Yatak Odası Dekorasyonu dün aldığımız yatak odası takımı :)

Ara sayfaları okumadım kusura bakmayın...
Nereden aldığınızı çok merak ettim..
Çünkü istediğim takımın ahşap kısmı bu malzemeden..
Henüz Türkiyede yeni..
Ama üreten firmayla sorun olduğu için alamayacağız..
Sırf bu malzemeden olsa da yaptırırım diyorum artık, bayıldım valla..
Güle güle kullanın inşallah, güzel günlerde...

Çok hoş bir yatak odası canım.Özellikle dolabın kullanışlı olması dizaynı harika.Renk uyumuda cok begendım.Güle güle kullan canım

Ben beğendim yatak odanı canım , Allah huzur ve ağız tadı versin insallah. Benim bir sorum olacak bende nişanlıyım ve bu haftasonu yatak odası mobilya fln bakmaya gideceğiz. Bu standart yatak odası takımlarına bakmıştım bir kere falan, hepsi küçük geliyor bana hem erkek, hem benim eşyalarım nasıl sığacak merak ediyorum. Yatak odamda öyle çok büyük değil boydan boya bir dolap yaptırım. Boş bir odamız olacak heralde oraya birseyler yapılması şart oldu.Hep sığamıcam korkum varda:)

bende çok yatak odası baktım ama istediğim gibi bulamadım 1 yerde buldum oda pahalıydı çok istememe rağmen alamadım bende sipariş verdim eşimle oturduk ihtiyacımıza göre çizdik sende ona göre sipariş ver şimdi dolap kapakları çok güzel ve şık hazırlardan farkı olmuyor.ben Agt kapağın (internetten bakabilirsin) beyaz ve Milano cevizini yaptırıyorum.diğer markalarda farklı Milano cevizler var benim kapak AGT kapak...biz dolabı iki eşit şekilde böldük şifonyer için iki tarafada 5 çekmeceli şifonyer konuldu iç çamaşırları için yani bizim şifonyer dışarda değil dolap içinde kaldı yer kaplamamış oldu.bol bol raf yaptırdık.acelen yoksa 15 gün sonra foto koyabilirim.kolay gelsin.

Ev ayakkabılarını koymak için süper bi fikir valla bayıldım o ayakkabılık fikrine.

Yok acelem yok 15 gün beklerim. Maliyeti ne kadar oldu acaba? Bende çok pahalı bir şey yaptıramam maalesef

Yok acelem yok 15 gün beklerim. Maliyeti ne kadar oldu acaba? Bende çok pahalı bir şey yaptıramam maalesef

benim dolabım oldukça büyük oldu :) 4,40 cm dolap yaptırdık. bizim yatak odası 28 m2 olunca boydan boya dolap yaptırdık.2 komidin 1 aynalı şifonyer toplam 5000 tl tuttu benim bazam vardı o yüzden yatak yada başlık yaptırmadım.senin odan küçükse yarı fiyatı gibi ya da ancak 3000 civarı bişey tutar ama şahane tam istediğin gibi olur.kapak markasına göre değişiyor fiyatlar.benimki yatak odası için ideal olan dedi mobilyacı mesela ben mutfak yaptırdım onu egepres yaptırmıştım oda çok güzel bir marka ve desenleri çok güzel.classi mobilyaya bakmıştım onun mobilyasına hasta oldum ama fiyat farkı çok olunca yaptırmayı tercih ettim ama illa hazır alırım diyorsan classi mobilyaya bakmanı öneririm herşeyi çok kaliteli ve ayrıntılı yapmışlar.süper şık yatak odaları var.benim beğendiğimin ismi panjurlu yatak odası diye geçiyor ama fotosu yok nette mağazaya gitmen lazım.

çok güzel canım güzel günlerde kullanın

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım.. bursa mobsa mobilyadan almıştık.. 9 ay oldu kullanalı hala çok memnunum hiç bi sorun çıkmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…