• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
Tamam canım, eski eşi tü kaka, çirkef, deli karı, pis o pis! Sen cicisin, özelsin, adam seninle birlikte yeniden doğdu, sen onun içindeki cevheri ortaya çıkardın, çocuğuyla ilişkisini bile düzelteceksin inşallah:KK53: Özel bir kadınsın vesselam, üstünsün sen o kadından hem! Aslında düzelmesini de istemiyorsun ya, yeme bizi şimdi. Adamın çöpsüz üzüm hali daha çok işine gelir, şimdi hiç burada şirinlik etme:KK49: Buraya eski ilişkisinin ne kadar berbat olduğunu yazarak, geri planda kıyaslama yaparak egonu tatmin etmeye çalıştın. Oldun mu bari? Olmadı di mi, hiç öyle cevaplar gelmedi, neyse kısmet:KK53:
Herhangi bi insanın egosunu tatmin edecek beyin kapasitesinde değilsiniz üzgünüm. Ben gayet ciddi birşey danışıyorum ama görüyorum ki insanların tek yaptığı çok bilmiş laflarıyla iğnelemesi. Gölge etme başka ihsan istemez..

Ne zorla ne de sevmeyerek evlendi. Tabiki dekendi rızasıyla severek evlendi. Sadece evlendikten sonra niyetini öğrendi diyebilirim. Topu topu 1.5-2 yıl süren bir evlilik. O da kapıt üzerinde. Aralarındaki ilişki daha önceden bitmişti zaten. Bu arada evet boşanmanın her detayını biliyorum. Mahkeme kağıtlarından tutun da oranın emniyet müdürünün ağzından birebir onayım var. Birşey bilmeden emin olmadan laf konuşmuyorum burda.
Emniyet Müdürü'nün sözleri, tutanaklar üzerinden de olsa kendi gözünüzle görmediğiniz şeyi -di geçmiş zamanıyla anlatamazsınız. -mış -muşlu Cümleler kurmanız gerekir. Bu Şekilde konuşmanız komik oluyor.

Herhangi bi insanın egosunu tatmin edecek beyin kapasitesinde değilsiniz üzgünüm. Ben gayet ciddi birşey danışıyorum ama görüyorum ki insanların tek yaptığı çok bilmiş laflarıyla iğnelemesi. Gölge etme başka ihsan istemez..
Hakaretin için kib butonu var biliyor musun burada, öptüm canım:KK47:

yani,
ilk mesajda resmen adam kızını kabul etmiyor yazmış,tepkilerden sonra ilerleyen zamanlarda babalık görevini yapacağa doğru gitti durum
Benim soruyu sorma amacım annemin rızasının olmamasıydı. Çocukla ilgili detaylara girmedim siz bu kadar sorunca farkettim. Ben buraya yalan birşey yazıp ne kazanabilim ki? Olanı söylüyorum. Çocuğu kabullenmesi zamanla olacak inşallah diyorum.

durumu net şekilde ifade etmiyorsunuz ve zaten bu konuyu açmadan önce çoktan karar vermiş gibisiniz.arkanızda destek hissetmek için konuyu açmışsınız gibi geldi.birinci ağızdan olaylara şahit olmuş gibi konuşuyorsunuz yada görmüş gibi kendinizi inandırmışsınız...

Benim soruyu sorma amacım annemin rızasının olmamasıydı. Çocukla ilgili detaylara girmedim siz bu kadar sorunca farkettim. Ben buraya yalan birşey yazıp ne kazanabilim ki? Olanı söylüyorum. Çocuğu kabullenmesi zamanla olacak inşallah diyorum.
Annem hasta diyosun da evdeki tek akli basinda konusan annen gibi

durumu net şekilde ifade etmiyorsunuz ve zaten bu konuyu açmadan önce çoktan karar vermiş gibisiniz.arkanızda destek hissetmek için konuyu açmışsınız gibi geldi.birinci ağızdan olaylara şahit olmuş gibi konuşuyorsunuz yada görmüş gibi kendinizi inandırmışsınız...
Ya ben annemle alakalı açtım konuyu olay nerelere geldi. Ben kimsenin desteğiyle vermedim bu kararı ki sizlerden destek isteyeyim? Belki benimle aynı durumda olan biri fikrini yazar diye yazdım ama maşallah tek gördüğüm önyargıyla dolup taşmış insanlar

Emniyet Müdürü'nün sözleri, tutanaklar üzerinden de olsa kendi gözünüzle görmediğiniz şeyi -di geçmiş zamanıyla anlatamazsınız. -mış -muşlu Cümleler kurmanız gerekir. Bu Şekilde konuşmanız komik oluyor.
Sizi güldürebildiysem ne mutlu bana o zaman.

Tek soyleyebilecegim kendini cukura atmak istiyorsan buyur evlen. Senin gozune perde inmis gormuyorsun. Insan cekecegi cileye asik olurmus. Burdan bile biz olaylarin disinda olmamiza ragmen olacaklari gorebiliyoruz sen hala adami savunuyorsun. Evlen de gor o zaman.
Anneler hisseder kesinlikle hisseder. Benim annem de hissetmisti ama ben de dinlememistim. Sen de dinleme evlen de gor.
Bu adam icin anneni sat. Iki yil sonra siz hakliydiniz diye bir daha konu acarsin.
Senin gozun donmus biz ne desk bos. Sen kararini vermissin. Git evlen.
Evladindan vazgecen adam senden mi vazgecmeyecek? Butun dul erkekler yeni es adaylarina sucu hep eski este gosterirler. Bunu bikmiyor musun? Sen bir de git eski karisindan dinle.
Hem neden bekar biriyle evlenmek varken kulturu farkli dili farkli evladina bile sorumlulugunu yerine getirmeyen problemli bir tiple evleniyorsun ki? Cok mu matah biri? Bulunmadik bursa kumasi mi? Yoksa sen de evde kaldim dusunceleri mi var da bu problemli adamla herseye ragmen evlenmek istiyorsun.
Git annenin babanin razi oldugu bekar senin dengin ayni dili konustugun sorumluluk sahibi biriyle evlen. Hayat zaten yeterince zor. Hayatin o zorluklariyla evlilikte mucadele ederken bir de gecmisi sahibeli adamin problemleriyle ugrasma. Dost aci soyler. Annen de senin iyiligin icin konusuyor ve inan kesinlikle olacaklari hissettigi icin karsi cikiyor. Yarin senin de evladin olunca sen de anlarsin annelik hislerini.

Hiç öle değil,bızım asistan 55 Yaşında ,boşanmış,adam yemeden evlenmiş çocukları ile mutlu,ve diğer iki çocuğunu bır kez aramamış,yan komşum ilk Eşinden olan çocuğunu 17 Yıldır Görmüyor,nafaka ödenmiyor,bu elinin ilk Kocasından olan çocuğa Gül gıbı BAKIYOR,on Yıldır komşumuz ,çokda mutlulular,erkek yanında olan çocuğuna bakar,yanında olan kadına bakar
Çocuğum babamı görücem dediğinde KÖPEK gibi kapıma getiriyorum o adamı, saat kaç olursa olsun. Kadınlarda bir garip ha, çocuğun baba sevgisi nafakayla düzelecek bir durum diil.

e sen dusun o zaman kadın ayrılmak ıcın ölmeyı göze almıs resmen bu işin kürtü türkü yok ben ole bıse desem gercegı anlatabılme fırsatuım bıle olmaz mezarda bulurum heralde kendımı

senınkı cesaret değil bu kalkıştıgın ıs de degıl bı akıllı annen var etrafında sanırım:KK12:
Bu mesajın ilk cümlesine atılma ak elde değil.kadın ayrılmak için demişse düşün nasıl boşan ayı istemiş
Bence anlamanın yolu uzun nişanlılık dönemi.nişanı uzun tut ve evlenirsen hemen çocuk yapma.hayrlısını dilerim

e kardes evlen o zaman madem baban bıle guvenmıs ne dıye konu actın fıkır alıyosun onu anlamadım
Annem olayından dolayı açtım zaten. Ama maşallah herkes aşağılama meraklısı çıktı. Ben diyorum ki evet babamın rızası var ama anne rızası olmadan nasıl olur nasıl ikna edeyim?? Düğününe gelmem eve gelemezsin diyo ben nasıl bir yol çizebilirim anneme karşı? Benim derdim buydu zaten

Back
X