dul erkeklerin talip olması

Almuma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
337
23
118
Kızlar 28 yaşında hiç evlilik yapmamış bekar bir bayanım ve 3. seferdir dul bir adam talip oluyor. Ne var bunda diyeceksiniz ama benim aşırı derecede sinirlerim bozuluyor bu duruma. Birincisi Türkiye şartlarında evliliklerin bitmesinin %90 erkeklerden kaynaklandığını düşünüyorum. Kadınlar kocalarından şiddet görüyorlar, kocalarının ailelerinden şiddet görüyorlar, aldatılıyorlar.... İkincisi sürekli olarak ben karşılaştırmaya maruz kalacağım. Eski karısıyla ben her aşamada karşılaştırılacam. Belki erkeğin eski karısı ve ailesi bekar bir kızla evlenmesini hazmedemeyip sorun da çıkarabilirler bana :) En hayırlı dul erkek karısı ölmüş erkektir diyorum. Ha şimdi diyeceksiniz ki ya yüzde onluk kısma giriyorsa bu adam? O zaman da şöyle düşünüyorum daha 28 yaşındayım bekar oğlanlar öldü mü hepsi kırıldı mı da boşanmış adamlarla oturup görüşeyim. Çok mu yanlış düşünüyorum?

Sonuna kadar haklisin...
Ben yasadim ve gördüm sekerim ama hepsi ayni karakterde tabiki olamaz ama aile tarafından muhakkak eski karisiyla vs karsilastirirlar ve özellikle iniş cikislar yasadiginizda..
Hakkında hayirlisi olsun :KK68:

Hayır bir de üzerine kibir var sende diye suçlandım taliplerden birinin akrabası tarafından. Kusura bakmasınlar da yani hiç mi bir tercih hakkım olmayacak. Sanki adamı mavi gözü var diye eliyoruz. Üstüne bir de 30una yaklaştın madem öyle evleneydin demeye getirdi. 30umu geçsem bile pişman olamyacağımı düşünüyorum tercihimden dolayı dedim elimden gelen en kibar cevabı verdim. Kadın dövecek üzerine bir de utanmasa.

Hayır bir de üzerine kibir var sende diye suçlandım taliplerden birinin akrabası tarafından. Kusura bakmasınlar da yani hiç mi bir tercih hakkım olmayacak. Sanki adamı mavi gözü var diye eliyoruz. Üstüne bir de 30una yaklaştın madem öyle evleneydin demeye getirdi. 30umu geçsem bile pişman olamyacağımı düşünüyorum tercihimden dolayı dedim elimden gelen en kibar cevabı verdim. Kadın dövecek üzerine bir de utanmasa.

Ah canım benim o_O

işte buuuu azcıkta adamlar ezilsin.... istemiyosan istemiyosundur bu kadar basit :)

34 dümdeyim no problem evlenmeyince bişi olmuyo :)) benide 22 yaşımdayken 35 yaşında biriyle evlendirmeye çalışmışlardı :))) yuhh yani daha gözümü açmamışım :)) adamın ablası olcak cadaloz sen yemek yapabiliyo musun dediydi hayır deyince çok bozulmuştu :)))) hatırlar hatıırlar gülerim mal yaaa :))

Back
X