silenzio Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2011 1.956 28 0 Eskişehir 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi silenzio #61 Egem .!.: yani o güne mahsus değilmiş yaptığı,zaten adam buymuş birşey soracağım bir konuda yazmışsın birkaç dersanye yazıldım gitmedim,paralarını ödedim diye.bu paraları kim karşıladı peki:26: Genişletmek için tıkla... Babaannem,Dedem karşıladı canım
Egem .!.: yani o güne mahsus değilmiş yaptığı,zaten adam buymuş birşey soracağım bir konuda yazmışsın birkaç dersanye yazıldım gitmedim,paralarını ödedim diye.bu paraları kim karşıladı peki:26: Genişletmek için tıkla... Babaannem,Dedem karşıladı canım
Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 22.146 12.092 498 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi silenzio #62 silenzio .!.: Babaannem,Dedem karşıladı canım Genişletmek için tıkla... yazık değil mi o paralara,gitmeyeceğin dersaneye niye kayıt oluyorsun,ne zorluklarla kazanılıyor o paralar
silenzio .!.: Babaannem,Dedem karşıladı canım Genişletmek için tıkla... yazık değil mi o paralara,gitmeyeceğin dersaneye niye kayıt oluyorsun,ne zorluklarla kazanılıyor o paralar
silenzio Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2011 1.956 28 0 Eskişehir 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi silenzio #63 Egem .!.: yazık değil mi o paralara,gitmeyeceğin dersaneye niye kayıt oluyorsun,ne zorluklarla kazanılıyor o paralar Genişletmek için tıkla... şimdiki aklım olsa.. Hepsine günü gününe giderdim.. Doğru söylüyorsun..
Egem .!.: yazık değil mi o paralara,gitmeyeceğin dersaneye niye kayıt oluyorsun,ne zorluklarla kazanılıyor o paralar Genişletmek için tıkla... şimdiki aklım olsa.. Hepsine günü gününe giderdim.. Doğru söylüyorsun..
Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 22.146 12.092 498 9 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi silenzio #64 silenzio .!.: şimdiki aklım olsa.. Hepsine günü gününe giderdim.. Doğru söylüyorsun.. Genişletmek için tıkla... bende üvey baban karşıladı da gıcıklığına yaptın zannettim
silenzio .!.: şimdiki aklım olsa.. Hepsine günü gününe giderdim.. Doğru söylüyorsun.. Genişletmek için tıkla... bende üvey baban karşıladı da gıcıklığına yaptın zannettim