Eşimle 4 yıllık evliyiz bir tane çocuğumuz var.Dün akşam çok kötü kavga ettik.Ne ahlaksızlığım kaldı ne VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsliğim.Annenin evine gönderirim seni buna benzer bir sürü hakaret kırıcı sözler...Vurmaya bile kalkıştı sinirle ama yapamadı eli havada kaldı ama o bile yetti vurmuş kadar oldu.İçime oturdu şu an zor nefes alıyorum.Konuşmuyoruz akşamdan beri ve uzun bir süre konuşmayacağım.' 2 yabancı gibi yaşayacağım o evde.Çalışıyorum şu an işyerindeyim ve ilk buraya yazdım anlatmak rahatlamak istiyorum.
Sivri dillisiniz diye bu kadar hakaret etmeye gerek var mıydı?
Bu ilk kez mi oluyor ve sebep ne bütün bu olanlara
bayılırlar zaten babanın evine götürürüm diye tehdit etmeye..
sanki cehenneme götürüyolar..
orası bin kat iyi bunların yanından farkında değiller..
ne sanıyolarsa artık....
Sizin isteğiniz olması gerekenler zaten.
Yaptıkları çok aşırı. Sırf yaptıklarının doğru olmadığı, bunu açıklayamadığı için bu şekilde hakaret ederek sizini sindirmeye çalışıyor.
Sizi annenizin evine bırakacağını söylemesi. Bunlar gerçekten çok çirkin.
Ama ortada bir de minicik çocuk var. İyi düşünüp karar vermek gerekiyor. Konuşmamak en iyi çözüm galiba şu anda. Ama iki güzel sözle yelkenleri suya indirmeyin. Yaptığının çok kötü olduğunu anlayana kadar burnundan fitil fitil gelene kadar tavrınızı koruyun
tartışmanız başbaşa olsa,bence o kadar da problem değildi...eşler arasında ne sözler söyleniyor zaman zaman...bazen bunu hiç unutamam dediğimiz sözleri düşününce galiba ben de biraz hatalıymışım diyoruz...komik olan şu ki;tek bir tartışma ve iki bakış açısı...erkekler kulübü olsaydı ve eşin aynı olayı orada anlatsaydı, vay haline!ne düşüncesizliğin kalırdı ne kaynana düşmanlığın...
ama kayınvalidenin yanında olması hiç hoş olmamışkeşke sende olan oldu deyip kendini frenleseydin biraz...
haklı olabilirsiniz ama hiçkimse ki özellikle bir erkek ailesi yanında eşinden fırça yemek istemez kaldıramaz.....burada söylediğiniz gibi ona ne kadar yorulduğunu çocuk hasta birde durmayınca çok canım sıkıldı....sana söylememe rağmen aldırmayıp geç gelince dellendim ama bu lafları hakmiyordum ben sadece eve gidip oğlumu uyutmak ve bugün iş olduğu için kalan işlerimi tamamlamak istiyordum tarzında daha yapıcı konuşun ama oldukça sakin ve sessiz bir ses tonuyla emin olun kırıldığınızı net bir şekilde ifade edeceğiniz bir ses tonundan daha etkileyici bir şey olamaz
buarada söylemezsem içimde kalacak eşinizi bekleyinceye kadar arabaya atlayıp gidemedinizimi illa kendi arabanız olması mı gerekiyor.....bence çok yükünüz yoktuysa sizin beklemenizde hata tamam böyle yapsanızda belki tartışacaktınız ama çocuk hasta ve durmuyor ne yapabilirdim der daha fazla uzatmadan konuyu kapatabilrdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?