Dun Aldatilmisim

Gercektenmi? Cok guzel geldi bu mesaj. Kendimi toplamam icin yardim edin bana. Aldatmayan erkek varmi? Gercektem seven ? Adam gibi adam? Hayal gini geliyor. ;(

Böyle bir insandan intikam almak bile o güzel zamanını zehirler..

Boşver gitsin , Allah'a yakın bana uzak olsun de geç git..

aldatmak kötüdür değil mi,karşındaki harika biri de olsa bi pislik de olsa,kimse bunu hak etmez....sen de onu aldat diyenler, karşısındaki bi hata yapmış yapmaması gereken bi şey ve aynı şeyi arkadaş da ona yaparsa haklıyken haksız duruma düşer bir.ikincisi bu onu önemsemek anlamına gelir artık koyver gitsin arkadaşım için yansa da canın acısa da onu yok say,bu en hayırlısıdır emin ol.üçüncü ve en kötü ihtimal hergün gazetelerde neler okuyoruz(annemleştim) bi şey yapacağından değil de gerçi ya yaparsa ortalık manyak kaynıyor.

Durumun olumlu tarafından bakacak olursak .. iyi ki evlenmeden önce böyle bir durumla karşılaştınız .. Balık baştan koktu.. O sizi hak etmemiş ki görmüş oldunuz .... Umarım her şey daha güzel olur gelecekte sizin için ..

Bazı arkadaşlar sen de aldattım de falan demiş de bence sakın böyle bir şey yapma. Köpekle köpek olunmaz bu 1 böyle bir pislik daha sonra gider sağda solda konuşur önüne çıkarsa ilerde çok üzülürsün o beni aldattı der başkasıyla bastım der bilmemneydi der vs bu da 2

Eğer ille çok canı yansın istiyorsan unutacaksın yoluna bakacaksın. İnsanlardan senin çok mutlu olduğunu duyacak o zaman kendinin bir p.k olmadığını anlayacak.

Engelledim onu her yerden

iyi olmuş.. şimdi işin ciddiyetini anlar..

canım tabi aldatmayan,dürüst adam gibi adam vardır olmaz mı.. doğru insanı bulduğunda çok mutlu olacaksın..bu günlerine güleceksin,ne safmışım boşuna üzülmüşüm diye.. geçecek hepsi..

biraz zaman ver kendine.. sakinleş. bırak herkes kendi pisliğinde boğulsun. seni çok güzel bir gelecek bekliyor hiiçç merak etme

Gercektenmi? Cok guzel geldi bu mesaj. Kendimi toplamam icin yardim edin bana. Aldatmayan erkek varmi? Gercektem seven ? Adam gibi adam? Hayal gini geliyor. ;(

Aldatıyor; çünkü IQ'su düşük

Sadakatsiz erkeklerin IQ seviyelerinin eşlerini aldatmayanlardan düşük olduğu ortaya çıktı.

İngiliz Daily Telegraph gazetesinin haberinde, "London School of Economics and Political Science" üniversitesinde görevli bilim adamlarının yaptığı araştırmanın, zeki erkeklerin evrimden ötürü karılarını aldatma olasılıklarının zeki olmayanlardan daha az olduğunu gösterdiği bildirildi.

Dr Satoşi Kanazawa'nın sonuçları "Social Psychology Quarterly"nin mart sayısında yayımlanan araştırması, IQ seviyesi yüksek erkeklerin, tek eşliliğe kendilerinden daha az zeki erkeklere oranla daha fazla değer verdiklerini ortaya koydu.

Kanazawa, çalışması çerçevesinde ABD'de binlerce genç ve yetişkinin IQ'larıyla sosyal davranışlarını inceleyen iki kapsamlı araştırmadan yola çıkarken, "Ampirik inceleme, erkeklerin zekaları arttıkça monogami ve tek eşliliğe, daha az zeki erkeklerden daha fazla değer verme eğiliminde olduklarını gösteriyor" dedi.

Zeka ve monogami arasındaki ilintinin kökenlerinin evrimde yattığını savunan Kanazawa, önüne gelenle cinsel ilişkide bulunmaya programlanmış ilk insanların tek eşlilikten çok az fayda sağlayacağını, ancak modern dünyanın, erkeklere böyle bir evrimsel fayda sağlamadığını kaydetti.

Sabah Haberi

Ben buna inananlardanim, tabi ki yuzde yuz kesin bilgi gibi soyleyemem ama en azindan derim ki aptal olan, iki adim otesini goremeyen, kaybedecegi seyleri kestiremeyen erkeklerden uzak durun. Akilli, kompleksiz, iyi aile terbiyesi almis, kadina saygi duyan bir erkek cikar karsiniza, merak etmeyin...
Su an boyle dusunmeniz cok normal, ilk sok bir gecsin...
Her sey yoluna girecek...

Kanıtlanmasına gerek yok aldatan erkek/ kadın zaten beyinsizdir, kalpsizdir.

Hem o ne biçim iş öyle, biri beni arayacak senden hoşlandım diyecek evine gideceğim?

Bunu yapan kişi midesizdir, özürlüdür

Başka ne denir ki

Cok sagolun arkadaslar. Gercekten iyi geldiniz. Dik durucam her zaman. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin. Amin.

aldatılmak senin suçun değil,o senden daha güzel daha iyi vs olduğu için na gitmedi.karakteri buydu sadece.sinema yıldızı en güzel kadınlardan,anadoluda bi lokma ekmeğe bile sevinen pırıl pırıl yürekli kadınlara kadar bi çok insan aldatılıyor.insan sinderemeyeceğini düşünüyor.ellerini düşünüyorsun mesela başkasına mı dokundu diyorsun.canın acıdığı için acıtmak istiyorsun.ama sonra sakinleşiyorsun.uzaklaşıyorsun.öfken yerini buz gibi bi duyguya bırakıyor.bu duyguyu geneliyorsun hatta herkes yapar diyorsun..ve ta taaa karşına öyle biri çıkıyor kiiiii iyi ki o olmamış diyorsun.
şu an kötü hissettiğini biliyorum ama geçecektir.sadece öfkene yenilmemeni öneriyorum sana haddim olmayarak.

Tam tarif ettigin gibi dusunuyorum. Canim aciyor. Hatta ben bunu hak ediyormusum diyorum. Hep boyle olacak gibi geliyor. Nefret ediyorum ya kendimden yasadiklarimdan

Tam tarif ettigin gibi dusunuyorum. Canim aciyor. Hatta ben bunu hak ediyormusum diyorum. Hep boyle olacak gibi geliyor. Nefret ediyorum ya kendimden yasadiklarimdan

bu seninle alakalı bi durum değil gerçekten.bunu kimse hak etmez.sen dünya güzeli de olsan eğer karşındaki yapacaksa yine yapar.olay senin ona yetmen ya da yetmemen değil.sen doğru ol,hak ettiğin sevgiyi Rabbim karşına çıkaracaktır.Süreç zor olacak.
O kızla karşına çıkıp vıcık vıcık pozlar verebilir.
Boş bi anında arayıp geri dön martavalları okuyabilir.kafan bulanabilir geri mi dönsem diye düşündürecek kadar pişman rolleri yapabilir.
Ama affettiğinde her şey başa sarar.Olayın içinden çıkamazsın.
Zamanla acılarının azaldığını hissedeceksin.Daha az düşüneceksin,daha az üzüleceksin.
Bir gün uzun süredir aklına gelmediğini anlayacaksın için buz gibi olacak.
Karşına başka adamlar başka aşklar çıkacak...
Böyleleriyle uğraşmaya değmez.

Allah a havale ediniz yarına bırakır ama yanına bırakmaz .bir kadının gözyaşlarını yaptığı fenalıkla akıtan bir adama melekler lanet edermiş evet geçiyor başta kendinize yapılan bu aşağılık davranışı sindirmekte zorlanıyorsanız ama bu tamamen sizden bağımsız ve karşı tarafın defolu kişilik ve ahlak anlayışıyla alakalı en güzeli ise gün gelecek bütün bu yaşadıklarınızı yok saymanıza vesile olacak biri çıkacak karşınıza inş.bugün burada altadılmayla ilgili okuduğum 3. konu Allah ıslah etsin böylelerini Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Son düzenleme:
Ben boşanırken beni bir daha rahatsız etmesin diye durumu eşitledik demiştim........kimbilir belki inanmamıştır.........beni bir daha aramamıştı

Bu arada yanlış anlaşılmak istemiyorum.........benim yaşadıklarım çok travmatikti.........ilk erkek arkadaşımla evlenmişim..........benimle evlenmek için ne diller dökmüş bir herif............birgün onu yakaldığımda bana sarışın tenine teninin değmeden yapamadığını söylemişti.........ben de bu cümlenin ne anlama geldiğini anlamamıştım.....o kadar çok severdi beni.........karşısında kendimi tutamayıp hıçkıra hıçkıra ağladığımdaysa benim şerefsiz sadece gülüyordu.........ne yapsaydım yanına mı bıraksaydım.............

En iyi görmezden gelerek canını acıtabilirsin.
Hiç var olmamış gibi davranacaksın.
Bakışlarınla ezeceksin. Köpek gibi sürünsün acınası yaratık!

Canım çok zor bi durum ama unutamiyorum deyip tekrar dewam edersn daha da mutsuz olursn bu konuyu her zaman acarsn ve huzurunuz kalmaz yani hep diken üstünde olmaktansa bitir.
Onun canını yakmak istiyorsnda üzüldüğünü ona belli etme onu tamamen sildigini belli et ona. Facende ekliyse hala mutlu sözler yaz sonuna gülücük falan koy :)

Insallah canim. Umarim dedihin gibi olur ve cabuk unuturum. Umraim karsima durust insanlar cikar. Beni seven deyer veren ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…