dul biriyle evlenmek?

Bence adama güveniyorum diyorsan evlenebilirsin canım pek ala çocuklu eşle hayat sürdüren var. Ayrılmak evlenmek gibi doğal birşey kendine ve ona güveniyorsan mutluluklar dilerim

çocuğa gelene kadar sizin ilişkiniz oturmamış daha, çalkantıyı evlilikle çözmeye çalışmak fıkra gibi olmuş ama sonunda güleceğinizi pek sanmıyorum

ayrıca dul kelimesini erkek için de kullanmak çok itici

Evlenince sihirli degnek deyip butun tartisma ve huzursuzluklar bitiyor muymus?

Evet ya.
Sanki su an bi cehennemler ulkesindeler, mutluluga giden bi tren var. "Hadi bu son seferi kacirmiyalim mutluluga dogru ilerliyelim' gibi bi romantizm kafasi yasiyorlar. Nikahta keramet felan yok.

ayrıldınız mı? sevmeden mi evlendiniz?
Severek evlenmiştim 3 sene sonra boşandım daha yeni 3 gün önce boşandım.
Başta herşey gözüne güzel gözükebilir,kabul edilebilir gibi olabilir ama ciddi sorunlar yaşayabilirsin.
Yaş farkı birçok şeyi alıp götürüyor zaten eski yaşanmışlıkların acısı senin üzerinde unutmaya çalışıbilir,istediklerin yapmaya heveslendiklerin onun izin verdiği kadarıyla sınırlanabilir.
Seviyorum diyerek buna bir anda karar vermemeni tavsiye ederim,hiçbirşey toz pembe olmuyor...istisnalar kaideyi bozmaz

çocuğunuz oldu mu? ve evlenmeden önceki ilişkiniz ne kadar sürdü?

çocuğuma vermek için sakladım dedi

ona şık oldum demedi severek evlendim ayrıldım dedi. evet çok takıntılıyım bende bu durumdan muzdaripim bilmiyorum ayrılaıyorum da çok sevdiğim için (

Bu adam sizinle evlenirse bile 1evladi var.
O evladi gelecek gidecek gorusecekler belki ilkesinin adı bile gececek bir sekilde
Belki cocugun bir durumu icin yuz yuze dahi gelecekler konusacaklar yani bu ihtimalleride dusunun.
Eski evlilik cuzdanini bukadar dusunen bunlarida dusunmeli

Bunlari bilerek evlenin.

hepsini düşünüyorum çok rahatsız olurum bana sen o yapıda olsan ben eski eşimi düğüne davet bile ederim dedi

hepsini düşünüyorum çok rahatsız olurum bana sen o yapıda olsan ben eski eşimi düğüne davet bile ederim dedi
Yok artik!
Yani birde su var cocuk sizi kabullenemeyenilir(yasini bilmiyorum)
Her cocuk babasina annesini yakistirir
Eski esi nasil biri acaba.
O da boyle kinci biriyse sirf siz huzursuz olun diye ugrasabilir.

Hepsini goze almaniz gerek ve zor.
Anladigim kadariyla pek de guven vermiyo size.

Ben yapamazdim
Yani boyle seyler dusununce bile insan geriliyo

sevıyorum ıste ... (

seviyor olabilirsin, sevdiğini sanıyor da olabilirsin. hepimiz seviyoruz diye kendimizi olur olmaz ateşe atalım o zaman. bu adam senin aklını çelmek için eminim neler yapmıştır. sen onun için bulunmaz nimetsin. hem çıtır hem evlenmemiş hem de kendisini seven birini bulmuş adam bırakır mı hiç tabii! gözünü aç. 5 seneni zaten bunla harcamışssın. o zaman sen 23 tün üstelik. yazık günah şu geçen yıllarına arkadaşım..

Evlenilir ama evlenip boşanan kişinin tecrübeleri karşısında Siz bocalamayacaksanız eğer ? Bide çocuğu varsa durum daha vahim.. sonuçta o çocuğun da bir annesi var ve sürekli aranızda olacak.. bilmiyorum ama ben evlenmeZdim diye düşünüyorum ama tabii yaşamayan anlamaz inşallah pişman olmazsınız

ona şık oldum demedi severek evlendim ayrıldım dedi. evet çok takıntılıyım bende bu durumdan muzdaripim bilmiyorum ayrılaıyorum da çok sevdiğim için (
Saglikli bir evlilik olacagini dusunmuyorum (onceden baska birine asik olma ihtimali bile sizin icin kabul edilebilir degil yazimdan o kisma takilmissiniz mesela)
sevgi ask ile olmuyor bu isler olsaydi burda binlerce bosanan uye olmazdi
Evlilik saygi demek guven demek sadakat demek yeri geldimi alttan almak susmak sineye cekebilmek sabredebilmek demek

Siz birseye takildimi temcit pilavi gibi ikide bir onune koyacaksaniz,herseyde takinti sorun yapacaksaniz fazla uzamaz ayrilirsiniz birde anne babasi ayri 2. Bir bebekle taclandirirsiniz

Kimse kimseyi cekmez arkadasim acik ve net adam anladigim 5 yildir zaten ikna cabasinda oyle bir hale getirmissinizki evlenelim inan artikta bitsin bu muhabbete donmus
Yazdiginiz ve diger konunuza istinaden de anladigim bu

5 yil oyalamissiniz sizin yasiniz gencmis dusunmemissiniz vs ama o 42 ye gelmis erkekler kadinlar kadar sabirli degil yapanayacaksaniz yol verin adam bir daha baba olmak istiyor uygun birini bulur evlenir.Sizde yolunuza bakarsiniz
Yok yaparim diyorsanizda evlenin hayat ne getirirse onu yasarsiniz
Ama kendinizi torpulemeden evlenmeyin derim

ben olsam senle evlenmem karsı tarafa actıgın konu baslıgına bak yazık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…