muayneden önce öncelıgın benım dedıgım olsun bence sen allahtan ıste yeterkı canıgonulden allah sana verır saatı kur sabah namazına sonra kalk namazını kıl dılegını dıle af ıste ınan hersey yoluna gırıcektır allah bagıslyıandır affedıcır ve sabah namazından sonra ıstenen dılek daha cok kabul olur
laf anlatamıorum doktorla konuştu doktor oluşmamış 4,5haftalık küçük kese oluşmadı daha dedi bana bide laf anlatamıoruz dediler. ya bi doktor nasıl diyor bunu evli değilim diemi beni dinlemiyor. ylvarmadığım kaldı bitek. bn diom onun canı gitmesin onlar dior daha can yok can yoksa nie ultrasyonda gözüküyor. şuanda çktığım insanda sürekli bi sorun varmı nie kan gelmedi diyip duruor herkeste kuşku var doktoru arayamıyorum bşka ilde numarası yok anca ondan almam lazım yrn bi test yapmam lzm böle emin olabilirim. arkadaşıma gelince görüşmüorum bni arıo görüo bakıo problem varmı die yha bugun ağlıyorum bna delirmişsin dio oluşmamış doktoru duymadnmı 5haftalık keseydi dio. gücüme gidio dayanamıorum. candı o ya. nieee ben
valla canım ne dicemi bilemedim.
o kişiden hemen ayrıl..
üzülme inşallah ilerde tekrar yaşarsın. bende 6 sene sonra kavuştum bebeklerime. yumurtalıklarını çalıştıracak bir sürü tedavi yöntemi var...
o zaman tek çare test alıp yapacaksın...
rabbim sana bi mucize vermiş.
bi daha sahip olamayacaksın belkide
inşallah almamıştır...
yaşın kaç canım.
okuyormusun...
Doktor bebeği almadıysa ne yapacaksın peki o kişi senle evlenmezse doğuracak mısın?
Allah yardımcın olsun hep bu vicdan azabıyla yaşayacaksın dua edin
ben babası gibi 4,5haftalık gücre kese bebek değil o diyip atmıcam . nslsn diyo niye gözyaşın durmuo dio delimisin daha oluşmadı dio bni oda doktorda anlamadı. belkide doktor yrdm etmiştir bilmiyorum allah büyük. ben doğururum bakarım milleti dinlemicem allahım o mucizemi almadıysa km ne derse desin ondan vazgeçmicem günahımızı ona ödetmicem
Umarım hakkınızda her şey hayırlısı olur inşallah bu hatayı bir daha tekrarlamazsınız sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten
bizi haberdar et bari.ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?