- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Ayrılmak istemesinin sebebi 1
Ayrılmak istemesinin sebebi yüklü bir nafaka olabilir mi acaba ne dersiniz? Bu da ilginç geldi mi?
ne diye ayrilsin ki derdi para olsa ?
hayati boyunca zenginlikten faydalanmak varken.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılmak istemesinin sebebi 1
Ayrılmak istemesinin sebebi yüklü bir nafaka olabilir mi acaba ne dersiniz? Bu da ilginç geldi mi?
Çocuk senden değil diyerek de nasıl desteklemiş ki planını di mi Asu!Tabi canimmm kadin sirf yuklu nafaka icin evlenmis cocuk dogurmus babasiz cocuk buyutecek aynennn :d
kızımızın gözü kara
başvurmuş bu yola
sevdanın ateşinden kavrulmuş
yandı gülüm keten helva
![]()
Ya siz hangi yazımdan çocuğuna p.. Dediği anlamını çıkarttınız anlamıyorum?? Ben size diyorum ki kadın ayrılmak için çocuk senden değil demiş ama yalan bu çocuk onun. Ayrılmak istemesindeki en büyük etken de zaten para
Yine nafaka icin evleniyodur 1 koca 1 nafaka 2 koca 2 nafaka ondandir, bi sen ask evliligi yapiyosun ondan sen cok mutlu olacaksinKadın bizden önce evlenecek merak etmeyin
Ya siz hangi yazımdan çocuğuna p.. Dediği anlamını çıkarttınız anlamıyorum?? Ben size diyorum ki kadın ayrılmak için çocuk senden değil demiş ama yalan bu çocuk onun. Ayrılmak istemesindeki en büyük etken de zaten para
Zaten sorunlu olan evlilik kadının bu lafı üzerine bitmiş. Boşanmış erkek gözünüzde şaibeli, evet doğru öyle de olması lazım. E peki bunca boşanam insanlar önceden bekar değil miydi? Boşanmaya neden bu kadar atıplar gözle bakıyosunuz? Evlilik sünnet boşanmak farzdır. Empati kurun, hiç kimsenin evliliği garanti değil ben bu adamla da evlensem boşanabilirm başkasıyla da evlensem boşanabilirim. Bu ne ayıp ne de bişey.Benim icin bosanmis adam saibelidir eminim kayninin da sizin hic bilmediginiz absurt ozellikleri vardir yoksa o kadin o kadar huysuzlanmazdi. Kocasi tarafindan mutsuz edilen kadin hislerini gizleyemiyor erkekler oyle degil evde kiyamet de kopsa disarda serinkanli duruyo ondan siz adam munis kadin cadi sanmissinizdir. Yine de genellemek dogru olmaz tabi bi hakli azinlik vardir
Bu hikayede adam cok kotu bi adam oldugunu kanindan cocugu reddederek ispatliyo. Kisa surede evliligi sonuclandirmis hemen koymus kacmis kadini mucadele etmemis hatta cocukla birlikte firlatip atmis. Bu adama guvenilir mi ya? Hadi bunun asktan tecrubesizlikten gozu donmus goremiyo diyelim, babaya ne demeli? Anne cok hakli sinirlenmekte
neyse çıkalım konudan geyıkten ban yerız :)![]()
![]()
çok iyiydi
ya kadin adami aklayacagim diye cevir kazi yanmasin yapmaktan mantigi kaybetti artik toparlayamiyo Mantik hatalarini saysam burdan kurdistana yol olur zaten :dÇocuk senden değil diyerek de nasıl desteklemiş ki planını di mi Asu!
Ya çocuk senden değil diyerek esas nafaka yolunu kapatır. Olmayan çocuğa nasıl nafaka talep etsin?
Öfff bunu da mı anlamadınız?
Belli ki dayanamadı, boşanayım da lanet olsun nasıl olursa olsun dedi, çocuğu kurban etti. Artık nasıl bir evlilik ise.
Mahkemede bu tür sözler eksi puandır, kadın bile bile parasını azaltır mı hiç sizin tezinize göre? Hiç riske girmezdi, bol para koparmak için daha cazip planlar kurulur.![]()
Bosanmak farz degil caizdir : ))))))) ya bilgin yok fikrin varZaten sorunlu olan evlilik kadının bu lafı üzerine bitmiş. Boşanmış erkek gözünüzde şaibeli, evet doğru öyle de olması lazım. E peki bunca boşanam insanlar önceden bekar değil miydi? Boşanmaya neden bu kadar atıplar gözle bakıyosunuz? Evlilik sünnet boşanmak farzdır. Empati kurun, hiç kimsenin evliliği garanti değil ben bu adamla da evlensem boşanabilirm başkasıyla da evlensem boşanabilirim. Bu ne ayıp ne de bişey.
evlilik sunnet bosanmak farz mi ?Zaten sorunlu olan evlilik kadının bu lafı üzerine bitmiş. Boşanmış erkek gözünüzde şaibeli, evet doğru öyle de olması lazım. E peki bunca boşanam insanlar önceden bekar değil miydi? Boşanmaya neden bu kadar atıplar gözle bakıyosunuz? Evlilik sünnet boşanmak farzdır. Empati kurun, hiç kimsenin evliliği garanti değil ben bu adamla da evlensem boşanabilirm başkasıyla da evlensem boşanabilirim. Bu ne ayıp ne de bişey.
Benim kafamda tabiki soru işaretleri var. E nedir bunlar? Evlensek acaba biz de kötü olur muyuz? Biz de boşanır mıyız? Peki ya bekarla evlensem kafamdaki soru işaretleri ne olacaktı? Aynıları.. Diğer yerlerde de belirttiğim gibi annem bana demiyor kızım bunun alkolü var bu hırsız bu kötü biri? Tek sorun onun için boşanmış olması. Dünyanın en iyi adamı da olsa boşanmış ise olmaz diyor. Ben de diyorum ki bu annemin yaptığı kibir gurur değil mi? Nasıl vazgeçireyim? Ve evet haklısınız yanlış bir başlık açmışım. Daha bugün kayıt oldum bunu sormak için cahilliğime verinkonu sahibi annene dair akıl verilmediği için kızıyorsun da başlık 'dul erkekle evlenmek'. annenin neye kızdığını bile belirtmiyorsun tam olarak. hasta deyip geçmişsin. madem derdin o, biraz da ona göre başlık açıp ona dair bir şeyler yazsaydın. ben senin de vicdanen rahat olduğunu düşünmüyorum bu evliliğe dair. senin de kafanda soru işaretleri var ve buradaki kadınlar sebeplerini sana söylüyor. biraz kulak vermeye çalış. kimse senin mutluluğundan mutsuzluğundan kazanç elde etmiyor ki.
He bir de çocuk elinden gidebilirdi iffetsizlikten çocuk yetiştirmeye uygun değil diye.Ya gozun kor mu kardeşim. Kadin tazminat peşinde olsa cocuk senden degil der mi. Zinadan bi kere zirnik alamaz. Ya lutfen suan kafa buluyo ol. Çünkü bu asktan gozu kör olma falan degil. Bir kadin olarak üzülüyorum size.
Benim kafamda tabiki soru işaretleri var. E nedir bunlar? Evlensek acaba biz de kötü olur muyuz? Biz de boşanır mıyız? Peki ya bekarla evlensem kafamdaki soru işaretleri ne olacaktı? Aynıları.. Diğer yerlerde de belirttiğim gibi annem bana demiyor kızım bunun alkolü var bu hırsız bu kötü biri? Tek sorun onun için boşanmış olması. Dünyanın en iyi adamı da olsa boşanmış ise olmaz diyor. Ben de diyorum ki bu annemin yaptığı kibir gurur değil mi? Nasıl vazgeçireyim? Ve evet haklısınız yanlış bir başlık açmışım. Daha bugün kayıt oldum bunu sormak için cahilliğime verin
mevzu bekar ya da dulla evlenmek degılBenim kafamda tabiki soru işaretleri var. E nedir bunlar? Evlensek acaba biz de kötü olur muyuz? Biz de boşanır mıyız? Peki ya bekarla evlensem kafamdaki soru işaretleri ne olacaktı? Aynıları.. Diğer yerlerde de belirttiğim gibi annem bana demiyor kızım bunun alkolü var bu hırsız bu kötü biri? Tek sorun onun için boşanmış olması. Dünyanın en iyi adamı da olsa boşanmış ise olmaz diyor. Ben de diyorum ki bu annemin yaptığı kibir gurur değil mi? Nasıl vazgeçireyim? Ve evet haklısınız yanlış bir başlık açmışım. Daha bugün kayıt oldum bunu sormak için cahilliğime verin