Niye her zaman ben idare etmek anlayış göstermek zorundayımki.Çalışmak,evde çocukla ilgilenmek ne kadar zor zaten..Ama ben hiç şikayet etmedim.Evede işede yetiştim yettim bu zamana kadar.Böyle mi olmalıydı.Bu muydu mükafatı..En ufak bir anlaşmazlıkta hadi ananın evine...
madem oyle annemın evıne gonderecek toplardım tası taragı gıder otururdum ne bu yaaaaa hep tehdıt bosarım senı ananın evıne gıt hakarete maruz kal sıddet gor ya bu kadınların cılesı nedır boyle anlamıyorum kı
Eşine tepkini belli etmelisin , bir gün önce ağzına gelen herşeyi söyleyecek sonra hiç birşey olmamış gibi davranacak annen gidince tepkini göster sana birşey söylediğinde , bnm gibi ahlaksız bir insanla nye muhattap oluyorsun.Madem o kadar ahlaksızım nye bnmle evlendin.Beni annenin evine göndericem seni diye tehdit edemessin ağzından bir daha o söz çıkarsa senin götürmene gerek kalmadan alırım çocuğumuda giderim annemin evine bana saygı duymayı öğrenmelisin diyebilirsin mesela
Dün akşam kayınvalidemdeydik gündüzden gitmiştik.Eşim işyerinde kalan işler var diyerek 2 saatliğine işe gitti.Bende o arada çocuğu uyuttum.Bu arada oğlum biraz hasta ve huzursuz o nedenle.Oğlum fazla uyumadı.Yemeği erken yiyip eve gidecektik.malum bugünde işgünü evdede işlerim vardı.Akşam 18.30 da eşim aradı bu arada gideli 4 saat olmuştu.Maç varmış onu izleyip gelecekmiş.Gelmesi 21.30 u bulacak.Bizim yemek yiyip eve gitmemiz 22.30 olur biraz mesafeli evimiz.Bende istemedim açıkçası oğlan az uyudu zaten durmuyor diye.Yine konuşuruz belkide izlemeye gidemem falan dedi ama aramadı tabi maç izlemeye gitti.Bende saat geçtikçe sinirlendim.Gelince kapıda kayınvalidenin yanında tartıştık.Sebep bu benim anlayışsız olmam.Ne varmış bir defa maç izlemiş.Annesinin yanında aldı oğlanı,seni annenin evine bırakıcam falan.Ben neye uğradığımı şaşırdım.Şok oldum.Arabadada giderken ilk defa çocuğunyanında çok kötü kavga ettik.Ağladım.yavrum kucağımda uyudu.Onu yatırdım zaten sinirden çok fena midem bulanmaya başladı.Oğlumla uyudum.Sabahta hiç konuşmadan işe geldim.
Bir tartışmamız sırasında eşime boşanmak istediğimi,yaşananlara dayanamadığımı söylemiştim. O da çocuğu senden alırım diye tehdit etmişti beni.İçim çok acımıştı. Yaşadığınız olayı okurken o ana döndüm ve çok kötü hissettim kendimi.
Ne yaparız, nasıl atlatırız bu durumları bilmem ki........off....
cok zor senı cok ıyı anlıyorum ama erkeklerle kadınlar okadar farklıdırkı konuya cok farklı yaklasılır herzaman bence otur konus cozumune bak ama alttan al demıyorum tabı susarak cozum ylu bulunmaz
ya arkadaşlar yapmayın 1 anlık öfkeyle sözlenen sözler için yuva yıkılmaz eskiden kadınlar ne kadar metanetliymiş meğer iyi günde kötü günde diyoruz ama artık sadece iyi gün için yemin ediliyor bana bağırırsa boşanırım diyenler bile var.
öncelikle eşinizle bi konuşun neden böyle oldu neden size bu derece hakaret etti bunları size neden söyledi.........
surat yapmak eşle yabancı olmak düşman olmakta ne devamlı şiddet varsa tamam zaten o evlilik bitmiştir ama 1 kere oldu diye çekip gitmek bana mantıksız geliyor helede evladınız varken.
önce eşinizle konuşun alttan alın demiyorum ama eminimki anlayışlı bir şekilde konuşursanız özür bile dileyebilir.
bir kerede tatlı dille yılanı deliğinden çıkarmayı deneyin gerçekten kaybeden olmazsınız.
Canım benım o zmaan ben coktan bosanmıstım
eşimden dayakta yedım
işitmediğim hakaretlerıde işittim
çok yoruldum bosanma arefesıne geldım ama
hersey evlatlarım için gözümü kapatsan evlatlarım geldı gözümün önüne ve hep duraksadım durdum
ha ne degıstı hıcbıseyy
ama be evlatlarımın babasız buyumesını asla ıstemıyorum
eşimde çaba harcıyor duzelmek ıcın ama nıhayetınde yıne eskisi gibi oluyorr
sabır cekıyorum hergun
dualar edıyorum
rabbım elbet yuzumuze bakacak mukafatımızı verecek
...........
Sabret lutfen bu konuyu duzgunce konus esınlee
muhakkakı özür dileyecektırr
duzeltmeye calsıın her sey ıkıncı bır şansı hak eder
.......
Hakkında hayırlısı olsun
BU ARAD BENDE 4 YILLIK EVLIYIM YANI HENUZ YOLUN BASINDAYIZ ...
Bu erkeklerdeki asiri ego beni oldurecek... Ayni hareketi o size annenizin yaninda yapsaydi ve siz ayni tepkiyi verseydiniz simdi eminim mahkeme kapisindaydiniz. Ama onlar annelerinin pasa ogullari tabi.cocuk da bi tek kadinin gibi kadin dusunur yok cocugum etkilendi yok uzulecek diye. Ama malesef elden birsey gelmiyor canim. Ters bir zaman olmus annenizin gelisi yazik kadincagiz da uzulmesin. Ama bence bu olayin boyle kapanmasina izin vermeyin anneniz gittikten sonra adam akilli olayi kavga boyutuna getirmeden- kendi yanlislarinizi da masaya yatirarak- konusun derim. "Annenin evine gotururm "lafinin ciddiyetini anlasin. Cunku soylerken nasilolsa cesaret edemez bir korkutayim diye soyluyor belli ki.
Ben ne yapayım şimdi söylermisiniz?Hiçbirşey olmamış gibi davranamam.Şu an ne sesini nede yüzünü görmeye tahammülüm yok.Çok kırıcı konuştu kalbimi çok kırdı ama gelipte özür dilemesini beklemiyorum zaten.Çünkü ona göre suçlu benim.Anlayışsız sivri dilli olan benim.
seni suçlu görüyorsa eğer
unut senden özür dilemesini...
en sonunda dayanamayıp ilk sen konusacaksın bence. o suskunluğu deli edecek seni, ayrılmayacagınıza göre mecburen barışıcaksınız .
bir erkek kendını haklı görüyorsa imkanı yok yanaşmaz, inat ve alınganlık varsa tabi..
niye her zaman ben idare etmek anlayış göstermek zorundayımki.çalışmak,evde çocukla ilgilenmek ne kadar zor zaten..ama ben hiç şikayet etmedim.evede işede yetiştim yettim bu zamana kadar.böyle mi olmalıydı.bu muydu mükafatı..en ufak bir anlaşmazlıkta hadi ananın evine...