- Konu Sahibi izmirguzeli
Baştan sona yanlış buluyorum.
Hemşirelerle ilgili ne hikaye varmış duymadım, ben sekreterlerle ilgili olanları biliyorum.
Bu kadar mantıksızlık var mı, işte bu bakış açısı zaten burada bahsedilen..
Yok dul kadın tehlikeliymiş, yok hemşireler tehlikeliymiş.. Etrafınıza bir bakın her meslek grubundan neler çıkıyor. Evli kadınlar, bekarlar neler yapıyor.. böyle genelleme olabilir mi?
Evli bir kadın tanıyorum (uzaktan) bir de çocuğu var, kadın 35li yaşlarda sapıttı ve bir sürü erkekle beraber oldu, hepsi de evli.. Yuva yıkamadı ama eminim sarsmıştır.
Başka bekar tanıdığım bir kız, sekreteri olduğu şirketin patronuyla uzun süre birlikte oldular, adam evli ve 2 çocuk babası.. Beraber bir trafik kazası geçirdiler ve müdahaleler sonucu ilişkileri bitmek zorunda kaldı.
Bunun gibi o kadar çok hikaye var ki.. Evlisi, dulu, bekarı, mimarı, mühendisi v.s
Bir kişinin yaptığı hatadan dolayı, aynı özellikleri taşıyan başka insanlar da suçlanamaz..
Ben bu zihniyeti anlamıyorum anlayamam da..
farkındaysan ben toplumda potansiyel suçluymuş gibi bakılan insan gruplarından bahsettim..
yorumumum başında ** bana göre** benim fikrime göre** diye başlamadım...**toplumumuzda malesef bu gözlerle bakılıyor diyerek** başladım..
..ve artı bir şekilde izah ettim bazılarının yaptıkları yüzünden birçok hemşire suçsuz yere çoğu zaman karalandı diye.. bunun mesleği yok kardeşim,,,
nasıl dul olmak suçmu diye sorulduysa demekki bütün dullara bir kaç dulun yaptığı yanlışlar malediliyorsa aynı şekilde birçok hemşireyede zamanında çok şeyler maledildi haksız yere..
toplumda haklısın sekreter deyincede kötü algılanıyor.. niye bütün sekreterlermi kötü şeyler yapmış..birkaçının yeptığı herzamanki gibi hepsinin yaptığı şeklinde algılanmaya başladı...
tek tek örnek verecek olursak elbetteki çoğaltılacaktır bu konu ...
ben kötü gözle bakıyorum demedim.. sizin zihniyetiniz asıl çok farklı sanırım..:1shok:
konuyu açan arkadaş ** beni böyle görüyorlar ne yapmalıyım ** diye bir soru yöneltti ve bende sadece dullara değil başkalarıınada yakıştırmalar yapıldığını ve aslında hepsinin öyle olmadığını,
** kurunun yanında yaşında yandığını** açıkladım
yazdığımı sadece okumuşssunuz.. algılamamışsınız..
mantıktan bahsediyorsanız yazdıklarımı mantıklı birşekilde okuyun... hemşire konusuna takılıp kaldınız???????????
polemik yaratmaya gerek yok..yasakkelime