Dün akşamki rezilliğimizi birde siz görün:)

vazgeçmezlerde..neler dşünmüşlerdir..
Adama hayran kaldım ama ya cidden..
tek bir gülümseme yapmadan bakışlarıyla anlattı herşeyi..

vazgeçmezlerde..neler dşünmüşlerdir..
Adama hayran kaldım ama ya cidden..
tek bir gülümseme yapmadan bakışlarıyla anlattı herşeyi..

Neler düşünmüşlerdir tahmin etmek zor değil.
Bir kere kesin size acımışlardır.
Böyle biriyle yaşadığınız için.
Sizin hakkınızda olmusuz fikirleri yoktur dert etmeyin.
Adam için de ne düşündüklerini önemsemeyin

ben oğlanın annesi olsam bu garip yorumlar karşısında gülerdim şahsen... asıt suratlı ve ciddi olmaları bence çok normal değil. yani annenizin eşi de oğlanın ailesi de normal değil dert etmeyin bence.

Son düzenleme:
ben oğlanın annesi olsam bu garip yorumlar karşısında gülerdim şahsen... asıt suratlı ve ciddi olmaları bence çok normal değil. yani annenizin eşi de oğlanın ailesi de normal değil dert etmeyin bence.

yok bence erkek tarafının tavrı çok normaldi..
sıradan oturma olsa haklısınızda bu tanışma faslı yani. kızımızı iyi tanıtmalıyız.
SOYTARI NEDİR PALYAÇO?
KORKAK?
bunlar gülünücek şey değil ki..
bende şaşırmış şekilde otururdum öyle..
ne kadar patavatsızca konuşmalar yahu..
bide üstelik konu ben değilim ki..
benim korkaklığımdan millete ne dimi

hem acımışlardır hemde şoka girmişlerdir..
ayyy aklıma geldikçe utanıyorummm

Tamam soytarı,korkak kelimeleri biraz tuhaf olmuş ama karşı taraf ta abartmış biraz çok mu havalılar acaba...
Hiç değilse ortama ayak uydurmak için onlarda eşlik etselermiş
Hiç sevmem böyle tipleri...

bencede erkek tarafıda normal değil,asık suratlı ve ciddi olmaları zoraki geldiklerini düşündürüyor,her ne kadar üvey babanız yanlış üslup kullansa da ortamı yumuşatmak istemiş diye düşündüm ama saçmalayarak yapmış tabiiki

Tamam soytarı,korkak kelimeleri biraz tuhaf olmuş ama karşı taraf ta abartmış biraz çok mu havalılar acaba...
Hiç değilse ortama ayak uydurmak için onlarda eşlik etselermiş
Hiç sevmem böyle tipleri...

ama adam gülünücek yerde gülümsüyordu..
yada annesiyle annem muhabbet ettiler normal arkadaş gibi..
onlar çok sevdi birbirlerini..
ama annemin eşi o lafları kullanınca ortam buz kesildi birden..
kızlarını nasıl tanıtıyor ki diye sanırsam..
soytarı filan hani evde çocuk olur başka ortamı yumuşatmak adına söylersin..
ama bu istenmeye yada tanışılmaya gelen bir ailenin yanında söylenmez ki..onlarda "hahaha ne güzel soytarıymış gelin adayımış haha" demez yani..
ciddi işler bunlar

sadece bu ortamda böyle değil ki..söylediğim gibi her yerde öyle..
ama bu ciddi ortamda bi kız babası olarak ciddiyetini korumalıydı..

örnek veriyim ;
kendi kızı kaçarak evlendi ama onlara kızımı evlendirdim dedi(evlendiği çocuğu bir kere gördü yani damadını)
ama akşamki misafirlere evlendirdim diyip kendini iyi tanıtıyorda(tabiki böyle yapmalı)
bizi niye böyle tanıtıyor anlamadım

o bence sempatik olmaya çalışmış, hatta kendince övmeye çalışmış. soytarı diyerek hani eğlenceli neşeli manasına getirmek istemiş ama akım derken .okum demiş

Bence kötü niyetli söylenmiş bişey yok ortada.
Ben olsam bende gülerdim bozuntuya vermemek için
Tamam söylememesi gerekirdi ama söylemiş karşıdaki insanlarda biraz tebessüm etseydi canım

yaşı büyük insanlar soytarıyı espri niyetine kullanır."sevimli komik vs gibisinden" en azından benim babam da soytarı der bizim esprili genç kuzenlere.anladığım kadarıyla sadece boşboğaz biri annenizin eşi.kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.

beni korkak olarak anlatmasına ne diyosunuz

beni korkak olarak anlatmasına ne diyosunuz

boşboğazlık,eminim normalde de çok konuşuyodur,siyaset,ekonomi vs çok fazla konuşuyordur.içinde kötü niyet olduğunu sanmam,sadece laf ola beri gele derler ya.diğer konunuzda sizi kendi babanızdan çok sahiplendiğini okumuştum,çok hoşuma gitmişti,işte bunu da kötü huyu olarak kabul edin.ama gerçekten boşboğazlık,o konuda haklısınız.

canım biliyorlardır üvey babanız olduğunu anlamışlardır bence ciddiye bile alınmaz böyle şey ama çok komik olmuş gerçekten keşke o adam hiç gelmeseydi sonuçta siz onun kızı değilsinizki...olacak işte..ablan üzmesin kendini boşa...​

Ona karşı duygularım çok değişken.Ama herkesin içinde kardeşime soytarıdır moytarıdır ama silenziodan daha çok severim silenzio korkak.. dedi yaa! cidden bitti artık..
boşboğazlılık evet haklısınız kesinlikle..

Canım annemin eşi ya..annem olduğundan,e anneme geliyolar aynı evde yaşıyoruz..
bu yüzden burdaydı gitde denmez..
kardeşim canım ,ablam değil..
onlar ciddiye almasalarda ben aldım ya..bu kadarda olmaz..ben annemin eşi bişey diyip rezil edicek diye annemede mi istetmeye getiremicem..E eşine gelme sen annemden istiyceklerde denmez..
bilmiyorum sinir oluyorum çok!

çok haklısınız, ilk tanışmada kötü niyetle olmasa bile insanı dumura uğratacak ani şeyler yaşanması rahatsız eder insanı, ama bu onun cehaleti sizi rencide etmesin, karşı taraf aklı başında insanlarsa bu durumu onun patavatsızlığı olarak görüp geçecektir .... kendini iyi tanıtmasına gelince, kimse ben kötüyüm demez ki zaten

bu olaydan sonra kardeşiniz eş adayıyla görüştü mü ? eğer tuhaf karşıladıklarını farkederse sakıııın üzülmesin patavatsız bir lafla tavır değiştirecek insandan da koca olmaz gibime geliyo, gerçi henüz bekarım ama :44:

Bence o adamı başka odaya kilitleseydiniz keşke :))) Eminim gelin kızımız çok utanmıştır.

Eşim de bize tanışmaya geldiği zaman babamın duymayacağı tutmuştu.
B:babam E:eşim

B: Nereliydin oğlum?
E: Artvin efendim
B: Ardin?
E: Yok Artvin
B: Hee hee tamam Artvin. Neresinden?
E: Arhavi
B: Aha ne?
E: Arhavi Arhavi...
B: Arhabi
E: Hayır Arhavi efendim...
B: Heeee Arhavi. Bizim arkadaşta oralı...

Ya babacım isim yabancı olsa tamam anlama ne dediğini ama arkadaşın oralı biliyorsun işte

Birde hangi işi yaptığını soruyor

B: Ne iş yapıyorsun?
E: Teknik ressam efendim
B: Heee ressam
E: Yok efendim, teknik çizim, makine üretiyoruz.
B: Heee tornacısın
E: Hayır çizim yapıyorum. Teknik çizim.

Hayır babam o işleri bilmese diyeceğim ki olabilir anlamaya çalışıyor. Ama babamında o taraklarda bezi var işte niye zorluyorsun be adam
Ama eşim çok sabırlıydı. Canııııım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…