Dul Erkek Bekar Bayan evliliği

geçmişini sorarsam sanki saygısızlık ederim gibi geldi ama niye bittiği şu açıdan önemli geçimsiz bir insan mı ki gibi sorular geliyor sadece aklıma ....sormadım.
ya aklinizi karistirmak olmasin ama bitenevliliginbir suru nedeni olabilir. bence acik acik her konuyu konusun. bu saygisizlik neden olsun ki. bi tanidigim iki ay evli kalip bosanmis bi adamla evlendi ve cocuklari olmadi. sanirim adamin bi sotunu vardive bunu gizleyerek ikinci evliligini yapti. yine cocugu olmadigi icin bosanan cok cift taniyorum. binde birlik bir ihtimal ama bosanma olmussa bence gecmis degerlendirilmeli. tabi gecimsizlik olmus anlasamamissa kaderdir herkese olabilir. heyecan kismina takilma. onemli olan guzel anlasmak. iyi anlasma olursa nese de olur heyecan da.

valla an iti bariyle neden boşandığını bende çok merak ediyorum o_O
Bunu ogrenmek en dogal hakkin. Cok mu genc yasta evlenmis? Ne kadar evli kalmis, esi nasil biriymis en azindan bunlari sor simdilik; sorgular gibi pespese degilde, dogal, zamanla sohbetlerinizin icinde araya sokarak.... Ne zamandir taniyorsunuz? O bosanali ne kadar olmus? Aceleye getirmeyin, iyi taniyin.

Bunu ogrenmek en dogal hakkin. Cok mu genc yasta evlenmis? Ne kadar evli kalmis, esi nasil biriymis en azindan bunlari sor simdilik; sorgular gibi pespese degilde, dogal, zamanla sohbetlerinizin icinde araya sokarak.... Ne zamandir taniyorsunuz? O bosanali ne kadar olmus? Aceleye getirmeyin, iyi taniyin.
valla şuan 26 ise yani üni bittiğinde hadi 23 olsun en erken ozaman evlenmiştir diye düşünüyorum.

boşanmış kadınla boşanmış erkeği karşılaştırdığımda boşanmış erkeği daha tehlikeli görüyorum. ne de olsa kadın yuvasını kolaylıkla terketmez .boşanmalar da yüzde seksen erkek kusurlu oluyor bence, kendisi yüzde yirmilik kısımda olabilir.iyice anlayıp dinlemeden karar verme derim.kendisi olsa dibine dek araştırırdı meraketme

evlenip ayrılmış biri olarak ben boşanan erkeğe karşı ne bilim önyargılımı diyim daha temkinlimi diyim öyleyimdir.
tabiki herkes için geçerli değil söyleyeceklerim ama benim fikriim;

kadın çok şeye katlanıyor evlilik yürüsün diye ve eğerki boşanıyorsa ki o erkeklerin çoğu sorunlu oluyor.
kimi sorumsuz, kimi ailesi ile eşinin farkını ayırt edemiyor, kimi içiyor, kimi aldatıyor gibi gibi bir sürü neden aklıma geliyor benim. iyiki erkekler var tabiki bu kişi belkide çok iyidir bilemem ama boşanmış kadın olarak boşanan erkeğe iç güdüsel bakış açım böyle maalesef.

size önerim; boşanma nedenini asla ama asla gerçek anlamda içinize sinecek şekilde öğrenmekden vazgeçmeyin.
bu bir anda olmaz ama isterseniz muhakkak öğrenirsiniz.
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş.

Bosanmis bir erkeğin bekar erkekten ne farki var..ben de eşimin ikinci esiyim aklima bile gelmedi o dul ben bekarim vs gibi şeyler..
Dünyanın en iyi insani bile olsa bosanabilir kismet bu anlaşamamışlardir..

İnsanları boyle etiketleyerek konu sahibinin mutluluğuna engel olacagiz belki de..bekar bir adam da şiddete eğimli olabilir..hatta sevgilisine şiddet uyguladigindan evlenmemiş olabilir..bunları insanların medeni durumlarından ziyade bize karsi tutumundan anlariz..

Hele bi de eski eşiyle konuş diyenler olmuş inanamadim..bencil olmamak lazim eski es de bir kadin ve duyguları var. Karsisina geçip ben de senin eski kocanla evlenecegim biraz anlatsana mi desin kiz..

Karsinizdaki kişinin size karsi duygularından eminseniz geçmişi sizi korkutmasin..

valla cnm ben eşimi beni aldattı diye boşadım aldattığı kadınla evlendi kendisi bi kaç sene sonra,face de açtığım sallama profille kendisine mesaj attım
msn de konuştuk ne diller ne diller..bekar olduğunu söylüyor ,tel istiyor,buluşlalım diyor..üstelik bebeği de vardı hıyarın
son bir kez daha ne kadar iyi karar verdiğimi anlayıp allaha şükretmiş oldum:)
kimseyi etiketlediğimiz yok ama böyle bir durumda bekar kızın ve ailesinin adamı iyi araştırması gerekir vesselam.

S.a. , hayırlı akşamlar herkese , sizlere bir sorum var eğitim konum terbiye hassasiyet bakımından aynı iki insan arada çok yaş farkı yok ve önceki evliliğinden çocukta yok . Daha önce evlenip boşanmış sebebini bilmiyorum sormadımda. şuan 26 yaşında. Ben asla kınamıyorum kimse ayrılmak üzere birleştirmez hayatını bana göre ayıpta değil. Ama sizce ileride erkeğin daha tecrübeli kadının ise ilk deneyimi olmasından ötürü bir sıkıntı oluşur mu ? Nebileyim o bir kere yaşamış sonuçta belkide daha sönük olacak o heyecanları olmayacak vesaire kafamda deli düşünceler.. Böyle bir evlilik yapan varsa ve genel olarak fikirlerinden bahsederse memnun olurum . Teşekkürler.
ben de eşimin ikinci eşiyim. çocukları yok. onlar ayrıldıktan 5 yıl sonra tanıştık. birkaç yıl görüştük ve 2 yıldır da evliyiz. Allah'a çok şükür ikinci evliliği olmama bağlı hiçbir sorunumuz yok. mutluyuz.

Ülkemizde ve dünyanın birçok yerinde erkeklerin ilk birlikteliklerini yaşamaları için evlenmeleri gerekmiyor maalesef. Bence bir insanın boşanmış olması yeni yapacağı evliliğinde bir sorun teşkil etmez. Ne sebeple boşandığı önemli tabi...

erkekler 2. eşlerini el üstünde tutarlar etrafımda gördüğüm kadarıyla 1. evliliklerindeki hataları 2. eşlerine asla yapmıyorlar.

3 sene önce evlenip bir bir buçuk sene sonra boşanmış tahmin ettiğim gibi 23 yaşında evlenmiş yani . Kız tarafına dolaylı yolla sordurdum şöyle bir cevap gelmiş X' beklediğim gibi biri değilsin ben daha evcimen bir bayan istiyordum. Demiş hatta arkadaşlarına şaka ile karışık X'ünili kızlarla evlenmeyin aman demiş sırf bu sebebten evlilik mi bitirilir gibi bir cevap vermişler Doğruluğunu bilemiyorum . Kimse boşandığı eşini övmez övücek olsada boşamaz sanırım lakin verdikleri cevap bana çok makul gibi gelmedi böyle sebebten evlilik mi biter yani ...

direk neden kendisine sormuyorsunuz
evlenecek kadar güvendiğim adamın verdiği cevaba da güvenirim
dayak ihanet yada yüz kızartıcı bi neden yoksa ayrılığında 2. eş olmak sizin için sorun teşkil etmemeli
sonuçta her ilişki yaşanmışlıklar yaşanacaklar farklı
gençliğin verdiği bi ateşle evlenmiş ve yürütememişlerdir daha yolun başındayken hayata somut bir adım atmamışken evlilik yürütmek zordur

Evlenip bosanmis olmasi kesinlikle sorun degil..
Sonucta herkes iliski yasiyor ayriliyor , sadece evlendi diye , daha cok sevdi! Acaba unuttumu diye bisey yok , evlenmeden bir kac yil iliski yasayanlarda ayriliyor .
Imza atmadilar diye evli sayilmiyorlar..
Peki ya Gönul evliligi?
Bence hic bir sakincasi yok . Herkesin basina gelebilir sonucta.

Ben bu konuda biraz duygusal düşünüyorum sanırım. Benden önce başka bir kadınla o aşamaya gelmiş olması, aynı hayatı paylaşmaya karar verecek kadar sevmiş olması, eşi olmasını istemesi bana ağır gelirdi sanırım. Kaldıramam ben. Böyle bir durumda kalırsam ne düşünürüm bilemiyorum tabi.

Bende sizinle ayni dusunuyorum ama mantikli dusununce diyorum ki,sonu evlilige gitmemis olsa da cogumuz hayatini paylasmak isteyecek kadar sevmis konusmus yada oyle yasamisizdir. Illa imzaya gerek yok yani konu duygularsa, sonu gelmesede ayni sevmisizdir. Bosuna kuruntu yapiyoruz sanirim :)

3 sene önce evlenip bir bir buçuk sene sonra boşanmış tahmin ettiğim gibi 23 yaşında evlenmiş yani . Kız tarafına dolaylı yolla sordurdum şöyle bir cevap gelmiş X' beklediğim gibi biri değilsin ben daha evcimen bir bayan istiyordum. Demiş hatta arkadaşlarına şaka ile karışık X'ünili kızlarla evlenmeyin aman demiş sırf bu sebebten evlilik mi bitirilir gibi bir cevap vermişler Doğruluğunu bilemiyorum . Kimse boşandığı eşini övmez övücek olsada boşamaz sanırım lakin verdikleri cevap bana çok makul gibi gelmedi böyle sebebten evlilik mi biter yani ...

Eger bunun icin bosandilarsa ilginc olmus. Bu konuyu detaylica arastirin derim.

S.a. , hayırlı akşamlar herkese , sizlere bir sorum var eğitim konum terbiye hassasiyet bakımından aynı iki insan arada çok yaş farkı yok ve önceki evliliğinden çocukta yok . Daha önce evlenip boşanmış sebebini bilmiyorum sormadımda. şuan 26 yaşında. Ben asla kınamıyorum kimse ayrılmak üzere birleştirmez hayatını bana göre ayıpta değil. Ama sizce ileride erkeğin daha tecrübeli kadının ise ilk deneyimi olmasından ötürü bir sıkıntı oluşur mu ? Nebileyim o bir kere yaşamış sonuçta belkide daha sönük olacak o heyecanları olmayacak vesaire kafamda deli düşünceler.. Böyle bir evlilik yapan varsa ve genel olarak fikirlerinden bahsederse memnun olurum . Teşekkürler.

eşinden neden ayrıldığını sormadınız mı? haklısın bu yadırganacak bişey değil. ama ayrılma nedeni çok önemli kimin yüzünden bitmiş.
soruna gelince bence görmüş geçirmiş bir insan olarak nasıl davranmasını gerektiğini bileceği için sizinle olan evliliğinde bi sakınca yok. hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Çocuk yoksa ve evlilik erkeğin karakteri hal ve tavırları yüzünden bitmesiyse bence problem olmaz ..
Hatta daha iyi huzurlu bile olabilir.

Back
X