Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar. Benim sevgilim kürt ve 9 kardeşler. En küçüğü de sevgilim. 9 kardeş diye hemen aklınıza karacahil tek işleri çocuk yapmak olan insanlar gelmesin. Maddi manevi iyiler. Özellikle anne babasına kanın çok ısındı. Sevgilimin bundan önce 2 yıl süren bir evlilği ve 2 yaşlarında bir kızı var. Kızı annesiyle başka bir şehirde yaşıyor. Sevgilim nafakasını ödüyor o kadar. Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. Zaten çok sorunlu olan evliliği kadın ona çocuk senden değil deyince evlilik bitmiş zaten. Babama konuyu açtım ilk başlarda çok karşı çıktı sonrasında birçok yere sordu soruşturdu olumsuz birşey duymadı. annem ise kesip attı hayır diyor. Ben babam ve bir aile dostumuzla sevgilimin şehrine gidip 4 gün otelde kalıp onlarla ailecek vakit geçirdik tabımak adına. Herşeyleriyle çok iyiler özellikle aile bağları çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntı evde arada kürtçe konuşuyo olmaları :/ Annem kibrinden istemiyor boşanmış diye layık görmüyo. Babamlar dedem babannem hepsi tanıştı sevdiker tek sıkıntı annem beddua ediyor gider evlenirsen boşanırsın inşallah diyor ama artık takmıyorum bu bedduaları annem normalde de psikolojisi bozuk ağzı kötü biri maalesefpeki ben ne yapmalıyım sırf annem istemiyor diye vaz mı geçmeliyim :/ baba tarafım onay veriyo anne tarafı olmaz diyor çok arada kaldım. Ya annemi dinleyip ayrılıcam ya da artık davetiyemi yollarım anne tarafına gelen gelir gelmeyeni ben silerim çok yıprattılar beni çünkü:/ yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
:dYANLIŞLIK OLMUŞ DEMEKKİ İŞTE YORGUN ARGIN GELİNCE BÖYLE OLUYOR NE MUTLU GÜLDÜYSEN BİRİNİ TEBESSÜM ETTİRDİYSEM:)Sabah sabah amma güldüm haa.
Konu Sahibi zannedip başka bir üyeye yüklenen de ilk defa gördüm
Bir de ısrarla![]()
çünkü konunda çelişkiler var ayrıca evlenmek istediğin adamı da kimsenin gözü tutmadı. bu nedenle senin iyiliğin için irdeleme gereği duyuyor insanlar. aslında annenle ilgili yorum yapıyorlar. annen bu sebeplerden adamı istemiyor istememekle de haklı kim bitanecik kızını böyle yılan bir adama vermek ister ki göz göre göre.İsteyen istediğini tabiki de yazabilir.(hakaret dışında) benim amacım annem olduğu için çocuk meselesinde detay vermedim. Şimdi herkese tek tek laf anlatıyorum ondan söyledim.
beğendiysen anlaşabilirim dersen olur neden olmasın ama annenin rızası da çok önemli.Merhabalar. Benim sevgilim kürt ve 9 kardeşler. En küçüğü de sevgilim. 9 kardeş diye hemen aklınıza karacahil tek işleri çocuk yapmak olan insanlar gelmesin. Maddi manevi iyiler. Özellikle anne babasına kanın çok ısındı. Sevgilimin bundan önce 2 yıl süren bir evlilği ve 2 yaşlarında bir kızı var. Kızı annesiyle başka bir şehirde yaşıyor. Sevgilim nafakasını ödüyor o kadar. Kızını kabul etmiyor annesine olan nefretinden ve görüşmüyolar. Zaten çok sorunlu olan evliliği kadın ona çocuk senden değil deyince evlilik bitmiş zaten. Babama konuyu açtım ilk başlarda çok karşı çıktı sonrasında birçok yere sordu soruşturdu olumsuz birşey duymadı. annem ise kesip attı hayır diyor. Ben babam ve bir aile dostumuzla sevgilimin şehrine gidip 4 gün otelde kalıp onlarla ailecek vakit geçirdik tabımak adına. Herşeyleriyle çok iyiler özellikle aile bağları çok hoşuma gidiyor. Tek sıkıntı evde arada kürtçe konuşuyo olmaları :/ Annem kibrinden istemiyor boşanmış diye layık görmüyo. Babamlar dedem babannem hepsi tanıştı sevdiker tek sıkıntı annem beddua ediyor gider evlenirsen boşanırsın inşallah diyor ama artık takmıyorum bu bedduaları annem normalde de psikolojisi bozuk ağzı kötü biri maalesefpeki ben ne yapmalıyım sırf annem istemiyor diye vaz mı geçmeliyim :/ baba tarafım onay veriyo anne tarafı olmaz diyor çok arada kaldım. Ya annemi dinleyip ayrılıcam ya da artık davetiyemi yollarım anne tarafına gelen gelir gelmeyeni ben silerim çok yıprattılar beni çünkü:/ yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden
Şu yaptığın yorum bile saçma. Adamın her attığı adımı bilemezsin, içinde ne kadar acı çekiyor bilemezsin, hadi güzelim hadi al çekirdeğini çık kapının önüne kimin evinde ne yaşanıyor onu dikizle!hayır Hayatım dedikodu değil,saygısızlığa gerek yok,neden böle küçüldün,aile içindeyız,ve bızım yanımızda sürekli aşağılamalar,şahıt olduk,hala oğlu asla anlatmadı,ama bu öfke ve küçülme nıye,neden bu kadar zoruna gitti
Saygısız,çok zoruna gıttı,eski eşiniz başkasıyla mutlu olmamasından beslenmiyorsunuz ,çatlayın patlayın,herkes ıkıncıyle de mutlu,musluklu,yaZdığın kelimeden ne yaptığını çöZülüyor,demek Çekirdek Alıp kapı Önümde çitliorsunu,senın cevaplar o ağızlar zaten,çekirdeği hiç sevmem,kapı önümüz yok,rezıdans da oturuyorum,çok şükür işimde bar,sabah 8 akşam 6,sana ıyı çitlemelerŞu yaptığın yorum bile saçma. Adamın her attığı adımı bilemezsin, içinde ne kadar acı çekiyor bilemezsin, hadi güzelim hadi al çekirdeğini çık kapının önüne kimin evinde ne yaşanıyor onu dikizle!
Para canım ya, bu kızcağızın tek derdi para.Bu arada konu sahibi 21 yasindaymis. Insan hayatinin baharinda hem de 21 yasinda neden evlenmek ister ki hem de dul bir adamla....
muhtemelen ilk esle evliyken bunlarin iliskileri de vardi. Cunku olaylari yazim tarzi oyle... bir de adami bu kadar savunmasi da ondan gibi....
:))) ay çok güldüm, çok mu zoruna gitti:) afferim sana hah işte böyle devam et:))Saygısız,çok zoruna gıttı,eski eşiniz başkasıyla mutlu olmamasından beslenmiyorsunuz ,çatlayın patlayın,herkes ıkıncıyle de mutlu,musluklu,yaZdığın kelimeden ne yaptığını çöZülüyor,demek Çekirdek Alıp kapı Önümde çitliorsunu,senın cevaplar o ağızlar zaten,çekirdeği hiç sevmem,kapı önümüz yok,rezıdans da oturuyorum,çok şükür işimde bar,sabah 8 akşam 6,sana ıyı çitlemeler
Ayrıca sen kimsinki sana saygı göstericem, kimsin ha kimsin. Kendini kaf dağında mı zannediyorsun zavallı.Saygısız,çok zoruna gıttı,eski eşiniz başkasıyla mutlu olmamasından beslenmiyorsunuz ,çatlayın patlayın,herkes ıkıncıyle de mutlu,musluklu,yaZdığın kelimeden ne yaptığını çöZülüyor,demek Çekirdek Alıp kapı Önümde çitliorsunu,senın cevaplar o ağızlar zaten,çekirdeği hiç sevmem,kapı önümüz yok,rezıdans da oturuyorum,çok şükür işimde bar,sabah 8 akşam 6,sana ıyı çitlemeler