bence gercekten anlayışsız davranmışsınız ıkı saat fazladan oturmussunuz ne olmus eşiniz ayda yılda maç ızlıycekmış şu eşlerınızı azcık rahat bıraksanız ne bılıyım maç zamanları erkek erkek bır seyler yapmak ıstedıgı zaman bu hakaretlere maruz kalmazdınız cocugunuzda bıgun huysuzluk yapıversın annesısınız ılgılenın evınızde bıgun toplanıcak kalsın eşinizin mutlulugundan dahamı önemlı
Dün akşam kayınvalidemdeydik gündüzden gitmiştik.Eşim işyerinde kalan işler var diyerek 2 saatliğine işe gitti.Bende o arada çocuğu uyuttum.Bu arada oğlum biraz hasta ve huzursuz o nedenle.Oğlum fazla uyumadı.Yemeği erken yiyip eve gidecektik.malum bugünde işgünü evdede işlerim vardı.Akşam 18.30 da eşim aradı bu arada gideli 4 saat olmuştu.Maç varmış onu izleyip gelecekmiş.Gelmesi 21.30 u bulacak.Bizim yemek yiyip eve gitmemiz 22.30 olur biraz mesafeli evimiz.Bende istemedim açıkçası oğlan az uyudu zaten durmuyor diye.Yine konuşuruz belkide izlemeye gidemem falan dedi ama aramadı tabi maç izlemeye gitti.Bende saat geçtikçe sinirlendim.Gelince kapıda kayınvalidenin yanında tartıştık.Sebep bu benim anlayışsız olmam.Ne varmış bir defa maç izlemiş.Annesinin yanında aldı oğlanı,seni annenin evine bırakıcam falan.Ben neye uğradığımı şaşırdım.Şok oldum.Arabadada giderken ilk defa çocuğunyanında çok kötü kavga ettik.Ağladım.yavrum kucağımda uyudu.Onu yatırdım zaten sinirden çok fena midem bulanmaya başladı.Oğlumla uyudum.Sabahta hiç konuşmadan işe geldim.
Eşimle 4 yıllık evliyiz bir tane çocuğumuz var.Dün akşam çok kötü kavga ettik.Ne ahlaksızlığım kaldı ne VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsliğim.Annenin evine gönderirim seni buna benzer bir sürü hakaret kırıcı sözler...Vurmaya bile kalkıştı sinirle ama yapamadı eli havada kaldı ama o bile yetti vurmuş kadar oldu.İçime oturdu şu an zor nefes alıyorum.Konuşmuyoruz akşamdan beri ve uzun bir süre konuşmayacağım.' 2 yabancı gibi yaşayacağım o evde.Çalışıyorum şu an işyerindeyim ve ilk buraya yazdım anlatmak rahatlamak istiyorum.
Evet kayınvalidenin yanında patlamakla hata ettim bunu kabul ediyorum ama çokta ağır bir söz söylemedim ona.Sadece suratım asıktı ve tepkim belli oluyordu.Eşimde bana kızınca annemin yanında falan suratının düştüğü oluyor bazen.Belli ediyor kızdığını.Ben aynı şeyi yapınca olay oluyor..
yazılan yorumlardan anladığım kadarıyla daha öncede konular açmışsınız
ben bakmadım açtığınız konulara..eşinizle maç yüzünden gene atışmalarınız olmuş..
eşiniz maça gideceği zaman neden evinizde oturmayı tercih etmiyorsunuz..böylece eşinizin erken gelme
geç gelme problemi olmaz.haftanın bir günü de maç izlemek istemesi gayet doğal bir talep..siz de evinizde dinlenirsiniz rahatça..
bununla beraber ağzı küfürlü erkeklerin kendilerini bu yolla savunmaya kalkması da tam bir acizlik bana göre..
hiçbir hakareti şahsınıza söylemeye hakkı yok,incinmekle haklısınız ve de tepkinizi sessiz kalıp, konuşmamaktan
yana göstermek istiyorsanız siz bilirsiniz derim, ama aranızdaki diyalogu koparmadan olay sıcaklığını
kaybetmeden ,onun bu hakaretlerinden ve küfürlerinden çok ama çok rahatsız olduğunuzu ve artık göz yummak istemediğinizi
vurgularsanız, hemen sonuca ulaşacaksınız diye bir kaide yok,ama kırgınlığınızı eğer idrak kaabiliyeti varsa
anlar diye ümit ediyorum..gerekirse de daha az paylaşım içine girersiniz daha mesafeli olursunuz anlaması için..
tartışma sırasında ağızdan çıkan sözler genelde pek içten gelen sözler değildir,sinirle can yakmak için söylenen sözlerdir..belki kendisi de pişmandır
o seviyesiz kelimeler için..bir de tartışmalarınızı ne sizin ailenizin önünde ne de eşinizin
ailesinin önünde yapmamaya gayret ediniz..eşinizi erkekliği elden bırakmamak adına!! annnesinin önünde
tabiri caizse kükremiş.abartılı bir tepki olmuş kasıtlı bir abartma bu tabi...ikinizin de zamanlaması yersiz olmuş...
hem ev hem iş derken, yorulmanız kaçınılmaz ve eşiniz de size yardım olmuyormuş
eşinzden bu konuda yardım ietediniz mi yoksa zaten yapmaz diyip içinize mi attınız..bu hususu bilmeden birşey diyemeyeceğim
fakat sinirlenmek yerine sakinliğinizi kuruyarak yavaş yavaş kafasına bazı şeyleri sokarsanız sonra kendiliğinden bazı şeyleri
yapabilir..bilinçaltına olumlu mesajlar gönderin eşinizin.biliyor musunuz böyle sert görünen erkekler bazen daha naif
ruhlu olabiliyorlar..o yönüne hitap etmeye çalışın...
içinize atmayın üzüldüğünüz şeyleri.. paylaşın o üzüntülerde payı olan insanlarla
evliliğinizde sorunsuz günler diliyorum
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?