- 16 Aralık 2015
- 36
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi JamieBeckwith
-
çift yastık kullan canım yatarken .buz koymayı ihmal etme arada bir evin içinde kalk gez bir kaç dakika da olsa yavaş yavaş .benimde ilk gün bişey yoktu yüzümde ikinci gün balon gibi şişmişti göz kapaklarım alnım yanaklarım.daha sonra hızlı bir sekilde yukardan başlayarak indi en son yanaklar kaldı ve bir kaç gün içinde hepsi geçmişti .biraz sabırlı olup dinlenmene ve güzelce beslenmene bak canım daha hızlı toparlamak için çok geçmiş olsunkızlar dün ameliyat oldum çok iyi geçti ağrım sızım yok anestezi biraz salak etmişti sadece neyse gözlerim normale göre daha az morardı göz kapaklarım daha doğrusu ve şişler napmam gerekiyo ne zaman geçer acaba bu şey
Teşekkürler canım hepsini uyguluyorum benimde dün yoktu bugün şiştiler biraz morardılar ve hafif sızıntılarım oluyo burnumdan akıyo ama çok şükür şimdilik hiçbir şikayetim yokçift yastık kullan canım yatarken .buz koymayı ihmal etme arada bir evin içinde kalk gez bir kaç dakika da olsa yavaş yavaş .benimde ilk gün bişey yoktu yüzümde ikinci gün balon gibi şişmişti göz kapaklarım alnım yanaklarım.daha sonra hızlı bir sekilde yukardan başlayarak indi en son yanaklar kaldı ve bir kaç gün içinde hepsi geçmişti .biraz sabırlı olup dinlenmene ve güzelce beslenmene bak canım daha hızlı toparlamak için çok geçmiş olsun
Teşekkürler canım hepsini uyguluyorum benimde dün yoktu bugün şiştiler biraz morardılar ve hafif sızıntılarım oluyo burnumdan akıyo ama çok şükür şimdilik hiçbir şikayetim yok
Sürekli uyuyasım geliyo hafif hafif kestiriyorum hiç bu kadar dinlenmemiştim heralde :)2 3 gün daha şişlikler devam eder ama sonra hemen iner moralini bozma. dik yastık, buz, arnica krem ve bol bol dinlen keyfine bak :)
Sürekli uyuyasım geliyo hafif hafif kestiriyorum hiç bu kadar dinlenmemiştim heralde :)
Arkadasim bende yakin bi tarihte ameliyat olcagim kismetse. Arnica krem nasil ne ne siklikta kullanliyor?? Bide operasyondan once de mi kullanmaya baslaniyodu?? Bu konuda yardimci olursaiz cok sevinirim. Bahsettigniz krem de bu mu resmini yukleyecegimCok gecmis olsun ben ameliyat olmadim ama anneme uzun sure baktigim icin cok iyi o sureci gecirdim.
Buz ve arnica jel inanilmaz derece de hizli iyilestiriyor. Hic korkmayin annemin sadece burun degil yuzundede baska operasyonlar yapildi ozellikle goz cevresinde. Bu sebeple morarma ve sismeler en yuksek derecedeydi. Hatta korktum sanirim 1 ay duzelmez derken 4. ve 5. gun annemle kuafore bile gittik :) endiselenmeyin buz ve ilaclar (dinlenmek) cok iyi gelecektir :)
Ben kullanmadım buz uygulaması yaptım sürekli ve geçiyo bileArkadasim bende yakin bi tarihte ameliyat olcagim kismetse. Arnica krem nasil ne ne siklikta kullanliyor?? Bide operasyondan once de mi kullanmaya baslaniyodu?? Bu konuda yardimci olursaiz cok sevinirim. Bahsettigniz krem de bu mu resmini yukleyecegimEki Görüntüle 1726570
Hmm tesekkur edrim. Kafama gore kullanmayayim ozmanbize doktorumuz ameliyattan sonra verdir. Tabiki recete ile bilgilendirme yapmasi daha dogru olabilir
bu ürün kozmetik bir ürün aslındaHmm tesekkur edrim. Kafama gore kullanmayayim ozman
Ee dr receteyle verio denilmisti. Kozmetik urunler receteyle satilmio bildigim kadariylabu ürün kozmetik bir ürün aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?