar kavusamamamiz yuzundenmis kavuştuk ve çok mutluyuz çok şükür

Tartismalarin ne olduguna bagli.. 5 sene kavga, huzursuzluk, tartisma gırla surup evlendigin dakika her sey tam tersine dönmez.. Ve istisnalar kaideyi bozmaz..
Tartışmalar bizim evlenmek istememiz benim ailemin kabul etmeyisi kısacası belirsizlik yüzündendi ama biz söz sahibi olamayiz konu sahibi kendi karar verecek beş yıl tanimak için iyi bir süre

Tartışmalar bizim evlenmek istememiz benim ailemin kabul etmeyisi kısacası belirsizlik yüzündendi ama biz söz sahibi olamayiz konu sahibi kendi karar verecek beş yıl tanimak için iyi bir süre
Biz de fikrimizi sorduğu icin konuşuyoruz zaten.. Söz sahibi olacak bi durum yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…