• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUL ERKEKLE EVLENMEK

Ne yapmalıyım sizce? Ya da benimle aynı durumda olan var mı:/

• Ankete Katılan
    123
Tabi canimmm kadin sirf yuklu nafaka icin evlenmis cocuk dogurmus babasiz cocuk buyutecek aynennn :d
Çocuk senden değil diyerek de nasıl desteklemiş ki planını di mi Asu! :KK53:
Ya çocuk senden değil diyerek esas nafaka yolunu kapatır. Olmayan çocuğa nasıl nafaka talep etsin?
Öfff bunu da mı anlamadınız?
Belli ki dayanamadı, boşanayım da lanet olsun nasıl olursa olsun dedi, çocuğu kurban etti. Artık nasıl bir evlilik ise.
Mahkemede bu tür sözler eksi puandır, kadın bile bile parasını azaltır mı hiç sizin tezinize göre? Hiç riske girmezdi, bol para koparmak için daha cazip planlar kurulur. :KK52:

Ya siz hangi yazımdan çocuğuna p.. Dediği anlamını çıkarttınız anlamıyorum?? Ben size diyorum ki kadın ayrılmak için çocuk senden değil demiş ama yalan bu çocuk onun. Ayrılmak istemesindeki en büyük etken de zaten para

Adam çocuk benden değil demiş daha ne desin? Bu konuya 50 kez yorum yazıldı zaten ilk mesajda çocuğu kabul etmiyor demediniz mi?

Kadın para için evlendi, para için boşandı??? derken çeliştiğinizi insanlar zaten yazdı. Kadın ardına bakmadan kaçmış can havliyle de dediler.

Kadını yakinen tanımanızı da yazdılar daha ne desinler?

Para peşinde olan sizsiniz, canım cicim aşk meşk diye bizi yiyen metres olduğunuz konusunda herkes hemfikir. Size ne bu tanımadığınız! kadından mesela? Nedir bu pislik atma sevdası?

Dönüp dolaşıp aynı noktaya gelmeyin teşhisi 10 kez koyduk zaten size mutluluklar dilerim.

Ya siz hangi yazımdan çocuğuna p.. Dediği anlamını çıkarttınız anlamıyorum?? Ben size diyorum ki kadın ayrılmak için çocuk senden değil demiş ama yalan bu çocuk onun. Ayrılmak istemesindeki en büyük etken de zaten para

Ya gozun kor mu kardeşim. Kadin tazminat peşinde olsa cocuk senden degil der mi. Zinadan bi kere zirnik alamaz. Ya lutfen suan kafa buluyo ol. Çünkü bu asktan gozu kör olma falan degil. Bir kadin olarak üzülüyorum size.

Benim icin bosanmis adam saibelidir eminim kayninin da sizin hic bilmediginiz absurt ozellikleri vardir yoksa o kadin o kadar huysuzlanmazdi. Kocasi tarafindan mutsuz edilen kadin hislerini gizleyemiyor erkekler oyle degil evde kiyamet de kopsa disarda serinkanli duruyo ondan siz adam munis kadin cadi sanmissinizdir. Yine de genellemek dogru olmaz tabi bi hakli azinlik vardir

Bu hikayede adam cok kotu bi adam oldugunu kanindan cocugu reddederek ispatliyo. Kisa surede evliligi sonuclandirmis hemen koymus kacmis kadini mucadele etmemis hatta cocukla birlikte firlatip atmis. Bu adama guvenilir mi ya? Hadi bunun asktan tecrubesizlikten gozu donmus goremiyo diyelim, babaya ne demeli? Anne cok hakli sinirlenmekte
Zaten sorunlu olan evlilik kadının bu lafı üzerine bitmiş. Boşanmış erkek gözünüzde şaibeli, evet doğru öyle de olması lazım. E peki bunca boşanam insanlar önceden bekar değil miydi? Boşanmaya neden bu kadar atıplar gözle bakıyosunuz? Evlilik sünnet boşanmak farzdır. Empati kurun, hiç kimsenin evliliği garanti değil ben bu adamla da evlensem boşanabilirm başkasıyla da evlensem boşanabilirim. Bu ne ayıp ne de bişey.

Çocuk senden değil diyerek de nasıl desteklemiş ki planını di mi Asu! :KK53:
Ya çocuk senden değil diyerek esas nafaka yolunu kapatır. Olmayan çocuğa nasıl nafaka talep etsin?
Öfff bunu da mı anlamadınız?
Belli ki dayanamadı, boşanayım da lanet olsun nasıl olursa olsun dedi, çocuğu kurban etti. Artık nasıl bir evlilik ise.
Mahkemede bu tür sözler eksi puandır, kadın bile bile parasını azaltır mı hiç sizin tezinize göre? Hiç riske girmezdi, bol para koparmak için daha cazip planlar kurulur. :KK52:
ya kadin adami aklayacagim diye cevir kazi yanmasin yapmaktan mantigi kaybetti artik toparlayamiyo Mantik hatalarini saysam burdan kurdistana yol olur zaten :d

Canim mumkunse anneninde rizasi olsun bu tur islerde anne babanin rizasi olmayinca cok sorun oluyor manevi anlamda...

sevgili konu sahibesi;
yaşın kaç bilmiyorum ama, boşanmış bir erkekle evlenmek ayıp değil, günah değil...
yalnızzzzz, bu adamın özellikle çocuğuyla alakalı konuları hiç hoş değil, eski eşiyle olaylarını da bu kadar ortalığa saçması yanlış... bir erkeğe yakışmayan hareketler bunlar....
evlenirsin, belki mutlu olursun, belki de ben ne yaptım dersin, onu bilemeyiz...
amma ve lakin, anne babanın rızasını almadan evlenme derim... nacizane tavsiyem...

Zaten sorunlu olan evlilik kadının bu lafı üzerine bitmiş. Boşanmış erkek gözünüzde şaibeli, evet doğru öyle de olması lazım. E peki bunca boşanam insanlar önceden bekar değil miydi? Boşanmaya neden bu kadar atıplar gözle bakıyosunuz? Evlilik sünnet boşanmak farzdır. Empati kurun, hiç kimsenin evliliği garanti değil ben bu adamla da evlensem boşanabilirm başkasıyla da evlensem boşanabilirim. Bu ne ayıp ne de bişey.
Bosanmak farz degil caizdir : ))))))) ya bilgin yok fikrin var

Bazı insanlar kitle üretim yapan fabrika ürünü gibi, ambalaj farklı ama kalite aynı. Boşanan erkeklerin klasikleri hep bellidir zaten. Sevgiliniz gerçekten adam olsaydı, eski eşe ve masum sabi çocuğa, iftira atmak yerine, yaşadıklarına sahip çıkar, yaşanması gereken bir kaderdi yaşandı bitti der, kimsenin ağzına böyle laf vermezdi. Anneniz karşı çıkmakta haklı, kimse evladım yansın ben izliyim demez. Siz yanmaya razısınız, anne lafını çiğneyen biri, burada bizim lafımızla hayatına yön verecek değil elbet. Yaşayın ve görün o zaman ne diyelim.

evlilik sunnet bosanmak farz mi ?
Bu ne bicim laf.
Oyle bir sey yok.

Evlilik sunnet, bosanmak ise Allah'in en sevmedigi ama izin verdigi seydir.

konu sahibi annene dair akıl verilmediği için kızıyorsun da başlık 'dul erkekle evlenmek'. annenin neye kızdığını bile belirtmiyorsun tam olarak. hasta deyip geçmişsin. madem derdin o, biraz da ona göre başlık açıp ona dair bir şeyler yazsaydın. ben senin de vicdanen rahat olduğunu düşünmüyorum bu evliliğe dair. senin de kafanda soru işaretleri var ve buradaki kadınlar sebeplerini sana söylüyor. biraz kulak vermeye çalış. kimse senin mutluluğundan mutsuzluğundan kazanç elde etmiyor ki.
Benim kafamda tabiki soru işaretleri var. E nedir bunlar? Evlensek acaba biz de kötü olur muyuz? Biz de boşanır mıyız? Peki ya bekarla evlensem kafamdaki soru işaretleri ne olacaktı? Aynıları.. Diğer yerlerde de belirttiğim gibi annem bana demiyor kızım bunun alkolü var bu hırsız bu kötü biri? Tek sorun onun için boşanmış olması. Dünyanın en iyi adamı da olsa boşanmış ise olmaz diyor. Ben de diyorum ki bu annemin yaptığı kibir gurur değil mi? Nasıl vazgeçireyim? Ve evet haklısınız yanlış bir başlık açmışım. Daha bugün kayıt oldum bunu sormak için cahilliğime verin

Ya gozun kor mu kardeşim. Kadin tazminat peşinde olsa cocuk senden degil der mi. Zinadan bi kere zirnik alamaz. Ya lutfen suan kafa buluyo ol. Çünkü bu asktan gozu kör olma falan degil. Bir kadin olarak üzülüyorum size.
He bir de çocuk elinden gidebilirdi iffetsizlikten çocuk yetiştirmeye uygun değil diye.

Benim kafamda tabiki soru işaretleri var. E nedir bunlar? Evlensek acaba biz de kötü olur muyuz? Biz de boşanır mıyız? Peki ya bekarla evlensem kafamdaki soru işaretleri ne olacaktı? Aynıları.. Diğer yerlerde de belirttiğim gibi annem bana demiyor kızım bunun alkolü var bu hırsız bu kötü biri? Tek sorun onun için boşanmış olması. Dünyanın en iyi adamı da olsa boşanmış ise olmaz diyor. Ben de diyorum ki bu annemin yaptığı kibir gurur değil mi? Nasıl vazgeçireyim? Ve evet haklısınız yanlış bir başlık açmışım. Daha bugün kayıt oldum bunu sormak için cahilliğime verin

Soruna cevap vereyim.
Anneni ikna edemezssin.
Gonlu asla razi olmaz.
Bosa kurek cekme o yonde.

Ama sen bildigini oku, ikna olacaga benzemiyorsun cunku.

mevzu bekar ya da dulla evlenmek degıl
ne yasarsa yasasın namusunu paylasmıs oldugu kadın hakkında konusan erkek adam degıldır
cocuguna sahıp cıkmayan adam degıldır
sokakta yoldan gecen tanımadıgınla evlensen bu adamdan daha az rıske gırersın

Back
X