• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün ayrıldığım sevgilim buluşmak istiyor

merhaba bayanlar :) dün konumu görenler olmuştur. sevgilimden ayrıldım. üzgün falan değilim hatta üstümden yük kalktı. şimdi bana sürekli mesaj atıyor(ayrılınca kıymete bindim). görüşelim yüzyüze konuşalım falan diye. bende konuşacak bir şeyim kalmadı benim istemiyorum dedim. ama sürekli ısrar ediyor. sizce ne yapmayalıyım?düşünceleriniz önemli benim için
Konuşmak istiyorsan git konuş ama istemiyorsan hiç karıştırma kafanı gitme bence çunku onlar kendilerini öyle bir acındırıyorlar ki hemen kanıp affedip yumuşuyorsun istemeyerek..

Konuşmak istiyorsan git konuş ama istemiyorsan hiç karıştırma kafanı gitme bence çunku onlar kendilerini öyle bir acındırıyorlar ki hemen kanıp affedip yumuşuyorsun istemeyerek..
konuşmak istemiyorum. bi dediğimi sürekli tekrarlamak hoşuma gitmiyor. ve yüzyüze konuşsakta kararımda değişen bişey olmucak. bunları onada söyledim. şu an attığı mesajlarada cevap vermiyorum

Daha dün sana akıl verdiler madem istemiyorsun tehdit ediliyorsun bitir diye, sen de bitirmistin.
Bugün ne oldu? :110:

zaten iyi olacak olsaydi, ayrilsin diye beklemezdinki dmi :) yol ver gitsin.. orai bile olma ki cirkeflesmesin

Daha dün sana akıl verdiler madem istemiyorsun tehdit ediliyorsun bitir diye, sen de bitirmistin.
Bugün ne oldu? :110:
sadece o mesaj atıyor. cevap vermiyorum ısrarla görüşelim görüşelim dedi bende bişey demedim ama gitmicem

merhaba bayanlar :) dün konumu görenler olmuştur. sevgilimden ayrıldım. üzgün falan değilim hatta üstümden yük kalktı. şimdi bana sürekli mesaj atıyor(ayrılınca kıymete bindim). görüşelim yüzyüze konuşalım falan diye. bende konuşacak bir şeyim kalmadı benim istemiyorum dedim. ama sürekli ısrar ediyor. sizce ne yapmayalıyım?düşünceleriniz önemli benim için
Canım bence cevapsız bırakma.İyi kötü birşeyler yaşamışsınız ama cevapsız kalmak çok kötü kendimden biliyorum.
Aranızda ne geçti,ne gibi tehditler savurdu bilemem ama görüşmenin bir faydası olmyacağını,artık bittiğini ve ikinizinde kendi yoluna bakması gerektiğini söylemelisin.
Ayrılma nedenlerini söyleme yoksa çözüme yönelik şeyler söyleyebilir bulandırabilir aklını.
Sana zarar vereceğini düşünüyorsan buluşma tabiki ama son olarak net bir şekilde bittiğini kırıcı olmadan söylemelisin.

E ayrılmaya bahane bulmuyo muydun niye şimdi napayım diye konu açtın anlamadım :D buluşma tabiki de mesajlarına aramalarına cevap verme :)

Canım bence cevapsız bırakma.İyi kötü birşeyler yaşamışsınız ama cevapsız kalmak çok kötü kendimden biliyorum.
Aranızda ne geçti,ne gibi tehditler savurdu bilemem ama görüşmenin bir faydası olmyacağını,artık bittiğini ve ikinizinde kendi yoluna bakması gerektiğini söylemelisin.
Ayrılma nedenlerini söyleme yoksa çözüme yönelik şeyler söyleyebilir bulandırabilir aklını.
Sana zarar vereceğini düşünüyorsan buluşma tabiki ama son olarak net bir şekilde bittiğini kırıcı olmadan söylemelisin.
bunu bende düşündüm. insanları kırmayı üzmeyi seven biri değilim ama şöyle geçmişe dönüp baktığımda bende haketmediğim çok şey gördüm. tehtid etti hakaret etti bunları bende haketmedim. şuraya yazdıklarımda onun suçu. beni çaresiz bırakmasıda onun suçu. yani şu an onun mesajlarına cevap vermememde onun eseri. eğer normal şekilde ayrılsaydık tabiki bende adam gibi karşıma alır ya da almadan konuşurdum ama bunu hakettiğini düşünmüyorum artık :)

Back
X