Dul Erkek Bekar Bayan evliliği

Böyle bir genelleme yapmanız hoş değil bence islami hassasiyeti sıfır olan erkeklerde olabiliyor bu durum . Nitekim , dini hassasiyeti aşırı demedim. Ortak islami hassasiyetlere sahibiz dedim.

o kadar çok örnek gördük ki genelleriz çok rahat hem islami hasasiyeti sıfır olan zaten dinsiz olur ve şu ana kadar dini inancı olmayan erkeklerle evlenen kadınlardan hiç şikayet edeni görmedim ama dindar erkeklerle evlenip dertlenen çok kadın gördüm şu foruma bakmak da yeterli.

insanlar evlenir boşanır doğal ama br kişilik bozukluğu vs var mı onu araştır, sebep ondan mı kaynaklı, yoksa uyuşmazlık mı karşı taraftan mı kaynaklı
çocuk yoksa dul erkekle de evlenilebilinir, kısıtlamamak gerek hayat bu

o kadar çok örnek gördük ki genelleriz çok rahat hem islami hasasiyeti sıfır olan zaten dinsiz olur ve şu ana kadar dini inancı olmayan erkeklerle evlenen kadınlardan hiç şikayet edeni görmedim ama dindar erkeklerle evlenip dertlenen çok kadın gördüm şu foruma bakmak da yeterli.
Daha bir hafta önce eşini kesip parçalara ayıran adamın hangi inanca mensup olduğunu araştırmanızı tavsiye ederim o halde :) Yada dediğiniz gibi şu forumdaki konulara '' tarafsız'' bir şekilde bakış atmanızı . Hayırlı akşamlar.

Daha bir hafta önce eşini kesip parçalara ayıran adamın hangi inanca mensup olduğunu araştırmanızı tavsiye ederim o halde :) Yada dediğiniz gibi şu forumdaki konulara '' tarafsız'' bir şekilde bakış atmanızı . Hayırlı akşamlar.
polemiğe girme tecrübeli dost tavsiyesi heleki bensibelim2 ile olan sana olur..
bu arada çocuğu yokmuş bence sıkıntı olmaz sana sıkıntı olacak şey boşanma sebebi olsun iyi araştırın sorun soruşturun nitakim genel itibariyle(istisnalar hariç)bir kadın artık çözümsüz kaldığı noktada çekip gidiyor ...ve bu hikayede kadın olan sensin karşındaki erkeği iyi tetkik etmelisin;)

asıl şu forumdaki konulara bakarsak benim dediğime geliyorsunuz. kaç konuda eşim dindardır ama diye başlayan cümle okuduk. kendi kendinizi çürüttünüz tebrikler :)

polemiğe girme tecrübeli dost tavsiyesi heleki bensibelim2 ile olan sana olur..
bu arada çocuğu yokmuş bence sıkıntı olmaz sana sıkıntı olacak şey boşanma sebebi olsun iyi araştırın sorun soruşturun nitakim genel itibariyle(istisnalar hariç)bir kadın artık çözümsüz kaldığı noktada çekip gidiyor ...ve bu hikayede kadın olan sensin karşındaki erkeği iyi tetkik etmelisin:KK66:
yok tatlım niye polemiğe gireyimki öyüzden hayırlı akşamlar deyip kapattım bazen karşıdaki insana bakarsın algı açık ise anlayabilecek düzeydeyse oturur izah edersin kapalıysa yapıcak birşey yok boşuna ne kendimi yıpratıcam o böyle düşünüyor ben böyle düşünüyorum ne o beni değiştirebilir ne ben onu niye yazıp kendimi yorayım :)

Back
X