- 18 Ocak 2014
- 1.378
- 4.535
- 408
Oyle bi sey yapamamki ben zaten sadece canini yakmak istiyorum. O aciyi yasatmak istiyorum
Ortadan kaybolman sana ulasamamasinı sağlaman canını yakacaktır... Bırak kendi kendine ıftira etmeyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle bi sey yapamamki ben zaten sadece canini yakmak istiyorum. O aciyi yasatmak istiyorum
Sadik erkek var, yok diyene inanma, o ayrilma gucu olmayan kadinlarin uydurmasi...
Ilk soku atlatinca, yaptigin icin, ozsaygin icin, kararliligin icin mutlu olacaksin...
Ne hali varsa gorsun...
Sen kendine gelince bu guven probleminde buyuk olcude ortadan kalkar...
Az bucuk kalan olursa da guzel bir iliski ile zamanla ucar gider...
Her sey guzel olacak merak etme...![]()
Ortadan kaybolman sana ulasamamasinı sağlaman canını yakacaktır... Bırak kendi kendine ıftira etmeyi![]()
Tamam canim. Oyle bisey yapamam zaten. Engelledim her yerdenBöyle bir insandan intikam almak bile o güzel zamanını zehirler..
Boşver gitsin , Allah'a yakın bana uzak olsun de geç git..
Engelledim onu her yerden![]()
Gercektenmi? Cok guzel geldi bu mesaj. Kendimi toplamam icin yardim edin bana. Aldatmayan erkek varmi? Gercektem seven ? Adam gibi adam? Hayal gini geliyor. ;(
Tam tarif ettigin gibi dusunuyorum. Canim aciyor. Hatta ben bunu hak ediyormusum diyorum. Hep boyle olacak gibi geliyor. Nefret ediyorum ya kendimden yasadiklarimdanaldatılmak senin suçun değil,o senden daha güzel daha iyi vs olduğu için na gitmedi.karakteri buydu sadece.sinema yıldızı en güzel kadınlardan,anadoluda bi lokma ekmeğe bile sevinen pırıl pırıl yürekli kadınlara kadar bi çok insan aldatılıyor.insan sinderemeyeceğini düşünüyor.ellerini düşünüyorsun mesela başkasına mı dokundu diyorsun.canın acıdığı için acıtmak istiyorsun.ama sonra sakinleşiyorsun.uzaklaşıyorsun.öfken yerini buz gibi bi duyguya bırakıyor.bu duyguyu geneliyorsun hatta herkes yapar diyorsun..ve ta taaa karşına öyle biri çıkıyor kiiiii iyi ki o olmamış diyorsun.
şu an kötü hissettiğini biliyorum ama geçecektir.sadece öfkene yenilmemeni öneriyorum sana haddim olmayarak.
Tam tarif ettigin gibi dusunuyorum. Canim aciyor. Hatta ben bunu hak ediyormusum diyorum. Hep boyle olacak gibi geliyor. Nefret ediyorum ya kendimden yasadiklarimdan
Ben boşanırken beni bir daha rahatsız etmesin diye durumu eşitledik demiştim........kimbilir belki inanmamıştır.........beni bir daha aramamıştı
bu seninle alakalı bi durum değil gerçekten.bunu kimse hak etmez.sen dünya güzeli de olsan eğer karşındaki yapacaksa yine yapar.olay senin ona yetmen ya da yetmemen değil.sen doğru ol,hak ettiğin sevgiyi Rabbim karşına çıkaracaktır.Süreç zor olacak.
O kızla karşına çıkıp vıcık vıcık pozlar verebilir.
Boş bi anında arayıp geri dön martavalları okuyabilir.kafan bulanabilir geri mi dönsem diye düşündürecek kadar pişman rolleri yapabilir.
Ama affettiğinde her şey başa sarar.Olayın içinden çıkamazsın.
Zamanla acılarının azaldığını hissedeceksin.Daha az düşüneceksin,daha az üzüleceksin.
Bir gün uzun süredir aklına gelmediğini anlayacaksın için buz gibi olacak.
Karşına başka adamlar başka aşklar çıkacak...
Böyleleriyle uğraşmaya değmez.