Anneciğiniz ne kadar mahcup olmuştur. Sonuçta üvey babanız ama onun eşi.
Ben böyle bir ailenin babanın yaptıklarından dolayı vazgeçeceğini düşünmüyorum.
Ama bundan sonra mesafeli olacakları kesin
vazgeçmezlerde..neler dşünmüşlerdir..
Adama hayran kaldım ama ya cidden..
tek bir gülümseme yapmadan bakışlarıyla anlattı herşeyi..
ben oğlanın annesi olsam bu garip yorumlar karşısında gülerdim şahsen... asıt suratlı ve ciddi olmaları bence çok normal değil. yani annenizin eşi de oğlanın ailesi de normal değildert etmeyin bence.
Neler düşünmüşlerdir tahmin etmek zor değil.
Bir kere kesin size acımışlardır.
Böyle biriyle yaşadığınız için.
Sizin hakkınızda olmusuz fikirleri yoktur dert etmeyin.
Adam için de ne düşündüklerini önemsemeyin
ben oğlanın annesi olsam bu garip yorumlar karşısında gülerdim şahsen... asıt suratlı ve ciddi olmaları bence çok normal değil. yani annenizin eşi de oğlanın ailesi de normal değildert etmeyin bence.
Tamam soytarı,korkak kelimeleri biraz tuhaf olmuş ama karşı taraf ta abartmış biraz çok mu havalılar acaba...
Hiç değilse ortama ayak uydurmak için onlarda eşlik etselermiş
Hiç sevmem böyle tipleri...
bencede erkek tarafıda normal değil,asık suratlı ve ciddi olmaları zoraki geldiklerini düşündürüyor,her ne kadar üvey babanız yanlış üslup kullansa da ortamı yumuşatmak istemiş diye düşündüm ama saçmalayarak yapmış tabiiki
yaşı büyük insanlar soytarıyı espri niyetine kullanır."sevimli komik vs gibisinden" en azından benim babam da soytarı der bizim esprili genç kuzenlere.anladığım kadarıyla sadece boşboğaz biri annenizin eşi.kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.
beni korkak olarak anlatmasına ne diyosunuz
boşboğazlık,eminim normalde de çok konuşuyodur,siyaset,ekonomi vs çok fazla konuşuyordur.içinde kötü niyet olduğunu sanmam,sadece laf ola beri gele derler ya.diğer konunuzda sizi kendi babanızdan çok sahiplendiğini okumuştum,çok hoşuma gitmişti,işte bunu da kötü huyu olarak kabul edin.ama gerçekten boşboğazlık,o konuda haklısınız.
canım biliyorlardır üvey babanız olduğunu anlamışlardır bence ciddiye bile alınmaz böyle şey ama çok komik olmuş gerçekten keşke o adam hiç gelmeseydi sonuçta siz onun kızı değilsinizki...olacak işte..ablan üzmesin kendini boşa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?