Yatak Odası Dekorasyonu dün aldığımız yatak odası takımı :)

aaaayyy harikaa tam istediğim renk model desen ama şifonyer biraz cırtlak mı kaçmış ne bide çekmecelerinin tutmalık yerleri varya çiçek deseni gibi olamayabilirdi

Son düzenleme:
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah.

günün moda renkleri ancak çocuklu aileler için ahşapları çok ve/veya sivri kenarları olan mobilyalar hep beni korkutur çarparlar düşerler diye. o yüzden şu mobilya gömmeli karyolaları hiç tutmadım ama kaç senedir üretildiğine göre mutlaka +ları vardır.
ayk. detayı çok hoş ancak hijyen ve koku açısından yatak odama asla ayk.koymam,
ancak ayakkabı bölümü küçük hurçlar, takılar, minik kutulu eşyalar için ideal.

mutlu mutlu kullanın ....

canım yorumun için çok teşekkürler.. ancak karyola resimdeki gibi olmucak. yani o sivri kısımdan bahsediyorum oraya beyaz deriden baza yapılcak ahşap olmucak yani... ve ayakkabılık detayı yerine raf tercih ettim daha kullanışlı olur diye aynen ayakkabı koymak çok saçma geldi bana da...

valla bayıldım güle güle kullan canım. ama o dolap bana kesinlikle yetmez küçük gibi geldi sanki

teşekkürler esra :)) Alllah sana daha güzelini kısmet eder inşallah :)

çok beğendim güle güle kullanın. ayakkabılık detayına bayıldm ayakkabı aşığı biri olarak :) bende yeni evlendim evimi döşiycez dolabım 6 kapılı mı olsa sürgülü mü bi türlü karar veremiyorum :44:

teşekkür ederim :)) ben de hep sürgülü alcam diyordum hatta bu kapılıyı değiştirip sürgülü yaptırcaktık ama baktım orjinalliği kaybolcak o yüzden vazgeçtim. biraz da yatak odam da alan sorunum olmadığı için de kapılı olması daha cazip geldi. eğer yatak odan genişse bence kapılı olması sorun olmaz diye düşünüyorum canım...

Mobilyalarının ahşap kısmının rengi çok güzel ama beyazla hiç ama hiç uymamış.

çok beğendim benzer bişey almayı düşünüyorum canım, güle güle kullan ahşap ve beyazın uyumu süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…