Dun Aldatilmisim

canim yaniyor iste. ben iki kez yasadim bu ihaneti. ondan incekide yapmisti. yeter yaa ben dunyaya ihanete ugramak icin mi geldim?

duaların kabul olmadı diye bakma duruma
Allah seni kurtarmış bence
seni haketmiyormuş ve sana da bu şekilde göstermiş Allah.
bence duaların kabul olmuş canım ucuz kurtulmuşsun
şerde hayır ara lütfen
bu kadar canim yanarak olmasaydim sevgi bitseydide ayrilsaydik. bu ihanet benim hem kendime guvenimi kirdi. hem erkeklere guvenimi kirdi hemde cok vanim aciyor

bu kadar canim yanarak olmasaydim sevgi bitseydide ayrilsaydik. bu ihanet benim hem kendime guvenimi kirdi. hem erkeklere guvenimi kirdi hemde cok vanim aciyor

kendine güvenini kırmaz ama bundan sonraki ilişkilerinde olması gereken güvenini yokedecek..
bu bi gerçek malesef canım. umarım güçlü kalır çabuk toparlanırsın

Zamanlar bu duruma alışacaKsın; bununladA yaşamayı öğreniceksin

intikam almaya çalışma birde boşuna beddu etme çünkü hiçbir beddua tutmuyo malesef

onlaR her şeyi yapıyolar ve sonrasındadA hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam Ediyolar oyüzden bu kısma takma fazla kenDini rAhAtlatmaya içinde onu unutmaya çalış zordur bilirim çok iyi bilirim

kendine güvenini kırmaz ama bundan sonraki ilişkilerinde olması gereken güvenini yokedecek..
bu bi gerçek malesef canım. umarım güçlü kalır çabuk toparlanırsın

off keske su an onu unutsaydim. keske hic sevmeseydim. hatriladikca deliye donuyorum. ne kadar zormys buyumekm keske hep cocuk kalsaydim. tek derdim okulum oyuncaklarim olsaydi

Hayirr sakin öyle bisey yapma.. onuda artik düsünme ya yeterince igreniyosundur ondan.. bana layik degilmis de unutmaya calis artik onu tatlim.. bende 20 yasindayim empati kuruyorum da.. ben senin gibi hirs yapmazdim intikam falanda düsünmezdim aksine Allah'a şükrederdim..
Kuranda "Nûr Suresi"nde şöyle yaziyor:
"Kötü(pis kadınlar, kötü(pis) erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır.[386] O temiz olanlar, iftiracıların söyledikleri şeylerden uzaktırlar. Onlar için bir bağışlanma ve bolca verilmiş iyi bir rızık vardır. *.
Yani demek istedigim Allaha sükret baksana her iste/şerrde bir hayır vardir iyi ki de böyle olmuş ve görmüşsün nasil biri oldugunu.
Ve yine ayni surede şunu da diyor Allah:"Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir. Bu, müminlere haram kılınmıştır"
Baksana Allah korusun zina ettigini bilmeyip evlenseydin baştan haram olan bişey olurdu ve evliliğin zaten iyi gitmezdi..
Bunlardan anlasiliyor ki sen cok daha iyi birine layiksin inşaAllah çıkar karşına senin gibi biri.. o yüzden özellikle simdiden sonra adkmlarina dikkat et yani karsina kendin gibi birinin cikmasini istiysan..
bi söz daha vardi "eger dualarin kabul olmuylsa üzülme, Allah'ın senin icin daha iyi planlari vardir" diye.. iste böyöe pozitif bak hayata tatlım.

bazen kimki o? onun icun uzulcek diilim diyorum bazende cok agliyorum duygularimda dengesizlesti. en kucuk seyde agliyorum Allahim sen beni sevmiyorsun o kadar dua ettim bana ihanet etmesin dedim neden dualarim kabul olmadi diye agliyorum. ben boyle biru diildim asla hep sukur ederdim. ama artik acin kendine buyuk geliyor kaldiramiyorum

dogry diyosun. emin ol bende senun gibiydim hep sukur ederdim bi suru sey atlattim ben. ama diyorum ya artik kaldiramiyorum yukum omuzlarima agir geliyor altinda eziliyorum. buda bir imtihan ama yeter canim aciyor. hayallerim yikildi. guclu duramiyorum

Seni çok iyi anlıyorum insana en çokta hazmedemediğin duygular koyuyo ya biliyorum ben de aldatıldım hem deçok daha kötü bir şekilde, ve seninki pişmanım falan diye itiraf etmiş benimki inkar edip birde tehdit etmişti oysa ki hep şükrederdim çok mutluyum bilmemne diye ama olmadı işte.

Ondan nefret ediyodum nefes bile almasına dayanamıyodum aslında hala dayanamıyorum benim hayallerimi böylesine yıkan birisi nasıl nefes alıp gülebilir diye içim içimi yiyo ama elimden de birşey gelmiyo. Çocuğa nezaman beddua etsem başıma birşey geliyo ya şaka gibi İçine sindiremiyosun biliyorum ama yavaş yavaşta olsa intikam almak yerine bu yapılanları unutmaya çalış.

kendine inan.. ben sana inaniyorum toparlancaksin gücleneceksin eskisinden dahada güclü olcaksin hatta.. aetik neden nicin onlari düsünme ileriye bak.. en iyi arkafasin kimse ona söyle yada kiz kardesin varsa derdini paylas.. ben seninle gurur duyuyorum gerçekten. . O yüzden hicte kendinden nefret etme gönül rahatligiyla anlat en yakin buldugun kisiye ki dertlesmek cok güzel ve rahatlatici bisey.. burdanda dertlesiyoszn tabiiki buda güzel bisey ama yakinindan biriyle sertlessen birlikte aşsaniz bu zor zamani en iyisi olur mesela o arkadaşın unutturmak icin seninle sürekli disari biyerlere cikabilir.. gercekten böyle seyler ise yariyor..
ve asla isyan etme. . Sen imtihanini basariyla sonuclandirdin inşaAllah ve Allah bunun mükafatini kesinlikle vercek.. daha da imtihanlar cikabilir karsina baska konuda olabilir.. ama Allahtan geldigini düsünürsen sinandigini düsünürsen senin icin daha kolay olur atlatmak..
bide daha kötü durumda olan nice insanlar var onlari düsün.. Eğer onlar toparlaniyosa sendr yapabilirsin bunu.. derdi veren Allah dermaninida verir tatlim

zaten unutmaktan baska carem yokki? ilk pismanjm dedi. sonrada sen yaptin sen yatmadin bende baskasiyla oldum dedi. cok avi gercekten. ne hali varsa gorsun. bir gun ayaklarima kapandigi gunu gorucem Insallah. her sey bu kadar zor olmak zorunda mi? (

Son düzenleme:

toparlanicam Allahin izniyle. yok kimseye anlatamam kendim yapmis gibi utaniyorum. sanki soylersem gururum kirilir. yalniz atlaticam bunuda. gecen seferde yalnizdim. tabi simdi sizde varsiniz tamda yalniz kaldim sayilmam. burasi bana iyi geliyor. calismak istiyorum ama calismama daha bi yil var. yasadigim yerse kucuk cikip kafa dagitacak bi yer yok. sadece kknin yardimiyla atlata bilirim bunu canim

zaten unutmaktan baska carem yokki? ilk pismanjm dedi. sonrada sen yaptin sen yatmadin bende baskasiyla oldum dedi. cok avi gercekten. ne hali varsa gorsun. bir gun ayaklarima kapandigi gunu gorucem Insallah. her sey bu kadar zor olmak zorunda mi? (

ya birde şu tuhaf tavırları yok mu, seni suçlayan falan anlayamıyorum gerçekten . Allah'ından bulsun hepsi boşver sen geleceğine bak. İnş çok çok yükselirsin de oda sadece bakmakla yetinir.

ya birde şu tuhaf tavırları yok mu, seni suçlayan falan anlayamıyorum gerçekten . Allah'ından bulsun hepsi boşver sen geleceğine bak. İnş çok çok yükselirsin de oda sadece bakmakla yetinir.

Insallah canim. Allah bildigu gibi yapsin onu. pismanda kendi icinde kendinu rahatlatiyor iste. kendiaine itiraf edemiyor onun yuzunden bittigini. oule soyleyerek kendini rahatlatiyor

sirf disari cikip yürüyüs yapmak da iyi gelir.. ozaman arkadasina söyleme ama bunaldim disari çıkalım de yada öylesine cikalim de..
burde tatlim ya öyle "gururum kirilir" diye düsünmen yanlis..bsen mi yaptinda gururun kirilcak.. aksine üstüne basa basa "bana layik degilmis" diyebilirsin.. ha dersen bosver onun kusurunu baska birine anlatmak istemiyorum ne hali varsa görsün ozaman anlarim ama diger şekilde düşünmek çok yanlış ve yipratici.. her koyun kendi bacagindan asilcak.. sen onun yaptigi yanlistan asla sorumlu değilsin

Insallah canim. Allah bildigu gibi yapsin onu. pismanda kendi icinde kendinu rahatlatiyor iste. kendiaine itiraf edemiyor onun yuzunden bittigini. oule soyleyerek kendini rahatlatiyor

Aynen öyle canım ya boşversene sen onu artık. Bu evlenincede yapardı bunu bence bahanesi olmuş. Allahın sevdiği kuluymuşsun öyle düşün

çok şükür ki evli değilmişsiniz ve çocuğunuz yok canım boşuna üzülme geçip gidecek bu günler ve ileride karşına adam gibi biri çıktığında iyi ki diyeceksin hakkında her şeyin hayırlısı olsun

evet onun kusurunu kimseye soylemek istemiyorum ne yaptiysa yapti. tek istedihim bu gunleri atlatmak. ne zor yaa bu aldatilmak hissi. sanki insani diri diri gomuyorlar. Allah kimseye yasatmasin

o gun gelecek mi ya? benimde karsima sadik asik beni benden cok sevecek biri cikacak mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…