dün bebeğime veda ettim

Doktor bebeği almadıysa ne yapacaksın peki o kişi senle evlenmezse doğuracak mısın?
Allah yardımcın olsun hep bu vicdan azabıyla yaşayacaksın dua edin

amin allahımdan tek bişey diliyorum doktor onca çaresiz ağlayışlarıma ragmen inşallah almamış olsun allahıma bunun için yalvarıorum. bide kan gelmeyince 5haftalık kürtajlarda başarısız kürtaj durumu varmış kese olduğu için inşallah öyledir. allah şahidim gözyaşım dinmedi kmseye diemiyorum.nefesm tükenio.verdiğiniz akıllar için teşekkr

o zaman tek çare test alıp yapacaksın...
rabbim sana bi mucize vermiş.
bi daha sahip olamayacaksın belkide
inşallah almamıştır...

ayrılcam ama inşallah bebek duruodur yoksa dayanamam ne güzel bebekleriniz var ya kulağımda sesler hala bırakma dio biliorum duruo

Doktor bebeği almadıysa ne yapacaksın peki o kişi senle evlenmezse doğuracak mısın?
Allah yardımcın olsun hep bu vicdan azabıyla yaşayacaksın dua edin

ben babası gibi 4,5haftalık gücre kese bebek değil o diyip atmıcam . nslsn diyo niye gözyaşın durmuo dio delimisin daha oluşmadı dio bni oda doktorda anlamadı. belkide doktor yrdm etmiştir bilmiyorum allah büyük. ben doğururum bakarım milleti dinlemicem allahım o mucizemi almadıysa km ne derse desin ondan vazgeçmicem günahımızı ona ödetmicem

Umarım hakkınızda her şey hayırlısı olur inşallah bu hatayı bir daha tekrarlamazsınız sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten

Umarım hakkınızda her şey hayırlısı olur inşallah bu hatayı bir daha tekrarlamazsınız sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten

amin sağolun tşk ederim yrn bi test alayım bitsin bu işkence herşey yarn belli olur.eğer varsa korucam canımı versemde onun canını almıcam ama yoksada ona giderim horon teptim bilmeden merdivenden yuvarlandım hamile olduğumu bilmeden demekki düşmemiş bana tutunmuş sıkıca istemiş doğmayı onu mahrum ettysem bnde bu azabla yaşamam

canım kanama olmaya bilir..
ben de hamileydim ve 10+4 de kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları durduğu için...
eve geldim ve hiç kanamam olmadı leke bile gelmedi..

sen emin olmak için test yap...
kanamam olmadı bebek duruyordur diye düşünmee...

kimbilir olabilir ben ilk bebegimi düşürmüştüm doktor kürtaja aldı en az on gun zor tuvalete oturdum çokacı veren bişi yani insallah allah dualarını kabul eder canım ve bidaha bunu evlenmeden yapma .....

kimbilir olabilir ben ilk bebegimi düşürmüştüm doktor kürtaja aldı en az on gun zor tuvalete oturdum çokacı veren bişi yani insallah allah dualarını kabul eder canım ve bidaha bunu evlenmeden yapma .....

Tatlım öncelikle geçmiş olsun. Zor bir durum. Bizle için buradan konuşması kolay ama babasız bebek büyütecek olan sensin. Babasız büyüyecek olan da o masum. En doğru kararı yine sen vereceksin. Bizler işinde gücünde, evli insanlarız. Ben bebeğimi düşürdüm 2 hafta önce, hassasım bu konuda ama sana bu bebeği doğur diyemem yine de. Nice kadın tecevüze uğrayıp haöile kalıyor, hastanede sormadan alıyorlar. Onlar da mı doğursun? Hassas konular bunlar, öyle hariçten gazel okunmaz. Sen ver kararını. Bir de test falan yaptır demişler ama vücudunda salgılanan hormonlar sebebiyle bir süre daha pozitif çıkar o testler. Güvenme yani. Sen hiç üzme kendini. Kolay bişey değil ama bu da hayatın bir gerçeği. Kimsenin lafına bakıp doğurayım ya da aldırayım deme. Hayırlısını dile ve kararını kendin ver. Ama doğurmanın sonuçlarını da düşün nolur. Ben cani değilim. Bebeğim gitti, hala ağlıyorum arkasından. Ama her şeyi düşünmek lazım. Ben de evlenmeden önce ola ki hamile kalırsam kesin doğururum, yazık, kıyamam derdim. Şimdi yaş kemale erince bunun ne kadar zor olduğunu anlıyorum. Üzme güzel canını.

mrb canım....geçmiş olsun..bende 2 hafta önce kürtaj oldum 12 haftalıktı bebeğimin kalp atışı durdu mecbur kürtaj oldum ama o kadar üzgündümki seni çok i anlıyorum....bende kanama oldu ve hala içimden allahım nolur dr alamamış olsun hep böyle diyordum gözyaşlarımla ...allah affetsin inşallah canm
kürtaj sonrası karnında ve vajinada ağrı olmadı mı bende oldu çok fazla kanama olmadı......
bizi haberdar et test sonucunu bekliyoruz yapmayı düşünüyorsan

hiç vicdan azabı çekme bence.uzun seneler ilişki yaşamış bi kız,bi bayan olarak sana derimki 'yaparken aklın neredeydi?'.istemişsiniz,yaşında küçük değil,sevgilinde en az senin yaşındadır,korunmadan ilişkiye girmişsiniz.terbiyemi bozmak istemiyorum ama diyolar ya 5 saniyelik zevk için miydi diye,seninkide o hesap olmuş.evlilik dışı ilişkiye girmiyiverseydinizde bu bebekte olmasaydı,ya da hadi ilişkiye giriyosunuzda seni bebek aldırmaya götüren sevgilin 9-10 tl verip korunamayacak kadar aciz mi?sonunda senin hırpalanacağından haberi yok muydu?
ben bebek aldırılmasına çok karşıyım.annemle daha 14-15 yaşlarındayken yani gayet kendimi biliyo yaştayken 'zaten 2 çocuğum var' diyerek canlı canlı bu durumu yaşadım.öncedende olmuştu ama ben küçüktüm,anlamıyodum.annem hala 'çok ağlamıştın anne yapma nolur diye' söyler.ve benim annem beni bile senelerce isteyip dualarla adaklarla doğurmuş bi kadın..
bebeği olsun isteyipte bebek sahibi olamayan o kadar çok kadın varki.ne para ne pul,istediğini yap,dene yine olmuyo yine olmuyo.ama sonra bi haber çıkıyo akşam,anne bebeğini çöpe bırakmış,cami avlusuna bırakmış oraya bırakmış buraya bırakmış..o haberleri ben izlerken içim sızlıyo,anneliğe hasret kalmış o kadınlar izlerken nasıl üzülüyolar düşünmek bile istemiyorum.senin bebeğinin belkide verilmiş sadakası varmış.o yüzden bu saatten sonra pişman olmanın,geriye bakıpta düşünmenin bi faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…