o zaman kutlamaya devaaamdün okadar parti yapıldı burada nereye gidiyosun gitme sakın ne hali varsa görsün
yok yok gitmemek en iyisi haklısınızDik durup kararini savunacaksan git ama kirilmasin üzülmesin diye rol yapacaksan sakin gitme cunku iyilik değil kötülük yaparsin..
Seni tehdit eden adama hayir diyemeyeceksin oyle mi?ben kolay kolay hayır da diyemem en iyisi gitmemek öyle değil mi
kafanda bitirdiysen biz ne diyelim.merhaba bayanlar :) dün konumu görenler olmuştur. sevgilimden ayrıldım. üzgün falan değilim hatta üstümden yük kalktı. şimdi bana sürekli mesaj atıyor(ayrılınca kıymete bindim). görüşelim yüzyüze konuşalım falan diye. bende konuşacak bir şeyim kalmadı benim istemiyorum dedim. ama sürekli ısrar ediyor. sizce ne yapmayalıyım?düşünceleriniz önemli benim için
o anlamda söylemedim. kişilik olarak öyle bi insanımSeni tehdit eden adama hayir diyemeyeceksin oyle mi?
Actigin konulari her okudugumda aklima su geliyor, acaba bu zavalli kizcagiz niye bu kadar gucsuz ve zayif? Dogruca psikiyatra gitmen lazim
hayır gitsemde gitmesemde benim için bitti sadece fikirlerinizi merak ettim :)kafanda bitirdiysen biz ne diyelim.
git desek içinde yeniden tomurcuklar mı çıkacak?
kesinlikle hatta bende ona bunu söyledim ayrılmadan önce aklın neredeydi dedim.Bence kesinlikle gitme. Bazi seyleri duzeltmek isteyen ayrilmadan hallederdi. Suan konusmak istiyorsa cok hayirli birsey konusacsgindan degildir.
en iyisi bu olacak haklısınız :)bencede gitme sakın boşver sürünsün e.eşekk
sen keyfine bak o yokmuş gibi
hayır buluşmak istemiyorum bile deme.. hiç bi şekilde cevap yazma.. at gibi çatlasın bırak
evet doğru olan bu :)kesinlikle gitmeee...
ay aman aman korktum iyice zatenTabiiki gitme
Allah korusun bişey falan yaparr
haklısın canım gazetelere çıkmak istemiyorum :)cnm kolay kolay hayır diyemeyen biriyim demişsin gitme sakın ikna eder, 3.sayfa haberi okumayalım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?