- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenKusura bakma da kendi çocuğunu görmeye gitmeyen seni baş üstünde mi tutacak buna inanmıyorum ben.
Evlenip bosananlarin sığındığı bir hikaye karım beni aldattı dersin hemen temize çıkarsın.yeni salak birileri çıkar yazık dağ gibi adama aldatılmış deyip hemen merhem olur.Merhabalar. Benim sevgilim kürt ve 9 kardeşler. En küçüğü de sevgilim. 9 kardeş diye hemen aklınıza karacahil tek işleri çocuk yapmak olan insanlar gelmesin. Maddi manevi iyiler. Özellikle anne babasına kanın çok ısındı. Sevgilimin bundan önce 2 yıl süren bir evlilği ve 2 yaşlarında bir kızı var. Kızı annesiyle başka bir şehirde yaşıyor. Sevgilim nafakasını ödüyor o kadar. Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. Zaten çok sorunlu olan evliliği kadın ona çocuk senden değil deyince evlilik bitmiş zaten. Babama konuyu açtım ilk başlarda çok karşı çıktı sonrasında birçok yere sordu soruşturdu olumsuz birşey duymadı. annem ise kesip attı hayır diyor. Ben babam ve bir aile dostumuzla sevgilimin şehrine gidip 4 gün otelde kalıp onlarla ailecek vakit geçirdik tabımak adına. Herşeyleriyle çok iyiler özellikle aile bağları çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntı evde arada kürtçe konuşuyo olmaları :/ Annem kibrinden istemiyor boşanmış diye layık görmüyo. Babamlar dedem babannem hepsi tanıştı sevdiker tek sıkıntı annem beddua ediyor gider evlenirsen boşanırsın inşallah diyor ama artık takmıyorum bu bedduaları annem normalde de psikolojisi bozuk ağzı kötü biri maalesefpeki ben ne yapmalıyım sırf annem istemiyor diye vaz mı geçmeliyim :/ baba tarafım onay veriyo anne tarafı olmaz diyor çok arada kaldım. Ya annemi dinleyip ayrılıcam ya da artık davetiyemi yollarım anne tarafına gelen gelir gelmeyeni ben silerim çok yıprattılar beni çünkü:/ yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
Sabah sabah amma güldüm haa.Anlâmazsin dedim ya git evlen gor bakalim