- 16 Mart 2014
- 167
- 65
- 38
cevap falan da vermiyorum su anbence gitme tehtit ediyo falan demiştin hiç riske atma napıcağı belli olmaz allah korusun öyle uzaktan havlasın dursun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap falan da vermiyorum su anbence gitme tehtit ediyo falan demiştin hiç riske atma napıcağı belli olmaz allah korusun öyle uzaktan havlasın dursun![]()
Bence de catir cutur catlasin![]()
evet evet haklısınız. sizi dinliyorum kızlarhayır buluşmak istemiyorum bile deme.. hiç bi şekilde cevap yazma.. at gibi çatlasın bırak![]()
görüşmiceemTabiki gorusme...
sen daha iyi bilirsin ama benim fikrim gitmemek yonunde canim, guc bela ayrildin, gorunce yumusamak var bi deben kolay kolay hayır da diyemem en iyisi gitmemek öyle değil mi
çok haklısın. zoru başarıp ayrıldım daha da zorlamaya gerek yok :)sen daha iyi bilirsin ama benim fikrim gitmemek yonunde canim, guc bela ayrildin, gorunce yumusamak var bi de
Konuşmak istiyorsan git konuş ama istemiyorsan hiç karıştırma kafanı gitme bence çunku onlar kendilerini öyle bir acındırıyorlar ki hemen kanıp affedip yumuşuyorsun istemeyerek..merhaba bayanlar :) dün konumu görenler olmuştur. sevgilimden ayrıldım. üzgün falan değilim hatta üstümden yük kalktı. şimdi bana sürekli mesaj atıyor(ayrılınca kıymete bindim). görüşelim yüzyüze konuşalım falan diye. bende konuşacak bir şeyim kalmadı benim istemiyorum dedim. ama sürekli ısrar ediyor. sizce ne yapmayalıyım?düşünceleriniz önemli benim için
konuşmak istemiyorum. bi dediğimi sürekli tekrarlamak hoşuma gitmiyor. ve yüzyüze konuşsakta kararımda değişen bişey olmucak. bunları onada söyledim. şu an attığı mesajlarada cevap vermiyorumKonuşmak istiyorsan git konuş ama istemiyorsan hiç karıştırma kafanı gitme bence çunku onlar kendilerini öyle bir acındırıyorlar ki hemen kanıp affedip yumuşuyorsun istemeyerek..
sadece o mesaj atıyor. cevap vermiyorum ısrarla görüşelim görüşelim dedi bende bişey demedim ama gitmicemDaha dün sana akıl verdiler madem istemiyorsun tehdit ediliyorsun bitir diye, sen de bitirmistin.
Bugün ne oldu?![]()
kesinlikleAsla gitme.![]()
verdim gittizaten iyi olacak olsaydi, ayrilsin diye beklemezdinki dmi :) yol ver gitsin.. orai bile olma ki cirkeflesmesin
Canım bence cevapsız bırakma.İyi kötü birşeyler yaşamışsınız ama cevapsız kalmak çok kötü kendimden biliyorum.merhaba bayanlar :) dün konumu görenler olmuştur. sevgilimden ayrıldım. üzgün falan değilim hatta üstümden yük kalktı. şimdi bana sürekli mesaj atıyor(ayrılınca kıymete bindim). görüşelim yüzyüze konuşalım falan diye. bende konuşacak bir şeyim kalmadı benim istemiyorum dedim. ama sürekli ısrar ediyor. sizce ne yapmayalıyım?düşünceleriniz önemli benim için
bunu bende düşündüm. insanları kırmayı üzmeyi seven biri değilim ama şöyle geçmişe dönüp baktığımda bende haketmediğim çok şey gördüm. tehtid etti hakaret etti bunları bende haketmedim. şuraya yazdıklarımda onun suçu. beni çaresiz bırakmasıda onun suçu. yani şu an onun mesajlarına cevap vermememde onun eseri. eğer normal şekilde ayrılsaydık tabiki bende adam gibi karşıma alır ya da almadan konuşurdum ama bunu hakettiğini düşünmüyorum artık :)Canım bence cevapsız bırakma.İyi kötü birşeyler yaşamışsınız ama cevapsız kalmak çok kötü kendimden biliyorum.
Aranızda ne geçti,ne gibi tehditler savurdu bilemem ama görüşmenin bir faydası olmyacağını,artık bittiğini ve ikinizinde kendi yoluna bakması gerektiğini söylemelisin.
Ayrılma nedenlerini söyleme yoksa çözüme yönelik şeyler söyleyebilir bulandırabilir aklını.
Sana zarar vereceğini düşünüyorsan buluşma tabiki ama son olarak net bir şekilde bittiğini kırıcı olmadan söylemelisin.
öyle yapıyorum :)E ayrılmaya bahane bulmuyo muydun niye şimdi napayım diye konu açtın anlamadımbuluşma tabiki de mesajlarına aramalarına cevap verme :)