- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Ne kadar basitmis. Halaa inanamiyorum. Sanki ruyadan uyanicam her sey biticek. Bundan sora nasil davranmaliyim ben?
seni öldürürüm dedi ha :))) kusura bakmayın sinirden gülüyorum.
pislik.. kendisine yapılamaz ama kendi yapar, oh ne ala.
ayrıca, intikam falan düşünmeyin. Allah'a havale edin. ve unuttuğunuzda, umursamadığınızda hayatınıza güzel bir şekilde devam ettiğinizde asıl intikamı almış olacaksınız. karşınızdakiyle de aynı seviyeye düşmemiş olacaksınız.
ha ayrıca, ben de aldatıldım ve çok kişiye anlattım, çok da rahatladım, iyi geldi. benim ne suçum var? sizin suçunuz ne?
zamanla acınız geçecek...
sana ulaşabileceği her yolu kapatıp yoluna bak bu kadar, intikam falan boş iş, dediğim gibi seni yatakta başkasıyla basmadıkça canı yanmaz ki o durumdada canı yanmaz kızar sadece başka bi erkeğe tercih edildiği için, gerek yok kendinden doğrularından ödün vermeye
Erkeklerde var bir salaklık ya ! Yakalansa anlayacağız birde kendi itiraf ediyor. Hem buna kim inanır kız aradı hoşlanıyorum dedi sonra eve davet etti bu inandırıcı değil
Ne yapayim? Her yerden silip yokmu okayim yoksa mutluluk pozlarimi vereyim. Gercekten kafam cok karisik. Sanki hic sevemeyeck gibi hiss ediyorum. Yada hep aldatilicak gibi hiss esiyorum
Hislerin çok normal.. Aldatılan herkes (kadın-erkek fark etmez) önce karşı cinsten nefret eder,bir daha asla sevmeyecekmiş gibi hisseder ben de :) geçecek bunlar...
Yok olma niye yok olasın,sen utanılacak bir şey yapmadın.. Onu yok say.. sil her şeyden face falan... mutluluk pozlarını verebilirsin.. abartmaya gerek yok.yaşamına devam et.kendine oyalanacak bir şey bul..ararsa açma.msj atarsa ahlak,şeref,haysiyet,onur,gurur gibi kelimeleri iyice bir öğrensin sindirsin belki insan yerine koyabileceğini yaz.. o da belki... bir daha cvp verme..
hayatın pislik dolu beni bulaştırma da diyebilirsin...bu gibi ağır ama ince cümleler çok fena içine oturur..
durumumuz 1 -1 oldu ........... bu gercekten cok koyar onaOnunla barışsan dahi ilişki eskisi givi olmaz.......aklına geldikçe görüşmek istemeyeceksin..........ben evliyken evle ilgilenmeyi bile bırakmıştım........yemek de yapmıyordum..................insanın o kadar hayat enerjisini söndürüyor
Yarın ona mesaj at.........durumumuz 1 -1 oldu de...........defolsun gitsin..........boşuna senin kafanı karıştırmasın
durumumuz 1 -1 oldu ........... bu gercekten cok koyar ona
Sakin ama sakin affetme...
Sakin onun gibi ucuzlasma da...
Sadece onu terket ve yasamina devam et...
Zor biliyorum ama yap, sonra iyi ki boyle yapmissin diyeceksin...
Ilk teklifte kosa kosa gidecek biri, midesiz, sadakat nedir bilmeyen, zavalli biri icin daha fazla zaman harcama...
Ne kadinlar var burada oku, iki cocukla kac yillik evliliklerini bir kalemde siliyorlar...
Sen de aynisini yap, seni hakeden biri ile ol, uckur sevdalisi bu pislikle degil...
Ben boşanırken beni bir daha rahatsız etmesin diye durumu eşitledik demiştim........kimbilir belki inanmamıştır.........beni bir daha aramamıştı
Bende bunu yapicam(
Bende aynini sana yapicam intikam alicam dedim.seni oldururum dedi.inanirmisiniz kizlar bende onubaldatmak istiyorum.canimi acisi gecmiyor
Off cok koyu bi duygu. Ben anlatamam kimseye. Gercekten cok yalnizim. Dayanamiyorum ilk ogtendigim an kendime zarar verecektim nerfeyse
Affetmiycem. Bu durumu atlatmak isyiyorum. Sanki hic sadik erkek ypkmus gibi dusunuyorum. Hic mutlu olmuyacak gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?