• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dun Aldatilmisim

Allah a havale ediniz yarına bırakır ama yanına bırakmaz .bir kadının gözyaşlarını yaptığı fenalıkla akıtan bir adama melekler lanet edermiş evet geçiyor başta kendinize yapılan bu aşağılık davranışı sindirmekte zorlanıyorsanız ama bu tamamen sizden bağımsız ve karşı tarafın defolu kişilik ve ahlak anlayışıyla alakalı en güzeli ise gün gelecek bütün bu yaşadıklarınızı yok saymanıza vesile olacak biri çıkacak karşınıza inş.bugün burada altadılmayla ilgili okuduğum 3. konu Allah ıslah etsin böylelerini Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Cok zor gercekten. Allah karsima kalbime gore birini cikarsin lutfen. Canim yaniyor. Bana dua edermisiniz? Gercekten cok ihtiyacim var yardimlariniza

Bu arada yanlış anlaşılmak istemiyorum.........benim yaşadıklarım çok travmatikti.........ilk erkek arkadaşımla evlenmişim..........benimle evlenmek için ne diller dökmüş bir herif............birgün onu yakaldığımda bana sarışın tenine teninin değmeden yapamadığını söylemişti.........ben de bu cümlenin ne anlama geldiğini anlamamıştım.....o kadar çok severdi beni.........karşısında kendimi tutamayıp hıçkıra hıçkıra ağladığımdaysa benim şerefsiz sadece gülüyordu.........ne yapsaydım yanına mı bıraksaydım.............

Cok kotu yaa bu yaratiklar. Cok kizginim hepsine. Nefret ediyorum hepsinden

En iyi görmezden gelerek canını acıtabilirsin.
Hiç var olmamış gibi davranacaksın.
Bakışlarınla ezeceksin. Köpek gibi sürünsün acınası yaratık!:47:

Evet ben bundan sonra ne yapmaliyim onu duaunuyorum. Uzuldu agladi zirlasi beni seviyor dusunmesin. Kopek gibi pisman olsun istiyorum

Cok zor gercekten. Allah karsima kalbime gore birini cikarsin lutfen. Canim yaniyor. Bana dua edermisiniz? Gercekten cok ihtiyacim var yardimlariniza
Amin Rabbim sizin karşınıza sevdiği kullarından çıkarsın inş. tabiki ne demek dua edeceğim sizin için

Canım çok zor bi durum ama unutamiyorum deyip tekrar dewam edersn daha da mutsuz olursn bu konuyu her zaman acarsn ve huzurunuz kalmaz yani hep diken üstünde olmaktansa bitir.
Onun canını yakmak istiyorsnda üzüldüğünü ona belli etme onu tamamen sildigini belli et ona. Facende ekliyse hala mutlu sözler yaz sonuna gülücük falan koy :)

Facem yok. Whatsapim var ordan da engelledim. Beni goremezmi simdi? Nasil yapsam?

Insallah canim. Umarim dedihin gibi olur ve cabuk unuturum. Umraim karsima durust insanlar cikar. Beni seven deyer veren ......

Çıkacak,sen doğrudan şaşma yeter.Bundan öğreneceğin bi şey var belki.Belki bu bi sınav.Bunu asla bilemeyiz ama şunu biliriz ki sen dürüstsen Allah mükafatını karşına çıkarır ama bu gün ama yarın.Bunu şu durumda öğrenmen bile sevinilecek bi şey.Ya evli olsaydın,çocuklu ya da?Şükret,dua et...O insan karşına çıkacak bir gün.O da bi yerlerde seni bekliyor ya sonuçta.Hayatının aşkı şu an kim bilir nerde ne yapıyordur.Bunu şu an idrak etmen biraz zor belki bu nelerden bahsediyor diyorsundur bile fakat o insanla karşılaşınca şu yazdığımı hatırlar gülümsersin:)))

Çıkacak,sen doğrudan şaşma yeter.Bundan öğreneceğin bi şey var belki.Belki bu bi sınav.Bunu asla bilemeyiz ama şunu biliriz ki sen dürüstsen Allah mükafatını karşına çıkarır ama bu gün ama yarın.Bunu şu durumda öğrenmen bile sevinilecek bi şey.Ya evli olsaydın,çocuklu ya da?Şükret,dua et...O insan karşına çıkacak bir gün.O da bi yerlerde seni bekliyor ya sonuçta.Hayatının aşkı şu an kim bilir nerde ne yapıyordur.Bunu şu an idrak etmen biraz zor belki bu nelerden bahsediyor diyorsundur bile fakat o insanla karşılaşınca şu yazdığımı hatırlar gülümsersin:)))

Inaniyorum aslinda hayatimin aski beni bekliyor ama oyle durumdayimki suan beni bekledigini gozumle gorsem inanirim ancak :))

Adı herif .. Böylelerini bi piii..lerinden tavana assmak lazım.. !!!! Böyle bi erkekle asla devam edilmez ... yol ver gitsin .. Eminim önüne şeni gerçekten mutlu edicek biri çıkar arkadaasım ....

sana ben de aynısını yapacağım dediğinde seni öldürürüm lafını mesajla mı yoksa telefonda mı söyledi? eğer savcılık bunu bulabiliyorsa git savcılığa şikayet et. intikam diyorsun ya...

diğer konuda okudum sevgilin öpüşmek istemiş ama
sen istememişsin iyiki istememişsin demekki diğer iğrençliklere özenip seni aldatmış allah onu kahretsin sen gidip sakın
intikam alcam hata yapma masumluğunu koru elbet allah gönlüne göre verir

diğer konuda okudum sevgilin öpüşmek istemiş ama
sen istememişsin iyiki istememişsin demekki diğer iğrençliklere özenip seni aldatmış allah onu kahretsin sen gidip sakın
intikam alcam hata yapma masumluğunu koru elbet allah gönlüne göre verir

Evet iyiki istememisim. Allaha havale ediyorum onu.

sana ben de aynısını yapacağım dediğinde seni öldürürüm lafını mesajla mı yoksa telefonda mı söyledi? eğer savcılık bunu bulabiliyorsa git savcılığa şikayet et. intikam diyorsun ya...

Telefonda soyledi hemde kac kere. Yok onu yapamam ailem bilmiyor kimseye soylemiyecegim.sadece ayrildik diycem. Onun yerine ben utaniyorum yaa . Gururuma yediremiyorum

canın yanıyormuş ve intikam almak istiyoemuşsun yaa, sana bi abla tavsiyesi ( benim yaş 29 senden büyüğümdür sanırım die nacizane böle bişey dedim, haddimi aştıysam affola ) onu görmezden gelmek, hatta hayatına hiç girmemiş gibi davranmak kadar onun canını yakacak hiçbişey yok inan bana :34:

biz aynı arkadaş ortamındaydık ilk sevgilimle, beni bizim sınıftan başka bir kızla aldattı, öğrendigim an onu hiç tanımıyormuş gibi, hiç hayatıma girmemiş gibi davrandım, ki bunu onun canını acıtmak için deil kendi acımı hafifletmek için yaptım, aylar sonra bi arkadaşıma demiş ki " hep gelip suratıma tükürmesini bagırıp çağırmasını bekledim, onu her gördüğümde içim hop ladı gelecek bişey yapacak die, ama o hiçbişey yapmadı ya, meger ne güzel kalbi varmış onun ne kadar çok sevmiş beni, ben ona en büyük acıyı yaşatırken o agzını açıp hiçbişey demedi, şimdi çok pişmanım onu kaybettigim için " demiş. inan bana dünyada bu sözleri duymaktan buyuk intikam yok :34:

canın acıyordur doğrudur, ama unutmak zorundasın, o başka bir kadının tenini sana olan aşkına tercih etti, şuan bunu düşünmek canını yakıyo olabilir ama gerçek bu, inan bana bo karakterdki bi insanla dakika harcasıgına degmez yol ver gitsin :34:

ve evett aldatmayacak erkek var, sadık erkek var, seni mutlu edecek erkek var :34: yeter ki gözünün önünden o adamı def et de seni hak eden insan geldiginde seni bulabilsin :34:

canın yanıyormuş ve intikam almak istiyoemuşsun yaa, sana bi abla tavsiyesi ( benim yaş 29 senden büyüğümdür sanırım die nacizane böle bişey dedim, haddimi aştıysam affola ) onu görmezden gelmek, hatta hayatına hiç girmemiş gibi davranmak kadar onun canını yakacak hiçbişey yok inan bana :34:

biz aynı arkadaş ortamındaydık ilk sevgilimle, beni bizim sınıftan başka bir kızla aldattı, öğrendigim an onu hiç tanımıyormuş gibi, hiç hayatıma girmemiş gibi davrandım, ki bunu onun canını acıtmak için deil kendi acımı hafifletmek için yaptım, aylar sonra bi arkadaşıma demiş ki " hep gelip suratıma tükürmesini bagırıp çağırmasını bekledim, onu her gördüğümde içim hop ladı gelecek bişey yapacak die, ama o hiçbişey yapmadı ya, meger ne güzel kalbi varmış onun ne kadar çok sevmiş beni, ben ona en büyük acıyı yaşatırken o agzını açıp hiçbişey demedi, şimdi çok pişmanım onu kaybettigim için " demiş. inan bana dünyada bu sözleri duymaktan buyuk intikam yok :34:

canın acıyordur doğrudur, ama unutmak zorundasın, o başka bir kadının tenini sana olan aşkına tercih etti, şuan bunu düşünmek canını yakıyo olabilir ama gerçek bu, inan bana bo karakterdki bi insanla dakika harcasıgına degmez yol ver gitsin :34:

ve evett aldatmayacak erkek var, sadık erkek var, seni mutlu edecek erkek var :34: yeter ki gözünün önünden o adamı def et de seni hak eden insan geldiginde seni bulabilsin :34:

Cok tesekkur ederim canim. Sende yasamissin bu durumu. Cok zor gercekten. Ben ona senin yaptiginin aynisini yapicam.senin canini aciticam.oda seni oldururm.raziyim cezami cekmeye dov sov ama oyle bi sey yapma dedi. Bende telefonu kapadim engelledim.her yerden. Asla uzulmuycem ve cok guclu duracagim karsisinda. Whatsapdan engelledim ben onu ayni zamanda teldende. Whatsapdan beni gorurmu ?

Back
X