Dün akşam tartıştık,vurmaya bile kalktı

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Eşimle 4 yıllık evliyiz bir tane çocuğumuz var.Dün akşam çok kötü kavga ettik.Ne ahlaksızlığım kaldı ne VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsliğim.Annenin evine gönderirim seni buna benzer bir sürü hakaret kırıcı sözler...Vurmaya bile kalkıştı sinirle ama yapamadı eli havada kaldı ama o bile yetti vurmuş kadar oldu.İçime oturdu şu an zor nefes alıyorum.Konuşmuyoruz akşamdan beri ve uzun bir süre konuşmayacağım.' 2 yabancı gibi yaşayacağım o evde.Çalışıyorum şu an işyerindeyim ve ilk buraya yazdım anlatmak rahatlamak istiyorum.

Eeee uzun süre konuşmayınca affedebilecek misiniz size edilen hakaretleri?:26:

Bilmiyorum o kadar üzgünümki şu an. affetmeyeceğim o sözler sürekli beynimde tekrarlıyor ağlamamak için tutuyorum kendimi

Siz kendisiyle konuşmayınca eşiniz "Ya Allah Allah, bu kadın benimle konuşmuyor, yoksa çok mu ayıp ettim acaba?!" demeyecek ki. Yazdıklarınıza bakılırsa ya canına minnet olacak, ya da iyice dellenecek sizi daha fazla incitecek, veya fiziksel zarar verecek...

Bu yapılanları ne şartlarla tolore edebilirsiniz, veya edebilir misiniz bilmiyorum ama anlattığınız zihniyetteki adamın sizin suskunluğunuzdan ders çıkarması imkânsız bence.

Allah sabır versin.

Ben ne yapayım şimdi söylermisiniz?Hiçbirşey olmamış gibi davranamam.Şu an ne sesini nede yüzünü görmeye tahammülüm yok.Çok kırıcı konuştu kalbimi çok kırdı ama gelipte özür dilemesini beklemiyorum zaten.Çünkü ona göre suçlu benim.Anlayışsız sivri dilli olan benim.

Sivri dillisiniz diye bu kadar hakaret etmeye gerek var mıydı?
Bu ilk kez mi oluyor ve sebep ne bütün bu olanlara

yani şimdi sen konuşmazsan o da konuşmaz diye düşünüyorum (ya da bilemiyorum konuşurmu sen daha iyi bilirsin)
konuşmadan nasıl çözülecek bu durum..
uzaklaşmak yabancı davranmak fln sevgililik zamanlarında belki işe yarar ama evlilikte sökmez genelde..
ben uygun bi zamanda yani sakinleşince bu konuyu konuşup uzlaşmanızı tavsiye ederim...

Sivri dillisiniz diye bu kadar hakaret etmeye gerek var mıydı?
Bu ilk kez mi oluyor ve sebep ne bütün bu olanlara

Dün akşam kayınvalidemdeydik gündüzden gitmiştik.Eşim işyerinde kalan işler var diyerek 2 saatliğine işe gitti.Bende o arada çocuğu uyuttum.Bu arada oğlum biraz hasta ve huzursuz o nedenle.Oğlum fazla uyumadı.Yemeği erken yiyip eve gidecektik.malum bugünde işgünü evdede işlerim vardı.Akşam 18.30 da eşim aradı bu arada gideli 4 saat olmuştu.Maç varmış onu izleyip gelecekmiş.Gelmesi 21.30 u bulacak.Bizim yemek yiyip eve gitmemiz 22.30 olur biraz mesafeli evimiz.Bende istemedim açıkçası oğlan az uyudu zaten durmuyor diye.Yine konuşuruz belkide izlemeye gidemem falan dedi ama aramadı tabi maç izlemeye gitti.Bende saat geçtikçe sinirlendim.Gelince kapıda kayınvalidenin yanında tartıştık.Sebep bu benim anlayışsız olmam.Ne varmış bir defa maç izlemiş.Annesinin yanında aldı oğlanı,seni annenin evine bırakıcam falan.Ben neye uğradığımı şaşırdım.Şok oldum.Arabadada giderken ilk defa çocuğunyanında çok kötü kavga ettik.Ağladım.yavrum kucağımda uyudu.Onu yatırdım zaten sinirden çok fena midem bulanmaya başladı.Oğlumla uyudum.Sabahta hiç konuşmadan işe geldim.

Niye her zaman ben idare etmek anlayış göstermek zorundayımki.Çalışmak,evde çocukla ilgilenmek ne kadar zor zaten..Ama ben hiç şikayet etmedim.Evede işede yetiştim yettim bu zamana kadar.Böyle mi olmalıydı.Bu muydu mükafatı..En ufak bir anlaşmazlıkta hadi ananın evine...

bayılırlar zaten babanın evine götürürüm diye tehdit etmeye..
sanki cehenneme götürüyolar..
orası bin kat iyi bunların yanından farkında değiller..
ne sanıyolarsa artık....

Sizin isteğiniz olması gerekenler zaten.
Yaptıkları çok aşırı. Sırf yaptıklarının doğru olmadığı, bunu açıklayamadığı için bu şekilde hakaret ederek sizini sindirmeye çalışıyor.
Sizi annenizin evine bırakacağını söylemesi. Bunlar gerçekten çok çirkin.
Ama ortada bir de minicik çocuk var. İyi düşünüp karar vermek gerekiyor. Konuşmamak en iyi çözüm galiba şu anda. Ama iki güzel sözle yelkenleri suya indirmeyin. Yaptığının çok kötü olduğunu anlayana kadar burnundan fitil fitil gelene kadar tavrınızı koruyun

insan sinirlendiğinde karşısındaknine olmayacak sözler söyleyebilir. sinirli anında karşısındakinin canını yakacak sözler arar zaten 4 senelik evliiğiniz var tamam kolay affedin demiyorum ama bence çokta aşırıya gitmeyin derim. bence sizde olay çok taze oldugu için sesini duymak istememenizin nedeni. bazen insan okadar dolarki en yakın gördügü kişiden çıkartır sinirini.bence siniriniz geçip sakinleşene kadar konuşmayın ama o hatasını anlayıp gönlünüzü almak istiyorsada çokta uzatmayın derim Allah sabır versin ama lütfen üzmeyin kendinizi

Son düzenleme:
bayılırlar zaten babanın evine götürürüm diye tehdit etmeye..
sanki cehenneme götürüyolar..
orası bin kat iyi bunların yanından farkında değiller..
ne sanıyolarsa artık....

Çok haklısın.Tehdit ediyor aklınca.Bir daha söylerse zaten alıp çocuğu gideceğim çok ciddiyim.Otursun kendi başına evde...

tartışmanız başbaşa olsa,bence o kadar da problem değildi...eşler arasında ne sözler söyleniyor zaman zaman...bazen bunu hiç unutamam dediğimiz sözleri düşününce galiba ben de biraz hatalıymışım diyoruz...komik olan şu ki;tek bir tartışma ve iki bakış açısı...erkekler kulübü olsaydı ve eşin aynı olayı orada anlatsaydı, vay haline!ne düşüncesizliğin kalırdı ne kaynana düşmanlığın...

ama kayınvalidenin yanında olması hiç hoş olmamış keşke sende olan oldu deyip kendini frenleseydin biraz...

Kesinlikle aşırı yaptıkları.Onun derdi asıl siniri annesininyanında tepki göstermem.Asıl ona çok kızdı.Yılan gibi dilim varmış.Bir daha annesinin yanında kızarsam söylenirsem bacaklarımı kıracakmış aynen böyle söyledi.
Daha öncede tartışmalarımız olmuştu sinirlenince aşırı tepki gösteriyor ağzından çıkanı kulağı duymuyor.Ama bu sefer ebru ben çok kararlıyım burnundan fitil fitil getireceğim.Aylar sürsede bu..Şu an için konuşmamak sadece belki yapabildiğim ama kararlı duruşumu bozmayacağım yumuşamayacağım

haklı olabilirsiniz ama hiçkimse ki özellikle bir erkek ailesi yanında eşinden fırça yemek istemez kaldıramaz.....burada söylediğiniz gibi ona ne kadar yorulduğunu çocuk hasta birde durmayınca çok canım sıkıldı....sana söylememe rağmen aldırmayıp geç gelince dellendim ama bu lafları hakmiyordum ben sadece eve gidip oğlumu uyutmak ve bugün iş olduğu için kalan işlerimi tamamlamak istiyordum tarzında daha yapıcı konuşun ama oldukça sakin ve sessiz bir ses tonuyla emin olun kırıldığınızı net bir şekilde ifade edeceğiniz bir ses tonundan daha etkileyici bir şey olamaz

buarada söylemezsem içimde kalacak eşinizi bekleyinceye kadar arabaya atlayıp gidemedinizimi illa kendi arabanız olması mı gerekiyor.....bence çok yükünüz yoktuysa sizin beklemenizde hata tamam böyle yapsanızda belki tartışacaktınız ama çocuk hasta ve durmuyor ne yapabilirdim der daha fazla uzatmadan konuyu kapatabilrdiniz

Bende artık frenleyemedim kendimi canım.Hep olan bana oluyor.Niye önce çocuğunu eşini düşünmezmi insan?Maça gitmeseydide surat yapacaktı gidemedim diye..İnan bana hiç faydası yok ev işlerinde ..Bütün yük sırtımda ağır geliyor insana ve artık patlıyorum bende..

Biz ilçede kayınvalidem merkezde oturuyor ve akşam en son otobüs saat 19.00 ve gece 23.00 de var.O yüzden bekledim mecburen.Beni aradığında saat 18.30 du ve gideceğide belli değildi.

Sinirlenince gözü dönüyor insanın tamam ama eşine ahlaksız ......siz dermi ya?Ne yapmışım ben bu kadar bu sözler çok incitti beni..Toparlayamıyorum kafamı,bir sürü iş duruyor önümde yapmam gereken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…