Eşinden mi ayrıldın canım?
Bu saatten sonra kim ne der düşünme bence.
Kendin için yaşa. Herkesin herzaman dicek birşeyleri vardır.
Kulaklarını tıka ve yoluna devam et.
Çok üzüldüm canım..Bu kadar kısa sürdü yani....
Ama şimdi senin dimdik ayakda durman gereken bir zaman..Geçmişi düşünmeden geleceğe bak..
Millet bir gün iki gün konuşur ama bi gün elbet susarlar....İşte o gün senin mutluluktan uçtuğun gün olsun,ikinci baharın olsun...
eşi ölenler dul oluyor boşanmışlar boşanmış.
ama sonuçta evli olmayan insan "bekar"dır.
boşver insanların ağzı torba değil büzemiyorsun
kendi pisliklerinde boğulsunlar.
canım benim kendine boşanmış dul ne dersen de sen insansın. hala nefes alıyorsun hayat sana neler hazırladı bilmiyorsun. belki de mutluluğu ilerde bulacaksın. umudunu hiç kaybetme.
hayat devam ediyor ve sen de herkes gibi mutlu olmayı hak ediyorsun.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ben de ayrılmadan önce boşanan kadınların bir sürü bir sürü şeyle nasıl başettiklerini anlayamazdım.
Kendi başıma gelince anladımki, hiç kimsenin birşey dediği yok. Kafama takılanlar kendi önyargılarımmış.
Evet kimliğimde bekar yazıyor ama çoğu kez latife olsun diye kendimi şen dul olarak tanımlarım.
Toplumda kendini bilmez insanlar yok mu? Her alanda var elbette tatlım. Böyle hadsizler her durumda takacak bir kulp bulur zaten.
Sancılı sürecin bitene kadar pek çok konu ile yüzleşecek ve hepsini teker teker aşarak yeni hayat düzenine adapte olacaksın.
Yaralısın ve kanıyor meleğim ama geçecek, hepsi geçecek ve geride bıraktıkların acı, tatlı anılar olarak ömür boyu hatırlanacak.
Ekmeğimi suyumu vermeyen insanlar ister çiçek desin ister böcek desin, hiiiç umurumda olmaz. İnsanları dul olarak damgalamak zaten hadleri değilken birde onların lafını ciddiye alarak değer vermiş olmayın. Beni seven "dul o" demez. Diyen de zaten demek ki çokta önemli bir insan değilmiş, bir şey kaybetmemişim derim.
İnsanlar boşanınca bir yuva yıkılıyor evlilik bitiyor evet... Ama yeni fırsatlarla dolu yepyeni bir hayat başlıyor.
herkese söylemek kolay gelir yaşanılanları yaşamadıkça ama sen üzüldükçe karşı taraf rahat davranır. kafana takma desek hepsi boş bi anda silip atamazsın dul olsan, boşanmış olsan ,veya bekar olsan ne farkeder yeterki güçlü ol evli olupta sineye çekmekten iyidir dul olmak Allah sana güç kuvvet versin.
dul olmakkkk ne demek be gzelimmmm içinnnn kişiliğin şerefin kadınlıgın gencligin temizligin var seninnnn hicbir zaman yazık olmadı sanaaa sen hayatın güzelliklerine bir adım daha attın okadar