Dün ameliyat oldum kızlar yardımcı olunn

JamieBeckwith

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
36
9
1
29
kızlar dün ameliyat oldum çok iyi geçti ağrım sızım yok anestezi biraz salak etmişti sadece neyse gözlerim normale göre daha az morardı göz kapaklarım daha doğrusu ve şişler napmam gerekiyo ne zaman geçer acaba bu şey

çift yastık kullan canım yatarken .buz koymayı ihmal etme arada bir evin içinde kalk gez bir kaç dakika da olsa yavaş yavaş .benimde ilk gün bişey yoktu yüzümde ikinci gün balon gibi şişmişti göz kapaklarım alnım yanaklarım.daha sonra hızlı bir sekilde yukardan başlayarak indi en son yanaklar kaldı ve bir kaç gün içinde hepsi geçmişti .biraz sabırlı olup dinlenmene ve güzelce beslenmene bak canım daha hızlı toparlamak için çok geçmiş olsun

Teşekkürler canım hepsini uyguluyorum benimde dün yoktu bugün şiştiler biraz morardılar ve hafif sızıntılarım oluyo burnumdan akıyo ama çok şükür şimdilik hiçbir şikayetim yok

Teşekkürler canım hepsini uyguluyorum benimde dün yoktu bugün şiştiler biraz morardılar ve hafif sızıntılarım oluyo burnumdan akıyo ama çok şükür şimdilik hiçbir şikayetim yok

2 3 gün daha şişlikler devam eder ama sonra hemen iner moralini bozma. dik yastık, buz, arnica krem ve bol bol dinlen keyfine bak :)

Cok gecmis olsun ben ameliyat olmadim ama anneme uzun sure baktigim icin cok iyi o sureci gecirdim.
Buz ve arnica jel inanilmaz derece de hizli iyilestiriyor. Hic korkmayin annemin sadece burun degil yuzundede baska operasyonlar yapildi ozellikle goz cevresinde. Bu sebeple morarma ve sismeler en yuksek derecedeydi. Hatta korktum sanirim 1 ay duzelmez derken 4. ve 5. gun annemle kuafore bile gittik :) endiselenmeyin buz ve ilaclar (dinlenmek) cok iyi gelecektir :)

Arkadasim bende yakin bi tarihte ameliyat olcagim kismetse. Arnica krem nasil ne ne siklikta kullanliyor?? Bide operasyondan once de mi kullanmaya baslaniyodu?? Bu konuda yardimci olursaiz cok sevinirim. Bahsettigniz krem de bu mu resmini yukleyecegim

Ben kullanmadım buz uygulaması yaptım sürekli ve geçiyo bile

birde de dermatix Si jel (15 gr jel) (30 tl sanırım)dikiş yerlerine kullanıyorum iz kalmasın diye (burunun alt kısmına).ne olmaz ne olmaz.ayrıca yine yüzüme güneş koruyucu 30 faktör krem kullanıyorum.ve güneştende kış olsa bile kaçıyorum.iz kalmasın diye.

Mrba öncelikle çok gecmiş olsun bazı sorularım olacak ama inşallah sıkmam sizi nerde ameliyat oldunuz ve kbb cımı yoksa estetik plastik cerrahi doktorumu yaptı. Bide devletmi ozelmi tekrar geçmiş olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…