Dul Erkek Bekar Bayan evliliği

gercekten iyi arastir derim bende bosanmak uzereyim mahkeme gunu bekliyorum ama adamin umurunda degil hem suclu hem guclu yani benimde kucuk hatalarim vardir ama onun kadar degil tabikide hatali oldugu halde ben yuvami kurtarmak icin cok ugrastim hicbir kadin dul kalmak istemez kaldiysa bunda 100%99 erkek sucludur ben oyle dusunuyorum kimi erkek ana kuzusu oluyor ve oyle bitiyor kimisi ickici oluyor dovuyor sovuyor ne biliyim cok iyi arastir ben cok korkuyorum bosanmis erkekten

Mesaj yazan herkese teşekkür ederim . Mevzu olumsuz sonuçlandı çok fazla konuşamayacağım kusura bakmayın biraz sinirlerim bozuk. Hayırlı akşamlar.

Cok uzuldum. Hayirlisi olsun.

Mesaj yazan herkese teşekkür ederim . Mevzu olumsuz sonuçlandı çok fazla konuşamayacağım kusura bakmayın biraz sinirlerim bozuk. Hayırlı akşamlar.

Hakkinda hayirlisi Riyma. Üzülme.
Rahatladiginda anlatirsan dinleriz...

Allahin sevgili kuluymussun ki ciddi biseyler olmadan gormussun yuzunu sukret cnm hic uzme tatli canini

O deneyimli olacak sen deneyimsiz problem olur mu diye düşünüyorsun
o değilde eski karısı problem olmasın

Hakkında hayırlısı olsun canım,ama merak ettim neden olumsuz sonuçlandı.

bir defa evlilik yapmış olmasından değilde . Beyimiz biraz çapkınmış . Yol yakınden eyvallah dedim bende . Kaldırabileceğim birşey değil bu .

Canım evliliğinin neden bittiğini çok iyi araştır.Evliliğinde ilk eşi eğer bir güven sorunu yaşattıysa bunun bedelini sana ödetir baskılarla bu kısa bir örnek ama iyi araştır

bir defa evlilik yapmış olmasından değilde . Beyimiz biraz çapkınmış . Yol yakınden eyvallah dedim bende . Kaldırabileceğim birşey değil bu .
Hayırlısı olsun evliliğinin bitiş nedenini sanırım çözdüm:)

Baya yakınen tanıyan birilerine ulaştım cnm.

Ne guzel Allah simdiden cikarmis karsiniza. Siz yanlis anlamasin diye bosanma sebebini sormayacak kadar ince davranin ama adamin karakterine bakin. Ucuz kurtulmussunuz.

S.a. , hayırlı akşamlar herkese , sizlere bir sorum var eğitim konum terbiye hassasiyet bakımından aynı iki insan arada çok yaş farkı yok ve önceki evliliğinden çocukta yok . Daha önce evlenip boşanmış sebebini bilmiyorum sormadımda. şuan 26 yaşında. Ben asla kınamıyorum kimse ayrılmak üzere birleştirmez hayatını bana göre ayıpta değil. Ama sizce ileride erkeğin daha tecrübeli kadının ise ilk deneyimi olmasından ötürü bir sıkıntı oluşur mu ? Nebileyim o bir kere yaşamış sonuçta belkide daha sönük olacak o heyecanları olmayacak vesaire kafamda deli düşünceler.. Böyle bir evlilik yapan varsa ve genel olarak fikirlerinden bahsederse memnun olurum . Teşekkürler.
Bence sorun yok.
sadece evliligi neden bitmis onu iyice arastir derim.ayran gonullumu gizli bir pisikopatmi iyi gorunumlu tam bir manyakmi onlari etraflica arastir derim

tipik dindar erkek işte kendi her haltı yer bişey yok ama kız evcimen olmalı falan aman aman iyi ki kurtulmuşun konu sahibi.. bu da genç kızlara ders olsun karşınızdaki erkek böyle dini hassasiyeti abartmışsa falan bilin ki altında bi pislik vardır.

tipik dindar erkek işte kendi her haltı yer bişey yok ama kız evcimen olmalı falan aman aman iyi ki kurtulmuşun konu sahibi.. bu da genç kızlara ders olsun karşınızdaki erkek böyle dini hassasiyeti abartmışsa falan bilin ki altında bi pislik vardır.
Böyle bir genelleme yapmanız hoş değil bence islami hassasiyeti sıfır olan erkeklerde olabiliyor bu durum . Nitekim , dini hassasiyeti aşırı demedim. Ortak islami hassasiyetlere sahibiz dedim.

Back
X