- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Mesaj yazan herkese teşekkür ederim . Mevzu olumsuz sonuçlandı çok fazla konuşamayacağım kusura bakmayın biraz sinirlerim bozuk. Hayırlı akşamlar.
Allahin sevgili kuluymussun ki ciddi biseyler olmadan gormussun yuzunu sukret cnm hic uzme tatli caniniMesaj yazan herkese teşekkür ederim . Mevzu olumsuz sonuçlandı çok fazla konuşamayacağım kusura bakmayın biraz sinirlerim bozuk. Hayırlı akşamlar.
Hakkında hayırlısı olsun canım,ama merak ettim neden olumsuz sonuçlandı.Mesaj yazan herkese teşekkür ederim . Mevzu olumsuz sonuçlandı çok fazla konuşamayacağım kusura bakmayın biraz sinirlerim bozuk. Hayırlı akşamlar.
bir defa evlilik yapmış olmasından değilde . Beyimiz biraz çapkınmış . Yol yakınden eyvallah dedim bende . Kaldırabileceğim birşey değil bu .
Hayırlısı olsun evliliğinin bitiş nedenini sanırım çözdüm:)bir defa evlilik yapmış olmasından değilde . Beyimiz biraz çapkınmış . Yol yakınden eyvallah dedim bende . Kaldırabileceğim birşey değil bu .
Hadi canim? Ciddi misin nasil ogrendin peki?
Baya yakınen tanıyan birilerine ulaştım cnm.
yani hakkına girmeyeyim boşanma sebebi olarak bu belirtilmedi ama bekar olduğu zamanlardada kırdığı ceviz sayısı bini geçmiş .Hayırlısı olsun evliliğinin bitiş nedenini sanırım çözdüm:)
sağolasın canım .. aynen yol yakından virajı döndüm elhamdulillah ..Allahin sevilen kuluymussun. Her seyin hayirlisi. Iyiki arastirmissin..
Baya yakınen tanıyan birilerine ulaştım cnm.
Bence sorun yok.S.a. , hayırlı akşamlar herkese , sizlere bir sorum var eğitim konum terbiye hassasiyet bakımından aynı iki insan arada çok yaş farkı yok ve önceki evliliğinden çocukta yok . Daha önce evlenip boşanmış sebebini bilmiyorum sormadımda. şuan 26 yaşında. Ben asla kınamıyorum kimse ayrılmak üzere birleştirmez hayatını bana göre ayıpta değil. Ama sizce ileride erkeğin daha tecrübeli kadının ise ilk deneyimi olmasından ötürü bir sıkıntı oluşur mu ? Nebileyim o bir kere yaşamış sonuçta belkide daha sönük olacak o heyecanları olmayacak vesaire kafamda deli düşünceler.. Böyle bir evlilik yapan varsa ve genel olarak fikirlerinden bahsederse memnun olurum . Teşekkürler.
Böyle bir genelleme yapmanız hoş değil bence islami hassasiyeti sıfır olan erkeklerde olabiliyor bu durum . Nitekim , dini hassasiyeti aşırı demedim. Ortak islami hassasiyetlere sahibiz dedim.tipik dindar erkek işte kendi her haltı yer bişey yok ama kız evcimen olmalı falan aman aman iyi ki kurtulmuşun konu sahibi.. bu da genç kızlara ders olsun karşınızdaki erkek böyle dini hassasiyeti abartmışsa falan bilin ki altında bi pislik vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?