• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün akşam sinir oldum

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Akşam oturuyoruz mesaj geldi eşime kuzeninin eşinden ama kendi yazmsmış güya 8yaşında oğlu var o yazmış.
işte şuraya gidicem de annem babam izin vermiyo filan..yani biz ne yapalım
Sonra kendisi aradı, eşimin eli yanmıştı geçmiş olsun diyo bu kadar küçük bi yanık için de aranmaz yani.
Neyse işte rahatsız oldum çünkü bu kadın zaten ne zaman bir araya gelsek hep eşimle sohbet etmeye çalışıyo kötü niyetli olduğunu tabi ki düşünmem ama rahatsız oluyorum işte
Bu arada eşime bşy söyleyip tartışma çıkarmadım bunu da belirtmek isterim ama konuşmayı düşünüyorum çok soğuk davran yüz bulmasın diye.
Bu arada bşy söylemesemde eşim anladı galiba bozulduğumu o hasta olsa bende onu ararım bunda bşy yok değil mi dedi hıhı dedim ama istemiyorum aramasını dorun bu işte.
Durum böyleyken bende eşime çok soğuk davranıyorum elimde değil çünkü

Son düzenleme:
Eşinizin bu durumla alakası yokki ona soğuk davranmanız yersiz..evli barklı çoluk çocuk sahibi bir kuzen akraba.. Nesi rahatsız etti anlamadım.. Doğru oğlu atmıştır. Geçmiş olsuna aramak istemiştir ne var bunda..?

Elinizde olmyarak da olsa soguk davranmamaya çalışın çünkü herhangi bir uyarıda bulunmamissiniz. Uyarinizi yaptiktan sonra yanlis bi hareket gorurseniz tavrinizi takinin.

Suç eşimde değil ama çok yüz veriyo gerçekten bide o kadındahasta olsa eşim arar ben aramasını istemiyorum asla ben ararım onun yerine

Lorena senin akrabalara da takacağın günü sabırsızlıkla bekliyorduk şimdi patlamış mısırımı alıp yazacaklarını merakla beklemeye geçiyorum :KK76::KK76::kk77:

Kuzenler kardeş gibidir, birbirleriyle konuşurlar biliyorsun değil mi? Kadının 8 yaşındaki oğlu da dayısını seviyordur konuşmak istiyordur .neyse. O kadın burayı okusa itham ettiğin şeylerden ne kadar utanır fikrin var mı?

Elinizde olmyarak da olsa soguk davranmamaya çalışın çünkü herhangi bir uyarıda bulunmamissiniz. Uyarinizi yaptiktan sonra yanlis bi hareket gorurseniz tavrinizi takinin.
Yok ben uyardım o kadına karşı eşimde tamam dedi hatta aynı ortamdayken kadın bişey sorduğunda kınuşur ancak yoksa kendi bişey sormaz ama hasta olsa ararmış ben istemiyorum aramasını

Suç eşimde değil ama çok yüz veriyo gerçekten bide o kadındahasta olsa eşim arar ben aramasını istemiyorum asla ben ararım onun yerine
Lorena hadi disaridaki kadinlari kiskaniyordun anladik,esini aile uyelerinden de kiskanmak nasil bir sacmaliktir? Esine karsi ters bir durum mu gordun? Ozel bir sebebi yoksa esini kuzeninin karisindan kiskanmak sapiklik yani su asamada

Lorena senin akrabalara da takacağın günü sabırsızlıkla bekliyorduk şimdi patlamış mısırımı alıp yazacaklarını merakla beklemeye geçiyorum :KK76::KK76::kk77:

Kuzenler kardeş gibidir, birbirleriyle konuşurlar biliyorsun değil mi? Kadının 8 yaşındaki oğlu da dayısını seviyordur konuşmak istiyordur .neyse. O kadın burayı okusa itham ettiğin şeylerden ne kadar utanır fikrin var mı?
Kadın eşimin kuzeni değil.
Ayrıca dediğim gibi rahatsız oluyorum kadından kötü niyetli olmasa bile bıktım sürekli eşimi aramasından ki kadın hasta olsa buda onunararmış

Kötü niyetli olmadığını düşündüğünüz bir kuzen için eşinize soğuk davranmanız ya da eşinizin o kişiye soğuk davranmasını istemeniz biraz saçma olmaz mı:KK11:

Lorena hadi disaridaki kadinlari kiskaniyordun anladik,esini aile uyelerinden de kiskanmak nasil bir sacmaliktir? Esine karsi ters bir durum mu gordun? Ozel bir sebebi yoksa esini kuzeninin karisindan kiskanmak sapiklik yani su asamada
Kadın çok fazla arıyo ve bi ortamdayken aklına ne gelse eşime anlatıyo bu abartı değil mi

Ama bayan bu.. kuzenin eşi dediği kişi. Her ihtimali göze alıyoruz tabi kadın olarak.bence eşine fazla hiddetlenmeden onu sevdiğin için kiskandiğini belirtmelisin. Güzel iltifatlarla yani..böylece çözmüş olursun kafandaki takintiyi da.

• Beğen
Reactions: H M
kadının art niyeti olduğunu sanmıyorum.siz belliki hoşlanmıyorsunuz.insan birini sevmedimi her hareketi batar.eşinizden soğuk davranmasını isteyebilirsiniz,siz hoşlanmadığınız için.kadının sana meyili var konuışma demeniz çok itci olur.siz üzerinize alınmayın ama çoğu kadınımız dünyadaki bütün kadınların kocamda gözü var diye şizofreniye bağlayaran buldumcuk modundadalar

Kadın çok fazla arıyo ve bi ortamdayken aklına ne gelse eşime anlatıyo bu abartı değil mi
Samimiler demek ki bunda birsey yok ki
Kuzen esi bu ya, eger ask-i memnu cevirmiyorsaniz herhangi ters bir durum yoktur
Kadin eminim ki kocaniza goz dikmemistir ve siz yine kuruntu yapiyorsunuzdur lorena

Back
X